Douze Points 2019 [21]: Zwitserland

You may also like...

34 reacties

 1. Br@m schreef:

  Luca is een leuke. ontwapenende zanger die mensen in kan pakken met zijn enthousiasme. Hij moet alleen wel uitkijken dan zijn dansbewegingen niet ten koste gaan van zijn vocale kwaliteiten. Bij EIC ging hij een paar keer aardig vals zingen en dat is ontzettend jammer want You got me behoort tot de lekkerste nummers van dit jaar. Dit gaat ook geheid in de top 4 eindigen samen met de inzendingen van Nederland, Rusland en Zweden. Nr. 4 in mijn top 41.

 2. edmol schreef:

  Goed nummer, leuke zanger en een erg gevaarlijke concurrent voor de winst.

 3. xxx schreef:

  Geduchte concurent voor de winst.

 4. Sascha schreef:

  Niet slecht, maar gaat opvallend snel vervelen naarmate je het vaker hoort. Gaat ook zeker geen top 5 worden, zoals nu door de bookmakers wordt gesuggereerd.

 5. JvE schreef:

  Lekker nummertje en act zal er vast gelikt uit gaan zien, moeiteloos naar finale en daar in top 10. Een winnaar hoor ik er niet in daarvoor vind ik het toch te gejat en te “plat”, er zit voor mij niks spannends in het nummer. Wel een lekker zomerhitje 1.Zwitserland/2.Moldavië/
  3.Armenië/4.Ierland

 6. Hans p schreef:

  Aardig nummer maar een matig zanger. Zal wel hoog eindigen maar dat zegt dan vooral iets over het jureringssysteem van het ESF.

 7. Toine schreef:

  Het grootste gevaar voor de Nederlandse winst denk ik…..

 8. riccardo schreef:

  Ik blijf een beetje het idee houden dat dit niet de hele hoge uitslag oplevert die je ervan verwacht nadat je de clip hebt bekeken. Hij moet live al z’n charismatische zeilen bijzetten. Dat het het sowieso goed zal gaan doen denk ik ook wel want het is in de basis zeker een lekker nummertje.

 9. Henk schreef:

  Latinopop gecombineerd met het Oosters riedeltje van Azerbajan 2009 (always on my mind) met een charismatisch, goed uitziende zanger, Zweeds sausje erover even roeren en You’ve got me. :)
  Top 5 verwacht ik wel maar geen winst.

 10. wiepie schreef:

  lekker nummertje…. gaat hoog eindigen

 11. 020Nick schreef:

  Zo fijn ook voor Zwitserland dat ze ein-de-lijk een keer weer een goede kans maken en dan ook maar meteen op de winst! Leuk nummer ;)

 12. Richard schreef:

  Een van mijn favoriete nummers dit jaar. Sympathieke zanger. Zal finale zeker halen en waarschijnlijk in linkerrijtje gaan eindigen.

 13. Rick schreef:

  Sympathieke zanger met een aanstekelijk nummer die het heel goed gaat doen bij de televoters.
  Top 10 zeker!

 14. Tippy2 schreef:

  Ik vind het nogal doorsnee, helemaal in lijn met Cyprus en Malta, ik heb er niet zoveel mee.

 15. Dirk Marko schreef:

  Blijft niet boeien tot het einde van het lied.

 16. Tippy2 schreef:

  Ik vind het nogal doorsnee, helemaal in lijn met Cyprus en Malta, ik denk dat iw

 17. Kenny schreef:

  Het liedje begint goed, maar de rest van het liedje vind ik dan weer niet zo bijzonder. Ik heb toch geen winnaar gevoel bij dit liedje.

 18. Michael Adam schreef:

  Ja inderdaad in lijn met Cyprus en malta en dat gaat ze vast punten schelen. Overigens is het wel mijn genre dus ik vind het een hartstikke lekker lied.

 19. Truus schreef:

  Hij is lekker voor een nummertje lapdance. Dirty fuego .. Dirty fuego..😛

 20. Placide schreef:

  Het is dit jaar wel het jaar van het volop kopieëren van liedjes van vorig jaar. Als het goed is is daar natuurlijk niets mis mee, maar de originaliteit is wel ver te zoeken.

 21. RobbieR schreef:

  Prima doorsnee nummertje wat zeker goed gaat neergezet worden straks in Tel Aviv.
  Bij EIC liet hij horen dat hij niet al te best zing, maar zou wel gecompenseerd worden met goede achtergrond zang straks. Het is inderdaad een symphatieke en charisma achtige zanger. Gaat zeker daarom al hoog eindigen.

 22. GerardMartin schreef:

  Aardig, zal wel wat puntjes bij elkaar sprokkelen maar zeker geen winnaar.

 23. Nordman schreef:

  Leuk poplied en enorm catchy! Vernieuwend is het niet (ik vind het zelfs wat Songfestival 2006 klinken), maar het zit retegoed in elkaar. Ik verwacht dat SJB net als bij Fuego hier een goede choreo om heen bedenkt voor Luca. Met de vocals komt het ook wel goed. Dit nummer vraagt niet om briljante zang. Zet er een goede backing achter en niemand die het opvalt. Hier gaan veel kijkers voor stemmen en ergens vrees ik dat het mee gaat doen voor de winst. Ik zou het zelf erg zuur vinden als dit lied boven ons eindigt, maar het is het ESF, dus alles kan gebeuren. Ik zelf gun de Zwitsers een finaleplek en dan een plek tussen 3-7 voor dit lied. In mijn lijstje: 9/41

 24. Sake schreef:

  Geen gevaar voor Nederland, we winnen, sterker nog: MOET!!

 25. Dick schreef:

  Gevaarlijke kandidaat voor een hoge notering. Mits het vocaal overeind blijft.

 26. Esmee schreef:

  Lekker nummertje, maar ik zie er geen winnaar in.

 27. MarkusRotterdam schreef:

  Mooie zanger met een aardig nummer. Stijgt wel boven de rest uit maar dat is niet zo moeilijk.

 28. Ria NL schreef:

  Ik vind dit ook een leuk lied. Leuker dan de inzendingen van Cyprus en Malta. Ik denk dat hij een finaleplaats wel zal halen en ook kans maakt op een leuk eindresultaat maar ik zie er geen winnaar in. Van mij mag er dit jaar maar 1 winnen……

 29. Leendert Jan schreef:

  Leuke jongen die goed danst en aardig zingt, met een nummer dat nogal karakterloos is. Zoals ik een Zwitserse Youtuber hoorde zeggen: ” it jumps on the last train through Latinville, while all the good seats have been taken for years”. Het is flauw en tandeloos. Zijn uitstraling zal wel compenseren voor het magere lied, maar gaat echt niet meedoen voor de winst.

 30. Remco schreef:

  Ik begrijp het enorme enthousiasme niet voor dit liedje. Ik vind het wel leuker dan andere populaire liedjes als Cyprus, Malta en Zweden, maar nog steeds vind ik het niet heel bijzonder. Ook is het niet echt een geweldige zanger. Ik hoop en verwacht wel dat Zwitserland weer eens goed scoort in de finale, maar een overwinning zou ik echt heel onterecht vinden.

 31. Pietje schreef:

  Leuk hoor, maar qua nummer erg 13 in een dozijn. Zal vocaal en qua staging alles uit de kast moeten halen om echt hoog te komen. En dat kan, kijk maar naar Fuego. Maar dan moet alles kloppen

 32. Br@m schreef:

  Luca Hänni in een lenige bui en hij doet het niet onverdienstelijk (samen met Helene Fischer): https://youtu.be/_dUoB8ocEa8