Douze Points 2019 [6]: Tsjechië

You may also like...

32 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Leuk fris liedje, maar ook forgetable.

 2. Nordman schreef:

  Geen hoogvlieger, maar wel leuk en verfrissend om erbij te hebben. Zanger komt likeable over. Dit gaat wel naar de finale hopelijk. 22/41

 3. Esc-go schreef:

  De 80s sound is leuk, maar tijdens het luisteren van alle nummers op spotify gaat dit nummer het ene oor en en het andere weer uit. Het gaat nergens naartoe, beklijft niet en laat je vrij snel weer los. Wellicht kunnen stoere graphics dit nummer nog naar de finale brengen, maar ik betwijfel het.

 4. Timo schreef:

  Het is afwachten hoe het live in Tel Aviv zal gaan, maar ik verwacht dat de Tsjechen voor het tweede jaar op rij de finale moeten kunnen halen.
  Deze inzending staat in mijn persoonlijke ranglijst op nummer 10, vooral omdat er zoveel zwakkere inzendingen zijn dit jaar.

 5. Rick schreef:

  Grappig nummer zou het weleens beter kunnen gaan doen dat iedereen denkt.
  Leuk om ze morgen live te horen.

 6. Wiepie schreef:

  Middelmatig nummer…. aardig gezongen…

 7. Tippy2 schreef:

  Ik heb er niets mee, flauw nummertje. Bungelt ergens onderaan. Geen finale.

 8. Br@m schreef:

  Ik vind dit een leuke bijdrage van Tsjechië maar wel minder sterk dan hun inzending van vorig jaar. Dit gaat de finale wel halen. Nr. 24 in mijn top 41.

 9. riccardo schreef:

  Heel erg leuk vind ik deze. En een prima live bandje bovendien. Ik zou die led wall van Zweden van de vorige keer overnemen voor de impact en iets doen met net wat meer testosteron. Vrolijke noot en een van de maar paar nummers uit het eerste deel van deze semi die ik wel door zou willen zien gaan.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Dit lied is duidelijk minder ‘in your face’ dan de wat bombastischer nummers uit bv Cyprus , Zwitserland en Azerbeizjan. Maar dat vind ik juist de charme van het nummer. Leuk, speels en swingend ritme. Ik vind deze bijdrage super-charmant en daarom staat deze bij mij moeiteloos in de top-15. Wanneer goed uitgevoerd denk ik dat dit hoger wordt gewaardeerd door de jury’s dan door televoters, omdat jury’s eerder open staan voor subtiliteit.

 11. Jve schreef:

  Tsjechië is de laatste 3 jaar goed bezig vind ik..leuke bijdrage,mag van mij zeker door naar de finale. 1.Cyprus/2.Tsjechië/3.Montenegro/
  4.Finland/5.Slovenië/6.Polen

 12. edmol schreef:

  leuk, gezellig en zeker van finaleplaats

 13. Leendert Jan schreef:

  Ik begrijp echt niet waarom zo veel mensen dit leuk vinden. Ik vind het een drie minuten lange flauwe tandeloze popriedel, en dat neppe Britse accent irriteert me mateloos.

  • GerardMartin schreef:

   En dat vind ik nou van Gr, MA en Cyp. tandeloze popriedels, goed verwoord. Zo heeft eenieder ‘n eigen smaak.

  • De postbode D schreef:

   Leendert… zeg maar gewoon Jan!

 14. GerardMartin schreef:

  Tsjechië zit bij mijn tien liedjes die ik de moeite waard vind, mag naar de finale van mij.

 15. De postbode D schreef:

  Leendert… zeg maar gewoon Jan!

 16. Bandido - Georgia schreef:

  Leuke frisse Tsjechische “Britpop” bijdrage, en als ze het podium een beetje een 80s flair geven, zie ik dit zomaar de finale halen. De zanger is enthousiast genoeg om het nummer en daarmee het optreden naar een hoger niveau te tillen.

 17. Alrightguy schreef:

  Ik vind het ook een leuk nummer. Mag van mij naar de finale. Maar zal in de onderste regionen eindigen.

 18. MarkusRotterdam schreef:

  Met de juiste staging wordt het misschien nog wat, maar anders vrees ik dat deze uiteraard goed bedoelde inzending de volgende dag alweer vergeten is en de boys weer in het vliegtuig zitten.

 19. Sake Boskma schreef:

  Leuk, finale, middenmoot bovenin.

 20. Dirk Marko schreef:

  Dit deuntje irriteert mij , kan er gewoon niet naar luisteren.

 21. Tippy2 schreef:

  Ik weer niet wat het is maar hier kan ik ook niet naar luisteren, next

 22. Michael Adam schreef:

  Ik kan Tsjechië ook wel waarderen! Het is een wat puurdere band en de zanger heeft charisma. Mag de finale in!

 23. Placide schreef:

  Niet onaardig en dit liedje haalt de finale wel.

 24. Truus schreef:

  Zoners feelgood deuntje verveelt me geen seconde, leuk bandje mag van mij door maar of dat ook gaat gebeuren…

 25. 020Nick schreef:

  Niks aan de hand riedeltje van Tsjechie, met het gevaar ook dat het t ene oor in en t andere oor uit is.
  Geen finaleplek ben ik bang

 26. Ria NL schreef:

  Ik vind het lied en de groep niet onaardig maar het blijft bij mij niet hangen.

 27. dick schreef:

  Tjechie heeft de moderne muziek omart na de overgewaardeerde bijdrage vorige jaar van de rugzakkenjongen (enige wat mij echt bij bleef). Vind dit echt drie keer niks, valt nergens op, niemendalletje. wat mij betreft afserveren die hap.

 28. Pim schreef:

  Deze staat in mijn top 10! Lekker nummertje, hoop dat het in de finale komt en hoog eindigt! (Niet zo hoog als Mikolas natuurlijk, maar ik zou een 9e/10e plek wel op zijn plaats vinden