Douze Points 2019 [4]: Polen

You may also like...

40 reacties

 1. Sake Boskma schreef:

  Not my cup of tea!! Desalniettemin zie ik dit wel in de finale verschijnen.

 2. Nordman schreef:

  Hier moet je van houden. Geen slechte inzending maar het is niet mijn smaak. Ik vind de zang van de dames nogal op mijn zenuwen werken. Ik ben even vergeten of ze er zaterdag ook bij zijn en anders heb ik mijn plaspauze gevonden. Zo levert het toch nog wat op. Ik denk dat dit niet de finale gaat halen. 40/41

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Dit kan zomaar in de top 3 eindigen tijdens de finale……………denk aan de Russische Oma’s die 2e werden……………

  • Hans p schreef:

   Sorry maar die Russische inzending is totaal niet te vergelijken met deze inzending.

 4. Sandertje schreef:

  Ja ik vind dit een leuk nummer en verwacht dat dit nummer het beter gaat doen dan dat iedereen nu denkt.

 5. Tippy2 schreef:

  Ik hou er wel van, al ben ik het na twee minuten echt wel zat, mag voor mij naar de finale

 6. Br@m schreef:

  Alsjeblieft geen finale voor dit neurotische gemekker. Echt één van de zwakste bijdrages dit jaar. Nr. 38 in mijn top 41.

  • Willem schreef:

   In je top 5 staan natuurlijk die kant en klare happen uit Zweden, Cyprus, Spanje en Rusland? Stel je toch voor dat je oren muzikaal worden uitgedaagd, Brammetje…

 7. Michael Adam schreef:

  Dit is nou echt een lied waarvan ik niet zo goed weet wat ervan te vinden. De stemmen irriteren me soms wel, het klinkt wat kinderlijk. Maar dat in combinatie met de zwaardere instrumenten is juist wel interessant. Eigen taal is ook leuk.

  • RobbieR schreef:

   Ik heb hetzelfde, muziek en eigen taal is leuk. Maar die irritante stemmen :-(

 8. Jve schreef:

  Iriitante stemmen,niks aan..next!
  1.Cyprus2.Montenegro/3.Finland/4.Polen

 9. wiepie schreef:

  stiekem ben ik benieuwd hoe die dames eruit zien in hun gewone kleding….

 10. Hans schreef:

  4 gillende geiten die een wedstrijdje doen wie het hardst kan blèren. hopelijk geen finale voor dit gedrocht.

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is niet mijn ding, en toen ik hoorde dat deze groep naar Tel Aviv zou gaan verwachtte ik al zo’n typisch schel klinkend liedje. Op zich wel aardig dat het weer eens wat anders is, maar mooi vind ik het niet. Het valt wel op, maar nou niet meteen in positieve zin. Van mij mag dit na dinsdag weer terug naar Warschau.

 12. Timo schreef:

  Een middelmatige inzending, die ik na een paar keer luisteren toch steeds beter begin te vinden. Vanwege de taal en de zang is dit sowieso een originelere inzending dan waar veel andere landen mee komen.
  Ik verwacht dat vooral Oost-Europa dit lied naar de finale gaat stemmen, en daar in de middenmoot strandt.

 13. edmol schreef:

  Irritante stemmen maar blijft toch wel hangen. Haalt de finale moeiteloos naar mijn mening.

 14. riccardo schreef:

  Gejengel dat tutert in m’n oren. Af en toe hoor ik een vleugje progressieve ‘80 iger jaren. Had daar meer op ingehaakt en ik had het echt veel interessanter gevonden.

 15. MarkusRotterdam schreef:

  Stemmen zijn mij ook te irritant. Word er een beetje agressief van.

 16. Truus schreef:

  Sjaa…die hele ijle schelle scherpe klankkleur van hun samenzang doet echt zeer aan mijn oren. Klinkt het live ook zo erg. Het heeft ook iets kinderlijks van die jonkies die een stukje opvoeren op het schoolplein. Hoeft voor mij niet naar de finale zou me echt verbazen als het ze lukt.

 17. ricardo schreef:

  doorspoelen bagger bagger zero points

 18. Esmee schreef:

  Als het liedje begint, doen die stemmen meteen pijn aan mijn oren.
  Toch heeft het wel wat. Het mag van mij naar de finale.

 19. Toine schreef:

  Next…..

 20. Henk schreef:

  Hun stemmen zijn irritant maar hun voorkomen en lied zijn wel leuk. Ik verwacht plaats 18 in de finale.

 21. Beer schreef:

  Gaat het wel halen denk ik. De Slavische wereld en invloedssfeer kent de context van deze zang en esthetiek. Jammer voor ze dat Oekraïne daarom niet meedingt.

  Daarnaast is het muzikaal interessant en verwacht ik niets anders dan goede zang van deze dames, of het je nu ligt of niet.

 22. GerardMartin schreef:

  Het is in ieder geval niet zo verschrikkelijk doorsnee als die huppelk*tten uit Cyprus, Griekenland, Malta enz enz. Eigen taal vind ik ook een pré en alhoewel het niet zo mijn smaak is mogen ze van mij naar de finale voor de broodnodige afwisseling.

  • Leendert Jan schreef:

   Ik word er een beetje moe van hoe jij elke vrouw met een lichtvoetig liedje wegzet als een huppelk*t. Noem je iedere man met zo’n liedje een huppell*l?

   • Huppeldepuppel schreef:

    Vroeger naar bed :-)

   • GerardMartin schreef:

    Ja, ik word ook moe!

   • GerardMartin schreef:

    Gewoon overheen lezen, doe ik ook….

   • Willem schreef:

    Leendert, huppelK*T dat je bent, Gerard heeft gelijk. Maar het is duidelijk, jij bent zo’n huppelk*tje dat van die gebakken lucht van Cyprus en Malta houdt. Je gebruikt vast ook het woordje “Slay” om de drie zinnen…

 23. alrightguy74 schreef:

  Polen heeft pech met de plaatsing in deze halve finale en in de eerste helft waar er nog vele buitenzinnige bijdrages volgen. Voor de gemiddelde kijker is de eerste halve finale een aaneenschakeling van freaks waar niet door te komen is. Dit maakt het songfestival zo’n feest om naar te kijken, de diversiteit aan nieuwe muziek. Ik hou er van maar of Polen een finale plek kan bemachtigen betwijfel ik.

 24. Dustin schreef:

  Ik vind dit erg goed, staat op 5 in mijn Grand final lijst, 3de in semi-1.. we zullen t zien..

 25. Marinus schreef:

  En door!!

 26. Leendert Jan schreef:

  Tsja…. vanwege de originaliteit zou ik dit best leuk wíllen vinden. Maar ik vind het gewoon niet prettig in het gehoor liggen. En het ziet er, ondanks de mooie kleding, met die strakke gezichten ook niet geweldig uit.

 27. Maurice schreef:

  een bijzondere inzending op meerdere fronten. Ik denk dat t redelijk goed gaat scoren ook door alle polen die verdeeld over europa wonen gaan stemmen.

 28. Bjorn schreef:

  Ik heb hier niks mee, dus kan er ook geen voorspelling over gaan doen.

 29. Placide schreef:

  Tja, wat moeten we hier mee? Misschien had Polen dit jaar maar beter thuis kunnen blijven.

 30. 020Nick schreef:

  Oh dit vind ik erg leuk!! ik zie dit nog wel verassend kwalificeren!

 31. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel een leuke inzending, ik hou van deze muziekstijl en hoop dan ook op een finaleplaats voor Polen.

 32. dick schreef:

  apart, zo vaak hoor je in het westen dit soort muziek niet. Meteen ook de reden waarom ik denk dat dit kansloos is voor een hoge notering. Zal zich net aan kwalificeren.