Douze Points 2019 [16]: Griekenland

You may also like...

28 reacties

 1. Nordman schreef:

  Griekenland stuurt na jaren weer eens een heel sterk lied. Toffe eigentijdse productie, anthemic, goed opgebouwd. Dit lied kan meedoen voor een podiumplaats. Ik vind haar stem geweldig en ook al zong ze niet geweldig tijdens EIC, ik heb er vertrouwen in dat het volgende maand wel goed komt. Naar de finale: 100%. Top 5 in de finale denk ik. 5/41

 2. 020Nick schreef:

  Ook ik ben fan van dit nummer, alhowel het wel een groeiertje was voor mij. Dit gaat naar de finale en in de top 10
  Eindigen

 3. Br@m schreef:

  Ook ik ben zeer te spreken over deze Griekse bijdrage. Hopelijk wacht voor Katerine een beter resultaat dan de zangeres van vorig jaar, Yianna Terzi, die toen zeer onterecht de finale miste. Dit gaat, mits goed bij stem, zeker de finale halen. Nr. 5 in mijn top 41.

 4. wiepie schreef:

  mooi nummer…. ligt lekker in het gehoor….aparte stem die goed bij de melodie past…. na Duncan mijn nr 3.
  (nr 2 is voor mij Zweden)

 5. Tom schreef:

  Heerlijk nummer, mijn favoriet uit de eerste semi! Voorwaarde is wel dat ze zuiver zingt, in Amsterdam EIC zong ze aardig vals en dan zit zelfs een finale er niet in. Zingt ze het live goed dan belandt ze in mijn top 5 :-)

 6. Edmol schreef:

  Goed nummer, komt heel hoog.

 7. Placide schreef:

  Sorry, maar dit is toch echt niet my cup of tea.

 8. Rick schreef:

  Geweldig nummer rechtstreeks naar de top 5!!

 9. Richard schreef:

  Na de experimentele liedjes Australië IJsland en Portugal is dit een verademing. Zal deze halve finale wel winnen

 10. RobbieR schreef:

  Ik vond het de eerste keer best goed om te horen, maar het zakt nu weg vooral na haar live-optreden in EIC.

 11. Esc-go schreef:

  Bijzondere stem, eigentijdse productie. Ik denk dat Griekenland in de finale komt als het goed uitgevoerd wordt (zang en staging). Nummer heeft kwaliteit maar toch mis ik iets in het refrein.

 12. Truus schreef:

  Goeie inzending moet de top 10 halen. Uniek stemgeluid mixje van Jess Glynne/Annie Lennox, maar dan met een te hete aardappel effect, in 1 keer doorgeslikt en in der keel blijven hangen. Als ze doorslikt moet top 6 mogelijk zijn.

 13. MarkusRotterdam schreef:

  Geen afgrijselijk nummer maar vind ik het geweldig, nou nee. Achterlijke clip trouwens. Heeft ze kiespijn dat ze zo zingt. Dat zou wel die doek verklaren.

 14. Leendert Jan schreef:

  Ik vind dit een heel goede inzending van Griekenland, echt een boeiend nummer, en een heel interessante zangeres. Haar optreden in Amsterdam viel wel erg tegen, ik hoop dat het in Tel Aviv beter uit de verf komt. Dan lijkt het me dat ze glansrijk naar de finale moet kunnen gaan.

 15. Ria NL schreef:

  Ik kan deze bijdrage van Griekenland ook wel waarderen. Al vond ik het lied van vorig jaar mooier. Ik was ook erg teleurgesteld dat het de finale miste. Hopelijk meer geluk voor Katerine dit jaar,

 16. riccardo schreef:

  Op persoonlijke smaak heb ik weinig met zowel dit nummer als deze clip. Ik vind het allemaal erg gezocht over komen. De stijl past niet bij de uitstraling van de zangeres. Vanwege de vele enthousiaste reacties verwacht ik wel een goed resultaat, als ze bij stem is.

 17. Dick schreef:

  Of het live overeind blijft is de vraag. Geen slechte compositie en best een aardige song. Gaat zich kwalificeren.

 18. Toine schreef:

  Mooooiiiiii !
  Ik hoop finale!

 19. GerardMartin schreef:

  Ik vind er niks an, mag van mij in de halve finale blijven steken. Volgende.

 20. robbert - rotterdam schreef:

  Erg aardig nummer, maar zie geen top-5 potentie. Mogelijk wel top 15

 21. Jve schreef:

  Goeie inzending van Griekenland! Modern nummer en haar stem vind ik mooi en apart, absoluut door naar de finale! 1.Cyprus/
  2.Griekenland/3.Wit Rusland/4.Tsjechië/
  5.België/6.Estland/7.Servië/8.Montenegro/
  9.Hongarije/10.Finland/11.Slovenië/
  12.Portugal/13.Australië/14.Polen/15 Georgië
  /16.IJsland

 22. Hein schreef:

  Heliumballonnetje ingeslikt…nummer is mooi.
  Laat Duncan dit eens zingen…..wauwwww

 23. Dirk Marko schreef:

  Mits goed gezongen in mijn top 5.

 24. Sandertje schreef:

  Mijn nummer 1 in deze halve finale, maar dat was het eerst totaal niet. Dat kan nog wel eens het probleem zijn van dit nummer. Het heeft misschien meerdere luisterbeurten nodig. Het had misschien ook net iets toegangelijke moeten zijn om genoeg punten te kunnen krijgen om te kunnen winnen.

 25. Sake schreef:

  Ja, prima. Finale, linkerrijtje!

 26. Pietje schreef:

  Ik vind het ook echt een goed nummer al twijfel ik nu echt aan haar vocale live prestaties. Dat moet echt beter anders zakt het in elkaar.

 27. Wim48 schreef:

  Een Griekse Femke Halsema, wat een afschuwelijke uitspraak.

 28. Michael Adam schreef:

  Fantastisch lekker nummer, ook een die denk goed zal verjaren dus ik verwacht dit na het SF te blijven luisteren:). Succes Griekenland!