Tel Aviv Live: Belangrijke dag voor Duncan Laurence

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. RobOranjeFinland schreef:

  Het Mysterie van De Witte Bol

 2. Matje schreef:

  Wat sneu als ie straks weer met bakken kritiek overladen word mochten de puntjes niet op de i gezet zijn! Jammer wetende dat de echte beelden het belangrijkst zijn en we waarschijnlijk alleen een kleine indruk krijgen van de 30 seconde clip!

  Team Duncan zal er heus wel voor zorgen dat alles er ‘Magisch”uit gaat zien.

  • RobOranjeFinland schreef:

   Ook daar zal Ilse de Lange voor waken en ondersteuning voor geven, Calm after the Storm kreeg ook ladingen kritiek. Na de tweede rehearsel veranderde dat compleet, nu is het belangrijk dat vandaag de rol van topfavoriet definitief vast wordt gehouden door de Magische act en het fantastische lied! Dromen over 2020 kan daardoor echt beginnen .

 3. Sven schreef:

  wanneer je dit interview bekeken hebt begrijp je dat ze de spanning aan t opbouwen zijn. Ik ben erg benieuwd naar de Rehearsals van vandaag…https://youtu.be/B0OpLJoQD2Q

 4. Serge schreef:

  Hans, Ignace en Ilse zijn aan zet. Duncan zong al mooi.

 5. S@g@ schreef:

  Het is nog even spannend afwachten naar de rehearsal vandaag, maar naar mijn gevoel liggen de kaarten héél erg gunstig voor Duncan.
  Ik denk dat we na het zien van de eerste repitities van de Big 5 gerust kunnen zeggen dat er hier geen winnaar tussen zit.
  De enige die naar mijn gevoel nog het Nederlandse feestje enigszins kunnen bederven zijn Zweden én Azerbijan…

 6. Hans de Vet schreef:

  Ik verwacht inderdaad een opbouw. We hebben gewoon nog niet alles gezien. Ik denk dat die bal een gimmick zal zijn, een noviteit. Hierdoor zal er een gelikte show ontstaan.

 7. Matje schreef:

  Ook krijg je dat de topfavoriet echt moet uitpakken om indruk te maken , alle ogen zijn namelijk op hen gericht. Wat mij eigenlijk het meest stoort is het feit dat voor de repetities iedereen het er mee eens was dat Arcade als lied sterk genoeg is om te imponeren en het niet een erg sterke staging nodig had. Nu praat men ineens anders. Hopelijk komt TeamDuncan idd met een surprise.

 8. JvE schreef:

  Zolang het gevoel, de emotie maar overkomt bij het publiek/de kijkers, dat is waar het echt om draait bij “Arcade”!! Dat ze stil naar het nummer luisteren en niet worden afgeleid door spiegels, vuurwerk, dansers etc! Ik heb er nog steeds het volste vertrouwen in..

 9. Ard schreef:

  Als ik aan Hans denk denk ik aan het Trijntje debacle, ik ben niet gerust.

 10. Escpower schreef:

  Net gehoord dat er helemaal niks gaat gebeuren met die bal maar dat het verhaal beter tot z’n recht gaat komen. In het kader van, we temperen ons verwachtingen.

  Hij gaat een soort van communiceren met de bal.

  • Giovanni schreef:

   Serieus????

  • Lilly schreef:

   Waar heb je dat gehoord?

   • Peter schreef:

    Waarschijnlijk stemmetjes in zijn hoofd. Elk jaar duikt er wel iemand op die doet of hij heel dichtbij het Nederlandse team staat, dit jaar dus ook

   • Escpower schreef:

    Van iemand die daar is, dit gebeurd natuurlijk gehele uit anonieme naam.

    De bedoeling was dat er een afstand tot de bal werd gecreëerd en dat het halvewege door camera shots dichterbij zou komen. Het idee was een heel mooi effect maar het kwam door het slechte camera werk in Tell Aviv niet uit de verf. Dit moet nu verholpen zijn en het effect moet nu duidelijk zichtbaae zijn.

    Waarom ik dit zeg is dat ik nu alweer allemaal dingen voorbij zie komen over dat er nog iets speciaals gaat gebeuren met de bal en dat we nog niet alles hebben gezien. Zal ook wel kloppen, maar er wordt weer een hoge verwachting gecreëerd maar verwacht niet iets heel speciaal, maar gewoon een mooi camera beeld.

    Voor een artiest zal dit anders zijn omdat die echt ove rhet effect na hebben gedacht daarom is het voor ene reggiseur of zanger altijd iets specialer maar er schieten niet in eens allemaal lichteffecten uit.

 11. Rick schreef:

  😂😂😂 de fans hebben overal oren..

 12. Dolf schreef:

  Heb toch vertrouwen mensen. Het wordt vast prachtig.

 13. Nordman schreef:

  Ik verwacht er niet veel van. Al helemaal niet van die bol. Daar gaat echt niets spectaculairs mee gebeuren. Moeten daar ineens laserstralen of dansers uit te voren komen? Laat die lamp er lekker hangen, mij stoort het niet, als het maar goed in beeld wordt gebracht. Voor dit lied zijn close ups enorm belangrijk. Duncan moet de kijkers thuis overtuigen, niet de arena. Nu maar hopen dat de Israëlische crew iets heeft gedaan met de aanpassingen van Pannecoucke , Ilse en Ignace. Ik vind het tot nu toe onprofessioneel overkomen van KAN dat er meerdere delegaties zijn die klagen over het camerawerk.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Volgens mij is het elk jaar zo dat delegaties na de eerste repetitie aanpassingen willen. Daar is niets alarmerends aan. De tweede repetitie is cruciaal. Is er dan niets ten goede veranderd dan mogen we ons zorgen maken. En volgens mij zijn bij veel inzendingen tijdens de tweede repetitie al aanpassingen te zien geweest, teken dat men toch geluisterd heeft. Ik denk dat die close-ups er wel komen. Ik zie vooralsnog geen reden tot zorg. Vanmiddag weten we meer.

  • Lilly schreef:

   Er moeten veel meer close UPS in en meer wide shots uit.
   Het emotionele aspect moet meer naar voren komen dan zijn we al een heel eind.

   • Henry schreef:

    Je hebt helemaal gelijk. Dat zagen ze zelf ook in en deze aanpassingen zijn gedaan. Het is geen nummer voor toeters en bellen. Het is een muzikant die het beste nummer van het festival speelt en zingt. Alles erom heen is voor de sfeer. De closeups zijn het geheime wapen :-) Daarmee maakt hij het verschil

 14. JECH schreef:

  Ik heb mijn verwachtingen ook flink naar beneden bijgesteld, kan het alleen maar meevallen.

 15. Hein schreef:

  Op het laatstt een big shot op de bal en daarin zie je Duncan in foetushouding…net als de clip

  • Liesbeth schreef:

   Dat zou mooi zijn : van een kapotte kerstbal ’75 naar een “foetusbal” …😜

 16. Richard schreef:

  Het moment van de waarheid gaat starten over 1…2…. hou me hart vast ;)

 17. Ria NL schreef:

  Ik heb er alle vertrouwen in !! Team Duncan Succes, Maak ze gek !!