Tel Aviv Live: Britse inzending sprankelt nog niet

You may also like...

9 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Dit gaat nooit sprankelen. Wat een gedrocht. Aardig jongen hoor maar hij mag samen met Frankrijk voor de laatste plaatsen gaan.

 2. Br@m schreef:

  Leuke vent met een lekker nummer; zal wel ergens in de middenmoot eindigen. Ik hoop in ieder geval niet weer op één van de onderste plaatsen. Mocht dat toch het geval zijn dan moeten ze voor volgend jaar Susan Boyle maar vragen als redster der natie. Als ze bij Britain’s got talent en American’s got talent kan optreden dan ook maar op het ESF.

 3. Hebbuzz schreef:

  Michael hobbezakt zich door het nummer. Meer valt er niet van de te maken. Ja wel als hij niet zo om de zuivere noten heen zou draaien…

 4. Ria NL schreef:

  Ik vrees ook voor dit jaar een lage klassering voor het Verenigd Koninkrijk. Ik heb niets met dit lied en nog minder met de zanger.

 5. Leendert Jan schreef:

  Dit gaat met Duitsland om de laatste plaats vechten lijkt me.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  En ik blijf het zeggen: wat jammer toch dat deze jongen het er in de presentatie zo dubbeldik bovenop legt. Een ballad 3 minuten lang alleen extravert brengen werkt echt niet.

 7. Nordman schreef:

  Ziet er goed uit, maar het is nogal een talentenjacht-lied en optreden. Erg voorspelbaar dus,iedereen kent dit. Origineel is het niet. Misschien dat een plek tussen 15-18

 8. Paysbart schreef:

  Van de Big 5 m.i. de slechtste inzending.. uitgekauwd lied, cliché tekst en een zanger zonder charisma die denkt dat hard schreeuwen mooi zingen is…..mag van mij onderaan eindigen.

 9. Timo schreef:

  Een afdankertje van John Lundvik, dit nummer. Blijkbaar durfde hij er zelf niet mee naar Melodifestivalen te gaan.

  Als Michael laatste wordt, en Zweden wint, dan zet Lundvik wel een unicum neer: tegelijkertijd als eerste én als laatste eindigen op hetzelfde festival…