Duncan Laurence: ‘Nooit getwijfeld over Arcade’

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Ron schreef:

  Wat is Duncan ongelooflijk leuk en bescheiden
  Geniet van alle heisa die songfestival heet en geniet er van.
  Of je wint weet nog niemand, maar je mag trots zijn op jezelf
  en ik ben fan van je. en zoals je al zei JUST BE YOU.
  Hoop dat er een album uit komt en dat ik nog meer kan genieten van
  je muziek.

 2. Alrightguy schreef:

  Ja ik snap niet zo goed waarom hij zo mysterieus is over een te verschijnen album. Ik hoop wel dat er één klaar ligt om uit te brengen in mei. Dan profiteert hij optimaal van zijn succes.

 3. Pietje schreef:

  Nee ik had ook niet getwijfeld over Arcade ;)

 4. Nordman schreef:

  Leuke jongen met een hoge gunfactor. Hij weet dat er tijdens de repetities nog van alles kan gebeuren en laat zich dan ook niet gek maken. Helaas moet men in Nederland meteen al items opnemen over welke stad volgend jaar het ESF moet organiseren in Nederland. Om je voor te schamen, bah. Ik zie de koppen al voor me als we niet winnen.

  • Tom schreef:

   Met je eens Normand, je eigen glazen ingooien heet dat. Ik stel voor elke kraaiende stad die zich voor de eventuele overwinning al gemeld heeft het na de hopelijke winst NIET te laten worden.

  • Dirk Marko schreef:

   +1) idd plaatsvervangende schaamte als je dit hoort en leest.

   • Esc power schreef:

    Totaal niet mee eens, er was een tijd dat je als media je zou schamen als je het songfestival woord alleen al dacht. Nu leeft het, we zijn favroiet en de media wil daar over berichten, de steden willen er een graantje van mee pikken en er is een onwijs grote songfestival koort bezig in Nederland.

    Misschien winnen we niet en misschien is het allemaal veel te voorbarig. Maar dat het leeft is iets waar ik heel lang op heb gehoopt. En dan zijn we maar een beetje arrogant, who cares, we hebben een lied wat geweldig is en we mogen een beetje dromen over winst toch? Hoe lang hebben we dat al niet gehad.

   • PeterV schreef:

    +1

  • PeterV schreef:

   +1

 5. Richard schreef:

  Triest dat er nu opeens politici zich opwerpen om hun stad het songfestival te laten organiseren. Je hebt ze nooit gehoord in de jaren 2005-2012. Duncan maakt kans op een overwinning, maar hij heeft nog niet gewonnen. Gelukkig staat hij zelf met beide benen op de grond en geeft hij ook steeds aan dat er van alles kan gebeuren. Laten we 16 en hopelijk 18 mei afwachten en dan zien we daarna wel.

 6. riccardo schreef:

  Duncan zelf snapt gelukkig dat de punten eerst nog op het scorebord moeten voordat.. verstandige jongen.

 7. ron schreef:

  Heel triest .
  Cornald Maas had ook al getweet✔
  @cornaldm
  Jaja, winnen doen we natuurlijk wel ff, laten we vast de organiserende stad aanwijzen. Op buitenlandse fora wordt gesmaald over zoveel Hollandse arrogantie.

  Laat Duncan lekker zingen in TA en dan zien we wel hoe het gaat.
  Persoonlijk vind ij ARCADE wel het mooiste nummer van het songfestival.
  Duncan heeft de gun factor.

 8. Mariette schreef:

  Ik zou t wel leuk vinden als t weer een x In Nederland zou worden georganiseerd.. maar niet voorbarig al een locatie uitzoeken.. Duncan aan jou zal t niet liggen, t is een top nr …T zit de hele dag in mijn hoofd.. Maar ja die Televoters hè, die moeten wel bellen maar goed 2 jr geleden won ook een rustig mooi intiem liedje…. Go For IT en laat je niet gek maken “Arcade”, je liedje zit in mijn 💜 en krijg telkens weer kippenvel als je je liedje live zingt🌷🇳🇱🌷

 9. Johannes schreef:

  Naar wie zijn die CD’s gegaan die te winnen waren? Of heb ik iets gemist?

 10. Maarten schreef:

  Jammer dat er inderdaad mensen zijn die al denken dat we gewonnen hebben. Dit kan denk ik wel punten kosten bij de jury. We zullen wel zien wie er gaat winnen.

  • Pietje schreef:

   Natuurlijk kost dat geen punten mensen. Het is geen wereldnieuws of een rel ofzo. Het interesseert de meeste mensen in juries of televoters geen ruk of sommige steden in NL al denken aan organisatie.

 11. paysbart schreef:

  Ik hoop echt dat “Wake up love” op zijn cd gaat komen. Zo’n mooi lied!

 12. Michael schreef:

  Ach ja zie elk jaar fans van het favoriete land hetzelfde doen als de Nederlanders nu

 13. Hennie schreef:

  Die artikelen lees ik ook met enige ergernis. Maar eerlijk gezegd hoort het er ook wel een beetje bij.
  Het is al een prestatie op zich dat hij al meer dan 1 maand op de eerste plaats van de bookies staat.
  Eerst maar eens winnen, dan mogen we een stad kiezen.

 14. RobbieR schreef:

  Wat een fijn interview en Duncan is een super leuke jongen.

 15. Ria NL schreef:

  Gelukkig laat Duncan zich niet gek maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat er iets moois op het podium te zien en te horen zal zijn.

 16. GerardMartin schreef:

  Het moet raar lopen wil hij niet met de overwinning op zak uit TA thuis komen….

 17. dick schreef:

  Wat een verademing om iemand wars van alle gekte kapsones en vooringenomenheid met dit hele circus om te zien gaan. Duncan verdient alle steun en waardering voor de wijze waarop hij zich op stelt. Het is een prima zanger, het nummer is geweldig en hij heeft een ontzettende goede uitstraling en leuke kop. Ik kan tot nu toe niets maar dan ook HELEMAAL niets vinden waar ik commentaar op zou kunnen hebben en dat is in het verleden wel eens anders geweest. Ik verbaas me ook over allerlei “politici” die ineens allerlei verhalen de wereld in slingeren om het ESF binnen te kunnen halen, vaak dezelfde politici die in het verleden niets met het hele circus hadden maar goed dat is nu eenmaal de politiek in NL, die lijken de weg al jaren kwijt:-).