Douze Points 2019 [24]: Denemarken

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is wel weer erg Denemarken. Heel veilig en het gaat er in als gesneden koek. Mijn smaak is het beslist niet, al zou het helpen als de zangeres wat minder chagrijnig keek. Maar ja, het blijft na één minuut wel hangen en er is ook zeker een markt voor. Finale denk ik wel, maar daar gaat het niet veel doen, want daar is wel echt te simpel voor.

 2. JvE schreef:

  Een echt “songfestivalliedje”, ik vind het leuk, leuk in beeld gebracht ook!! Maar de zangeres mag idd wat vrolijker kijken. Ben blij dat dit soort liedjes er nog steeds bijzitten!
  1.Zwitserland/2.Denemarken/3.Letland/
  4.Moldavië/5.Armenië/6.Ierland/7.Roemenië

 3. riccardo schreef:

  Dit komt zo bij mij veel meer over als een trucje dan dat er echt een fijn gevoel in zit. Finale twijfel geval.

 4. Br@m schreef:

  Een heerlijk lief en onschuldig nummer waarvan ook ik heel blij ben dat ze er nog zijn. Het geheel doet me een beetje denken aan ZOË die een paar jaar geleden Oostenrijk vertegenwoordigde met Loin d’ici; dat was ook al zo’n nummer met een hoge gunfactor. Ik hoop dan ook zeker dat dit de finale gaat halen en daar zal het vermoedelijk ergens in de middenmoot gaan eindigen. Nr. 14 in mijn top 41.

 5. RobbieR schreef:

  Ik vind het een fijn liedje, dat de zangeres als een psychopate kijkt maakt het er alleen leuker op.

 6. Sascha schreef:

  Om incontinent van te worden.

 7. Richard schreef:

  Beetje in de stijl van Zoë een paar jaar geleden. Dat was echter iets minder zoetsappig dan dit. Ik vond haar in EIC niet erg sterk.
  Zal denk ik de finale wel halen

 8. Albert schreef:

  gedateerd liedje vooral het zingen in verschillende talen hebben nu wel gehad,een 13 in dozijn liedje en erg kinderachtig

  • GerardMartin schreef:

   Juist leuk dat ze nog even laten horen waar ze vandaan komen, als het niet in beeld zou staan zou ik het écht niet weten. Bovendien vind ik het een leuk gebaar naar je fans en landgenoten. Wat ook leuk geweest als Duncan een zinnetje in het Nederlands had gezongen…alleen voor ons! Enfin de meeste Nederlanders hebben niks met hun eigen taal dat merk je dagelijks op straat en tv. Wat Denemarken betreft; leuk liedje, ik word er vrolijk van en mag van mij naar de finale. Als Nederland niet wint wil ik volgend jaar best weer eens naar Kopenhagen!😊

  • marga schreef:

   inderdaad geschikt voor juniorfestival kinderen voor kinderen

 9. Harm Stirnberg schreef:

  Gezellig nummer maar live niet erg sterk. Denk borderline qualifier of net buiten de top 10.

 10. Michael Adam schreef:

  Verschrikkelijk!! Veel te zoetsappig. Absoluut mijn nummer laatste deze editie. Ik hoop dat dit blijft steken in de semi.

 11. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel een leuk en lief liedje.

 12. Nordman schreef:

  Leuk lied, met een nog leukere act. Ik denk wel dat dit de finale gaat halen. 22/41

 13. Rick schreef:

  Middelmatig kinderlijk nummer die niet misstaan op het junior songfestival.
  Zangeres heeft een verveelde, onaangename blik in haar gezicht.
  Finale onwaarschijnlijk.

 14. Sake schreef:

  Jaaaaaaa, dit vind ik echt leuk. Staat bij mij op nr.2, na Duncan vanzelf!

 15. Tomm schreef:

  Ja leuk lied, jammer dat ze niet kan zingen

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Irritant nummer. Mijn nummer 41. Die zangeres zit maar te zitten, met drie minuten lang een halfbakken glimlach op haar gezicht. Nummer gaat nergens heen en bevat geen enkele emotie of passie. Echt zo’n dreutelnummer. En meerdere talen in een lied hebben we nog noooit gehoord, zoooo origineel. Hopelijk haalt ze de finale niet, maar ESF blijft ESF.

 17. wiepie schreef:

  middelmatig gezongen…op zich best aardig liedje…..

 18. Truus schreef:

  Kreeg bij de eerste keer ik dit hoorde associaties van een commercial waar een heel gezin blij en vrolijk uit bed stapt en aanschuift voor een gezond muesli fruit ontbijt waar iedereen heel slank van wordt en energie van krijgt …A taste of love… a taste of love,,,, waarna iedereen fit en fris naar buiten loopt …
  Een infantiel melodietje uit een hele oude doos waar al honderden van bestaan.

 19. Truus schreef:

  Infantiel en irritant, goed genoeg voor ontbijtcommercial…a taste of love a taste of love..

 20. Leendert Jan schreef:

  Het is echt zo’n liedje waarvan we er al zo veel hebben gehoord uit Denemarken. Je kunt er niet zo veel tegen hebben, en tegelijk is het ook niet heel bijzonder. Ik vind het aardig om naar te luisteren, maar tegelijk zal ik er waarschijnlijk niet op stemmen. Ik vind die stoel ook een beetje raar.

 21. edmol schreef:

  Leuk en aardig meer niet.

 22. Henk schreef:

  Fris en vlot. Ik vind het een erg lekker liedje. Top 10 in de finale! Het zou ook zo een winnaar kunnen zijn maar dit jaar niet. :)

 23. Dirk Marko schreef:

  Mooi , dat er ook nog plek is voor dit soort liedjes, ik hou ervan!!

 24. MarkusRotterdam schreef:

  Grappig en simpel liedje, echt beetje feel good music, echter zangeres komt niet over als iemand die je in je hart sluit (Zoals Zoe uit Oostenrijk toen). Gaat wel de finale halen denk ik

 25. dick schreef:

  rechttoe rechtaan simpel effectief liedje wat de finale gaat halen maar daar misschien net aan de top 10 haalt. Geen winnaar want die kennen we al:-).

 26. Placide schreef:

  Na alle rotzooi wat we tot nu toe hebben gehoord, is het bij dit liedje gelijk meezingen en zeer herkenbaar. Denemarken bij uitstek en dit moet toch wel de finale gaan halen.

 27. Stephan Dijk schreef:

  Flinterdun.