Douze Points 2019 [14]: Estland

You may also like...

31 reacties

 1. Br@m schreef:

  Heerlijk nummer! Was er meteen vanaf het begin al weg van. Gaat zeker naar de finale en mag daar van mij wel in de top 10 eindigen. Nr. 8 in mijn top 41.

  • Sascha schreef:

   Een lekkere hapklare brok weer voor Br@mmetje’s gevoelige oren.

   • Br@m schreef:

    Flink hoor, afgeven op iemand anders onder schuilnaam. Maar je kent hoop ik het wijze spreekwoord: Holle vaten klinken het hardst!!!

 2. Nordman schreef:

  Kijk, dit is gewoon een eenvoudig maar lekker popliedje. Kan voor kijkers nogal een verademing zijn tussen IJsland en Portugal in, dus kansloos is dit zeker niet. 12/41

 3. Tippy2 schreef:

  Dit hoeft niet naar de finale, a storm like this can break a man like this, geen sterke tekst wat mij betreft, lelijk zelfs.

 4. Marc schreef:

  Gewoon een simpel maar lekker liedje en mag wat mij betreft naar de finale en daar aan de linkerkant vh scorebord eindigen!

 5. GerardMartin schreef:

  Ach ja Zwedentwee, net zo vervelend als veel van die uitgekauwde Melodifestivalendeuntjes. Heeft dit nog enige connectie met Estland??

 6. Leendert Jan schreef:

  Het is geen slecht liedje en ook geen slechte zanger, maar ik ben het eigenlijk altijd vrij snel weer vergeten. Aardige middenmoter.

 7. MarkusRotterdam schreef:

  Persoonlijk is dit één van mijn favorieten.
  Ik vind het ook geen onsympathieke zanger en ben benieuwd naar de live uitvoering.

 8. Ria NL schreef:

  Niet onaardig maar het doet me niet zoveel. Ik had liever “Pretty Little Liar” zien winnen.

 9. riccardo schreef:

  Niks geen moeilijk gedoe pop. Jammer van de wel erg makkelijke rijmelarij maar ondanks dat toch best een leuk nummer. Nummer 12 t/m 17 van de startvolgorde zie ik allemaal doorgaan. Dus ook deze naar de finale.

 10. RobbieR schreef:

  Saai en een liedje wat je al eerder hebt gehoord, kan nog wel eens tegen vallen en na het geweld van IJsland weg vallen.

 11. Pietje schreef:

  Niet heel slecht, niet heel goed. Hij ziet er wel lekker uit, maar verder is het geen hele interessante zanger met niet zo’n goede stem. Middenmoot ofzo? Ergens 15-26. Hoger zie ik het niet komen in mijn glazen bol.

 12. Truus schreef:

  Welke Storm ? Typisch doorsnee en veilig esc formule liedje in een stijltje waar we al honderden van hebben gehoord. Laat maar over waaien niks aan de hand.

 13. Esmee schreef:

  Dit is niet genoeg om een positieve indruk te maken. Het hoeft voor mij niet naar de finale.

 14. Dirk Marko schreef:

  Aardig 13 in een dozijn lied. Ik heb dit een keer live gehoord en dat viel niet mee.
  Geknepen stem in de hoogte en niet geheel zuiver.even flink stemoefeningen de komende weken.

 15. Sake schreef:

  Dit liedje is van een iets te simpel kaliber. Verwacht hier dan ook niet veel van.

 16. ~ René ~ schreef:

  Ik begrijp dit lied maar denk ook aan plat betreden paden. Niet neerbuigend bedoeld want Nederland (en Duitsland, Ver. Koninkrijk, Azerbeidzjan, etc. etc.) doet niet anders.

 17. robbert-rotterdam schreef:

  Het wordt Estland blijkbaar kwalijk genomen dat het een ongecompliceerd nummer brengt. Ik zie dat toch anders. Het is een recht toe recht aan liedje met een heel herkenbaar refrein. Soms is het ook fijn dat een lied niet te gezocht is. Kijk maar naar Emmelie de Forest met haar liedje in 2013: simpel en recht op het doel af. Ik maak me meer zorgen over de vocalen van Victor. Die zijn nogal zwak. En met zo’n makkelijk nummer kun je het je eigenlijk niet veroorloven om dan nog fouten te maken.
  Voor mij in elk geval een guilty pleasure.

 18. Michael Adam schreef:

  Lekker nummer, niets vernieuwend maar ik luister er erg graag naar! Hopelijk op naar de finale:). Staging is ook erg gaaf.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Veilig radioliedje. Er is verder weinig mis mee, en het zal vast wel her en der wat punten krijgen. Persoonlijk vind ik het aardig, maar ook niet bijster interessant.

 20. 020Nick schreef:

  In principe vind ik dit geen verkeerd liedje… maar ook niet waanzinnig goed ofzo.. Een beetje Onopvallend.. Daardoor gaat het wegvallen vrees ik

 21. dick schreef:

  simpele deun, ligt lekker in het gehoor, makkelijk in elkaar gezet MAAR de vocale kwaliteiten zijn twijfelachtig. Los van het feit dat ik zijn stem ook niet echt heel mooi vind. Ze hebben geluk met de plaats in het schema wat denk ik gaat helpen met kwalificatie.

 22. Esc-go schreef:

  Lekker middle of the road popliedje. Refreintekst is tenenkrommend slecht, dat vind ik erg jammer. Zang is live niet heel sterk.

 23. Dirk Marko schreef:

  Off topic: Duncan is de 5 mln. gepasseerd op you tube.

 24. Edmol schreef:

  Goed popnummer. Zal de finale wel halen maar daar niet veel doen is mijn inschatting.

 25. Alrightguy schreef:

  Dat mensen denken dat dit nog scoort in 2019. Valt totaal weg tussen Australie, IJsland en Portugal. Zijn zang is ook niet benoemenswaardig om over de tekst maar te zwijgen. Wat een niemandal uit Estland dit jaar. Ik vrees dat ze in 2018 gepiekt hebben.

 26. Robert schreef:

  Dit is het soort inzending waarvan ik me volgend jaar al niets meer zal kunnen herinneren

 27. Placide schreef:

  Niet goed, niet slecht. Gaat geen potten breken op het ESF.

 28. Jve schreef:

  Een verademing na de nummers van Georgië,Australië en IJsland! Niet WAUW,maar gewoon een lekker popliedje,mag van mij naar de finale… 1.Cyprus/2.Wit Rusland/
  3.Tsjechië/4.Belgié/5.Estland/6.Servië/
  7.Montenegro/8.Hongarije/9.Finland/
  10.Slovenië/11.Australië/12.Polen/13.Georgië
  /14. IJsland