En ook inzending Armenië is bekend: ‘Walking Out’

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wiepie schreef:

  Ach Sbruk…meid… je moet het niet zo zwart/wit zien. Na de halve finale ga je toch terug naar Armenië… vreselijk nummer!

 2. harm stirnberg schreef:

  Geen slecht nummer van Armenië. Zal zeker de finale halen.

 3. Tijnemans schreef:

  De verwachting was hooggespannen, ik vond de snippet gaaf klinken en dan krijgen we dit voorgeschoteld. Teleurstellend, al is het verder een prima popplaat.

 4. Hans schreef:

  Dit is geen slecht nummer, groeiertje denk ik, Armenie naar finale? vast wel.

 5. ALL Wei schreef:

  Yess, weer zo mooie vid, met lucht, zwart en wit, stukken stof, plastic folie en strakke latex pakjes, kroontjes(russia’s vid). Het liedje gaat . We gaan het zien!! Tot over 2 maanden

 6. Br@m schreef:

  Dit vind ik apart en ook heel goed. Srbuk heeft een prima stemgeluid. Dit gaat moeiteloos de finale halen.

  Al met al toch nog een zeer acceptabel jaar qua bijdrages.

  Tijd voor mijn top 41:

  1. Rusland
  2. Nederland
  3. Zweden
  4. Cyprus
  5. Estland
  6. Australië
  7. Zwitserland
  8. Israël
  9. Griekenland
  10. Armenië
  11. België; 12. Spanje; 13. Noorwegen; 14. Denemarken; 15. Moldavië; 16. Verenigd Koninkrijk; 17.Hongarije, 18. Albanië; 19. Azerbeidzjan; 20. Oostenrijk; 21. Kroatië; 22. Tsjechië; 23. Noord-Macedonië; 24. Italië; 25. Frankrijk; 26. Finland; 27. Servië; 28. Ierland; 29. San Marino; 30. Litouwen; 31. Montenegro; 32. Malta; 33. Georgië; 34. Duitsland; 35. Slovenië; 36. Roemenië; 37. Wit-Rusland; 38. Polen; 39. Letland; 40 Portugal; 41. IJsland.

  • HJ schreef:

   Rusland op 1? Liedje is echt een tegenvaller! Staaf ergens in de 20 bij mij.

   • Br@m schreef:

    Ik vind het echt een superlied maar dat geldt net zo goed voor Arcade; alleen Scream vind ik net even iets mooier.

   • Tippy2 schreef:

    Israël op 8? Australië op 6? Bijzonder..

 7. Nordman schreef:

  Goed lied zeg dat naar het einde toe ook steeds beter wordt. Als ze dat laatste refrein live goed brengt, dan zie ik ze wel richting de top 5 schieten.

 8. ALL Wei schreef:

  Dit is dus het deelnemersveld ESC 2019? Duncan heeft niet veel competie in SF2! Zweden, Noorwegen, Rusland, Zwitserland en wellicht Azerbeidzjan, Albanie?? persoonlijk vind ik de bijdrage van Letland erg fraai, maar die doet het er niet zoveel meer toe in de tops en de reviews!! Dark horse wellicht? Maar die Finale zit in de pocket 100% voor Duncan!!

  • HJ schreef:

   Loopt dik vooruit bij bookmakers. Eerste met kans overwinning geschat op 20%! En dat is heel erg hoog! Rusland 2e met 13%.

 9. HJ schreef:

  Eerste keer luisteren: na de keychange wordt het mooooiii! Top10!

 10. Rick schreef:

  Persoonlijk beter dan Malta niet zo een eenheids worst.
  Ik denk dat ze naar de finale gaat top 10 moet mogelijk zijn.

 11. Melissa schreef:

  Dat wordt me een lekkere tweede halve finale op deze manier. Nu vrees ik gelukkig een keer niet voor onze eigen inzending maar daar gaan echt een paar goede liedjes niet door naar de finale.

 12. Joss schreef:

  Wat een vlak nummer zeg !
  Niet opvallend en saai !
  Ze hebben in Armenië precies niets geleerd uit de afstraffing van vorig jaar !
  Dit hoeft voor mij zeker niet de finale !

 13. Gerard Martin schreef:

  Gelukkig de laatste die ik aanhoor. Een soort Armeens opzegversje, muziekbehang voor een aftands winkelcentrum. Haar best hoeft ze niet te doen want Armenië krijgt altijd wel punten. Ze zingt 30 duizend keer walking out en veel geschreeuw op het eind.

 14. Tippy2 schreef:

  Met moeite een top 10
  1 Nederland
  2 Griekenland
  3 Italië
  4 IJsland
  5 Denemarken
  6 Rusland
  7 Belgie
  8 Slovenië
  9 Verenigd Koninkrijk
  10 Zwitserland

  Portugal is voor mij de nummer 41

 15. Leendert Jan schreef:

  Niet onaardig.

 16. Ria NL schreef:

  Ik vind deze bijdrage van Armenië helemaal niet zo slecht. Er zitten mooie stukjes in het liedje dat het voor mij wel de moeite waard is om naar te luisteren.

 17. Ben schreef:

  Mijn top 10
  1 Italië
  2 Nederland
  3 Zwitserland
  4 Zweden
  5 Ijsland Verschrikkelijk lied
  6 Rusland
  7 Denemarken
  8 Cyprus
  9 Portugal
  10 Slovenie

 18. RobbieR schreef:

  Het begint sterk daarna gaat het alle kanten op. Ik vind haar stem ook niet bijzonder.

 19. robbert-berlin schreef:

  Lied met personality. Ik vind het tot de betere nummers van het festival behoren. Zit een prettige swing in. Ik vind dit ook een niet voor de hand liggend nummer, niet zo voorspelbaar als vele andere. Daarom blijf ik tot het laatst nieuwsgierig en geboeid. Zeker in mijn top-12. Waar precies weet ik nog niet.

 20. Jarno schreef:

  Jammer ik had gehoopt op iets in het Armeens zoals haar nummer “yete karogh es”.
  Ondanks dat is het zeker geen slecht nummer.

 21. riccardo Bangkok schreef:

  Eerste helft nummer vind ik beter dan de tweede. Doet niet mee voor de hoofdprijs volgens mij. Niet slecht tho.

 22. Dick schreef:

  aparte inzending. Maar heel sterk vind ik het niet. Valt wel op dat de beste inzendingen op het laatst gekozen zijn want wat zitten er dit jaar een hoop (ik doe heel voorzichtig) matige bijdrages tussen….