Luca Hänni: ‘Fijn dat mensen vertrouwen hebben in mij en in mijn lied’

You may also like...

18 reacties

 1. Kenny schreef:

  Toch heb ik geen winnaar gevoel bij dit lied. Ik vind alleen Noorwegen echt leuk dit jaar.

 2. Francesca schreef:

  Goed nummer maar Albanië is beter in mijn mening.

 3. Nordman schreef:

  Ik heb de laatste dagen weer het gevoel dat dit gaat winnen. Als er één uptempo lied is dat niet meer uit je hoofd gaat en waar ik een heel toffe show bij verwacht, is het deze wel. Ik gun Zwitserland een overwinning, maar ik hoop niet dat het met dit lied zal zijn. Duncan zal alles op alles moeten zetten om ook met zijn staging indruk te gaan maken. Ik heb er een beetje een nu of nooit gevoel bij. We zijn heel dichtbij en wat zou het lekker zijn na zoveel jaar.

 4. Esc-go schreef:

  Zwitserland zie ik niet winnen. Nummer heeft te weinig karakter. Nederland nog steeds op 1, daarna Italië en IJsland.

  • Truus schreef:

   Ik heb dezelfde top 3 , maar aangezien we onszelf geen punten kunnen geven, zoals OGAE ned wel doet, gaan mijn 12 steevast naar Italië, 10 naar IJsland , 8 naar Griekenland ( < 8 onder voorbehoud) Maar Zwitserland kan zomaar als een Dirty Fuego de top 2 wegbranden…

 5. GerardMartin schreef:

  Ik denk dat Zwitserland al blij mag zijn met een finaleplaats….

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Mijn geld is ingezet op een paar landen en daar is Zwitserland er een van. Lucca is niet meer dan een redelijke zanger, maar met hulp van backings wordt alles voller en dan ben je in combinatie met strakke dance-moves al waar je zijn moet om op te vallen. Het lied is erg pakkend en de zanger is charismatisch. Voor doorsnee-kijkers zal dit lied als een verademing komen tussen de langzamere nummers. De kansen op een overwinning zijn dus zeer zeker aanwezig. Zelf hoop ik nog steeds op Nederland en Italië, de meest authentieke nummers, maar na de prachtige clip zal Duncan dan echt met een staging moeten komen die qua effect in de buurt van de Common Linnets komt, want je kunt er maar beter niet op gokken dat met een mooi lied en goede stem de overwinning al in zicht is.

 7. Tomm schreef:

  Ik zie Zwitserland ook niet winnen. Vind het nummer niet bijzonder. Ik zie maar twee concurrenten of eigenlijk één, en dat is Italië, IJsland kan ook nog verassen, verder geen concurrentie voor Duncan.

 8. Truus schreef:

  When she go low, She go so slow… Guacemolo… Dirty Fuego…Dirty Fuego..
  Italië zal er als een Mammoet overheen walsen.. Duncan zal zwembandjes nodig hebben zijn kop boven water te houden.

  • Br@m schreef:

   Mahmood wacht eenzelfde lot als Francesco Gabbani; vooraf door de fans de hemel ingeprezen om uiteindelijk ergens in de 2e helft van de top 10 te eindigen. Ik vind zijn nasale stemgeluid meer dan vreselijk.

 9. Peter schreef:

  Voor wat het waard is, op dit moment bij de bookmakers staat Nederland op 27%, met ver daar achter Italië met 11% en Zwitserland 9%. Italië vind ik persoonlijk niets en een vreselijk nummer. Zwitserland is aardig, maar gaat gauw vervelen. Ik denk zelfs dat beide landen op het grote podium door de mand gaan vallen qua uitvoering en vocaliteit. Ben er van overtuigd dat Duncan met crew iets fantastisch gaat neer zetten.

  • Truus schreef:

   Er wordt zo krampachtig geheimzinnig over gedaan , dat we alleen nog mogen hopen dat het inderdaad zo waanzinnig fantastisch magisch wordt, dat er aan de victorie geen ontkomen meer is. MAAR ..eerst zien dan geloven.

   • riccardo schreef:

    Dat enorme gat zoals bij de bookies zie ik niet terug in allerlei Europese fan en jury polletjes waar NL wel bijzonder goed meedoet maar ook wel eens niet genoemd wordt. Met name de Italiaan doet het volgens mij overall net iets beter.
    Ik opteer zeker niet voor allerlei ‘moeilijke’ props of andere er met de haren bij gesleepte zaken maar laat datgene wat er te zien is indrukwekkend genoeg zijn om een verschil te kunnen maken.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Gauw vervelen lijkt me niet zo relevant als vele tv-kijkers de liedjes maar 1 of 2 keer horen en zien. Dan gaat het juist om het instant effect.

   • Peter schreef:

    Robbert-Rotterdam, binnen de 3 minuten gaat het nummer al zodanig vervelen dat het de kijker/luisteraar niet zal gaan bekoren, hetzelfde geldt voor Italië.