Tel Aviv Live: Degelijke 1e repetitie Italië

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. riccardo schreef:

  Gelukkig, houden zo 🤭

 2. JandeTaalregelman schreef:

  Rusland en Zweden wisselen elkaar steeds af op de 2de plaats. Eens kijken of Italië zich er nog tussen gaat mengen.

  • JandeTaalregelman schreef:

   Italië lijkt aan het dalen.

   • Peter schreef:

    Je hebt er maar een dagtaak, dat volgen van de bookmakers. Lekker belangrijk ook

   • JandeTaalregelman schreef:

    Nederland springt weer terug van 24% naar 25% – gouden tijden voor mensen die statistiek leuk vinden. Leuker dan de liedjes….

   • JandeTaalregelman schreef:

    Ik schrijf het en hij zakt weer naar 24%.

 3. Truus schreef:

  Als het (nog) niet overkomt zonder Wow of Ohh factor , jammer dan , gemiste kans..
  Hup Duncan morgen moet je ze(ons ook) allemaal de muil korven.. once and for all.

  • JandeTaalregelman schreef:

   Nederland had bij de eerste beurt ook nog geen wow-factor.

   • Truus schreef:

    Daarom schreef ik ALS en >(NOG )niet.. maar ik hoop dat het nog wel gaat uitblinken op een of andere wijze

 4. Rick schreef:

  Jammer, ik heb na Arcade 10 × liever Soldi als winnaar dan Rusland, Zweden, Zwitserland of wie dan ook.
  Please laat kwaliteit beloond worden!!!

 5. Johannes schreef:

  Alleen Nederland en Italië sturen kwaliteit

 6. Jarno schreef:

  Eerlijk gezegd vond ik zijn uitvoering op het San Remo ook lang zo sterk niet als dat het in de videoclip overkomt.

 7. Ria NL schreef:

  Ik ben nog steeds niet dol op de inzending van Italië dit jaar maar ik ben blij dat hij weer goed bij stem is.

 8. Br@m schreef:

  Italië had Il Volo voor de 2e keer moeten sturen i.p.v. dit gedrocht met die vreselijk irritante en nasale stem. Ik zie dit hooguit rond de 8e positie eindigen en dan mag hij z’n handen dichtknijpen.

 9. Steve schreef:

  Italie is na Nederland mijn grote favoriet, maar ik ben ook underwhelmed. Waarom zingt hij niet gewoon recht toe, recht aan en waarom STAAN mensen niet gewoon op het podium?? Ik hou echter nog steeds van dit nummer en zijn aparte stem en gun hem die 2e plek.:D

 10. Pia schreef:

  Pure klasse in Prada…nochalant, zelfzeker, komt zelfs een beetje arrogant over, maar dat maakt het net zo verleidelijk, zo goed, zo Italiaans…Volgens mij de enige (jury)concurrent voor Duncan volgens mij…

 11. GerardMartin schreef:

  Van mij mag hij tweede worden….na Nederland!

 12. RobOranjeFinland schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZBrZ6Wc2Rec&feature=share( leuk om te kijken , met onze Duncan)

 13. Ard schreef:

  Heerlijk nummer, mijn favoriet…echter volgens mij is hij constant stoned waardoor zijn energie naar binnen slaat bij hem ipv naar buiten.

 14. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het een prima nummer en de uitvoering ziet er goed uit. Persoonlijk vind ik dit leuker dan Zweden of Rusland. Bij ESCunited waren ze erg kritisch over het camerawerk, hopelijk kijken de Italianen daar nog goed naar bij de volgende repetities.

 15. Nordman schreef:

  Tsja bij NL was er ook geen wow factor, dus volgens mij gaat niemand winnen. Bij de één schiet hert lied gewoon te kort, bij een ander de staging, bij weer een ander hangt een spotje scheef…. dan komt het uiteindelijk toch op het lied aan en dan kun je met Arcade dus winnen. Maar Italië moeten mensen niet uitschakelen. De fanpers daar heeft gewoon te hoge verwachtingen en favorieten liggen altijd onder een vergrootglas.

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Of bij dit prachtige nummer die dansers meerwaarde hebben moet nog blijken als we de echte cameravoering en regie zien.