Eurovisie Songfestival trok 182 miljoen kijkers

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Sake schreef:

  Het TV-programma van het jaar, Eurovisie Songfestival, yeeeeeaaaaah. Voor mij al sinds 1976!!

 2. Bjorn schreef:

  Ik las net op songfestival.be dat de uitslag van de televoting in Italië tijdens de tweede semi-finale mogelijk niet klopt ten nadele van Litouwen, die daardoor de finale gemist zou hebben. De Rai in Italië had de resultaten bekend gemaakt en die klopt niet zoals de EBU dat gedaan heeft. Het is nu wachten op een reactie van de EBU over wat er precies aan de hand is en waarom er die verschillen zijn. De Litouwse omroep heeft het al over eventuele schade vergoeding gehad.

  • Wim48 schreef:

   Oef, het wordt er niet geloofwaardiger op.

  • Hans P. schreef:

   Welke schade wil men dan vergoed hebben?

   • Peter schreef:

    Waarschijnlijk een financiële. Zou toch wat zijn dat er nog meer fouten zijn gemaakt en Nederland helemaal niet gewonnen heeft. Oef, pijnlijk

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind dit wel erg slordig. In de 1e semi bleken er ook al fouten gemaakt te zijn, daardoor miste Polen de finale. En nu blijkt het ook in de 2e semi niet foutloos te zijn gegaan. Daar mag de EBU wel eens wat beter op gaan letten. Ik zou me goed kunnen voorstellen dat de betreffende landen daar behoorlijk van balen en voor een volgend festival daardoor afzien van deelname.