Douze Points 2019 [17]: San Marino

You may also like...

38 reacties

 1. wiepie schreef:

  heerlijk fout en swingend nummer dat wel….alleen onduidelijk en saai gezongen, jammer want dit nummer verdiend een betere zanger.

 2. Kenny schreef:

  Ik vind het ook een leuk nummer. En ik hoop graag dat dit naar de finale gaat in plaats van IJsland ;)

 3. Truus schreef:

  Daddy Serhat heeft deze keer wel een plekkie in de finale verdiend…. gewoon… omdat het kan.

 4. Br@m schreef:

  Serhat is natuurlijk geen groot zanger maar van Say na na na is toch een erg aanstekelijk nummer gemaakt met dito clip waar ik wel vrolijk van word. Ik gun San Marino dan ook zeker voor de 2e maal een finaleplaats. De loting is in ieder geval gunstig. Van de vakjury’s zal Serhat het niet moeten hebben maar wellicht heeft hij de televoters op zijn hand. Nr. 20 in mijn top 41.

  • Br@m schreef:

   Ik hoop dat de volgende landen zich voor de finale gaan plaatsen: Griekenland, Cyprus, België, Hongarije, Estland, Australië, San Marino, Finland, Tsjechië en Servië.

 5. Jve schreef:

  Dit is natuurlijk eigenlijk best “fout” maarrrr ik gun San Marino een finaleplaatsje en kan dit beter/vaker aanhoren dan een aantal andere nummers uit de 1e halve finale!!
  1.Cyprus/2.Griekenland/3.Wit Rusland/
  4.Tsjechië/5.België/6.Estland/7.Servië/
  8.Montenegro/9.Hongarije/10.San Marino

  11.Finland/12.Slovenië/13.Portugal/
  14.Australië/15.Polen/16.Georgië/17.IJsland

 6. Wim48 schreef:

  Ik vind dit een erg lekker nummer, zal vast wel naar de finale gaan.

 7. xxx schreef:

  Aanstejelijke guilty pleasure die (als hij dat live in TA over kan brengen naar de finale gaat.

  Wat San Marino in het algemeen betreft snap ik niet goed waarom ze geen deelnemers uit Italië charteren. Dit sluit toch veel beter aan bij hun eigen cultuur. Er zullen beslist bekende Italiaanse zangers/zangeressen zijn die graag het ESF podium beklimmen. Min of meer zoals Luxemburg en Monaco vroeger in de regel artiesten uit Frankrijk inhuurden.

 8. Robert schreef:

  Zoals altijd gun ik het piepkleine San Marino wel een finaleplaatsje.
  En met een lekker fout deuntje zou zoiets wel moeten lukken:
  Echter, ik ben bang dat Serhats song daarvoor iets te weinig indruk gaat maken

 9. Richard schreef:

  Zou ook zo door Ralph Siegel geschreven kunnen zijn. Guilty pleasure van het jaar

 10. PeterV schreef:

  Zeker weten mijn Guilty Pleasure….vorig was dat Slovenie😉😉

 11. Remco schreef:

  Leuk en fout. Ik ga hier voor.

 12. Nordman schreef:

  Een ultieme guilty pleasure voor mij dit jaar. Ik word er vrolijk van en ik ga keihard duimen dat dit de finale gaat halen! Go Serhat! 28/41

 13. MarkusRotterdam schreef:

  1 woord: camp.

 14. Sake schreef:

  Ja hoor, voor de vrolijke noot hoort dit in de finale! Leuk!

 15. Wim48 schreef:

  Turken woonachtig in Europa gaan hier voor stemmen. Da’s mooi, dan hoef ik het niet te doen.

 16. Rick schreef:

  Grappig maar zo vreselijk slecht gezongen dat het genant is.
  Ik hoop niet België in deze semi blijft steken want het is super onvoorspelbaar.

 17. riccardo schreef:

  Veel leuks aan maar niet de halfzachte manier van zingen of het flauwe nummer. Wel door.

 18. Michael Adam schreef:

  Prima nummer voor erbij en ik hoef San Marino dit jaar niet te skippen in mijn playlist.

 19. Marinus schreef:

  Voor de vrolijke noot mag San Marino door naar de finale. Lekker camp!!.

 20. 020Nick schreef:

  Komt dit voorbij op mijn spotify dan begin ik met goede moed te luisteren maar merk toch dat ik t halverwege afzet. wellicht moet ik iets meer alcohol in mijn donder hebben om dit ten volle te kunnen waarderen. Mijn sympathiestem heeft Serhat dan weer wel en ik vind als “Maybe” in 2014 naar de finale kon dan dit nummer toch zeker ook.

 21. Placide schreef:

  Zo leuk, dat het tegelijkertijd ook vreselijk is. Een lekker dance nummer dat wel. Ach, laten we de man een plekje in de finale geven.

 22. GerardMartin schreef:

  Te erg dit maar wel leuk en omdat er zo veel slechtere nummers zijn dit jaar mag het van mij naar de finale.

 23. Ria NL schreef:

  Ik vind het ook een leuk nummer dat van mij best naar de finale mag.

 24. edmol schreef:

  Zo fout dat het weer leuk is. Denk dat door de startpositie een finaleplaats gegarandeerd is.

 25. Beer schreef:

  Ik hoop op een succesje voor San Marino. Beste plek ooit moet hiermee haalbaar zijn. Mag na Duncan optreden in de finale.

 26. RobbieR schreef:

  Heerlijk nummer, mag van mij naar de finale. Jammer dat Serhat bij EIC zeer vals klonk.

 27. Leendert Jan schreef:

  Hij kan voor geen meter zingen en het nummer is superleuk op een gay feestje ofzo. Van mij hoeft dit niet naar de finale.

 28. Thom schreef:

  Als Rusland of Zweden dit ingezonden had, waren er waarschijnlijk niet zo veel positieve reacties. Als Songfestival-fan laat je jezelf soms verleiden om landen als San Marino meer te gunnen en beter te vinden dan het daadwerkelijk is. Ik vind het nummer ook een guilty pleasure maar puur kijkend naar kwaliteit zou dit de finale niet moeten halen denk ik.

 29. robbert - rotterdam schreef:

  Vreselijk. Goedkope zooi. Weg ermee en geen finale.

 30. Bandido - Georgia schreef:

  Op voorhand dacht ik op basis van de titel en de zanger, dat dit reuze irritant zou zijn. Maar wat blijkt: het is zowaar best een grappig nummer geworden. Een meesterwerk is het natuurlijk ook weer niet, maar ik zou het niettemin best in de finale terug willen zien.

 31. ~ René ~ schreef:

  Mijn top 3 van de eerste halve finale (in alfabetische volgorde):
  Hongarije; Portugal; Slovenië

  Mijn nummers 4, 5, 6 van de eerste halve finale (in alfabetische volgorde):
  België; IJsland; Tsjechië

  Mijn nummers 7 t/m 10 van de eerste halve finale (in alfabetische volgorde):
  Cyprus; Estland; Griekenland; Servië

  Mijn afvallers van de eerste halve finale (in alfabetische volgorde):
  Australië; Finland; Georgië; Montenegro; Polen; San Marino; Wit-Rusland

 32. Dick schreef:

  Bij elkaar gejatte bijdrage van bedenkelijk niveau maar op de een of andere manier blijft dat riedeltje in mijn kop zitten en word ik er zelfs vrolijk van…. Dit zou best eens de finale kunnen gaan halen.

 33. simone schreef:

  Beetje fout maar lekker