Madonna intervalact tijdens finale songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Robert schreef:

  Eigenlijk niet eens zo interessant:
  Het blijft een intervalact, mij gaat het om de Eurovisiesongs en de uiteindelijke resultaten.

  En de gedachte achter het binnenhalen van Madonna is eigenlijk niet eens zo a-politiek, de betreffende externe financier schijnt een Israëlisch-Canadese zakenman te zijn die hiermee ook het imago van de Israëlische staat wil verbeteren

 2. Tippy2 schreef:

  Er is al zoveel zang, een andere interval act zou ik wel een aangename adempauze vinden. Daarnaast gaat er teveel aandacht uit naar Madonna wat ik jammer vind.

 3. Br@m schreef:

  Is Madonna eigenlijk al niet een beetje vergane glorie? Ik bedoel, ze is al lang niet meer de hitzangeres die ze ooit eens was. Maar wie weet stuwt haar aanwezigheid en optreden de kijkcijfers extra omhoog.

 4. Truus schreef:

  Vergane glorie maakt gebruik om weer in the picture te kunnen staan voor een miljoenen publiek, zolang er wel miljoen tegenover staat. mooie plaspauze..

 5. Kenny schreef:

  Esc 1994, 2013 en 2016 hadden wat mij betreft de beste interval acts. Een interval kan ook heel leuk zijn. Maar wat ik niet snap is dat ze een liedje zingen in de interval act. Je moet juist iets anders sturen en niet een liedje net als de rest van de avond.

 6. riccardo schreef:

  Iets anders dan weer zang in de pauze was zeker fijn geweest. Het is wel iemand van statuur die de organisatie zelf blijkbaar geen geld kost. Dats dan wel weer goed geregeld. Strike the pose mensuh.

 7. Sascha schreef:

  Belachelijk. Genoeg Europese wereld acts die zouden kunnen optreden. Het is toch het EUROVISIE Songfestival? Bovendien is ze creatief gezien al dood sinds het begin van deze eeuw.

  • Steve schreef:

   Eigen volk eerst? 🙄🙄 ik kan me nig herinneren dat diversity het motto van Eurovisie was.

 8. Nordman schreef:

  Ik ben geen fan van haar en ik vind haar geen aanwinst als interval act. Natuurlijk is het een icoon en zal ze kijkers trekken, maar konden ze nou niet iets creatievers bedenken? Ik ben vast ouderwets, maar ik zie en hoor liever iets van dans of muziek waar de meerderheid nog niet bekend mee is en waarmee we iets nieuws ontdekken over het gastland zelf.

 9. Sake schreef:

  Inderdaad, vergane glorie!

 10. GerardMartin schreef:

  Ben het met Nordman eens, van mij mag Madonna thuis blijven.

 11. Jan Greeve schreef:

  Prima dat Madge erbij is… hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 12. Gerrit schreef:

  Hadden beter Céline Dion kunnen vragen, die heeft tenminste nog een link met het festival

 13. martijn schreef:

  Toch fijn dat er altijd wat te zeuren valt hè.
  Maar heee…. Ik hartje Madonna

 14. Pietje schreef:

  Welke klassieker zal ze zingen? En dat gezeik dat ze thuis moet blijven.. het is en blijft een superster en een publiekstrekker. En een entre act zonder de Getty’s, Dana Internationals & co. uit de songfestival archieven of goochelacts met lokale dansjeugd is ook wel eens fijn. Zou blij zijn als ik een kaartje had voor de finale en dan ook nog eens Madonna live kunnen zien.

 15. Pietje schreef:

  Niet zeuren dat ze thuis moet blijven :) Het is weer eens wat anders dan een entre act gevuld met songfestival museumstukken, een goochelact of lokale dansjeugd. Zou blij zijn als ik een finale kaartje had en ook nog eens madonna mocht zien. Het is en blijft een superster of je er nou van houdt of niet

 16. Henk schreef:

  Het gaat om de 42 deelnemers en niet om Madonna. Voor mij mag ze weg blijven. Even de show stelen?!
  Heeft het Eurovisie dit nodig? Nee, het is een zwaktebod.

 17. Br@m schreef:

  Had die rijke stinkerd dat geld maar uitgegeven aan ABBA. Die hebben vorig jaar 2 nieuwe nummers opgenomen die nog steeds niet gereleased zijn. Wat zou het leuk geweest zijn als dat tijdens het ESF gebeurd zou zijn. ABBA heeft haar wereldfaam wel te danken aan het songfestival terwijl die Madonna vermoedelijk niet eens weet wat het ESF is.

 18. Aadrianus schreef:

  Mooi moment voor een plaspauze. Deze zelfvoldane en over het paard getilde dame kan me echt gestolen worden. Overigens is het nog maar de vraag of ze op tijd is voor optreden, want mevrouw staat erom bekend dat ze haar fans uren laat wachten voordat het haar behaagt om überhaupt op het podium te verschijnen.

 19. dick schreef:

  Dat zal over de hele wereld wel weer extra wenkbrauwen doen fronzen±… er zullen zeker i de rest van de wereld nu mensen zijn die voornamelijk online het ESF gaan kijken maar of je daar nu op deze manier blij mee moet zijn weet ik niet.