Tel Aviv Live: Degelijke repetitie Noorwegen

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Truus schreef:

  Dat ge-joik komt inmiddels mijn joik uit .. lijkt wel of ie zich keer op keer verslikt en dat het niet meer goed komt.

 2. Truus schreef:

  Teveel veraf en/of wide shots, hebben de anderen ook last van . Krijg de indruk dat men de stage toch veel belangrijker vind en dat wilt laten zien.

 3. GerardMartin schreef:

  Een van de wat betere nummers dus mag van mij naar de finale.

 4. Nordman schreef:

  Vocaal viel het me reuze mee, had erger verwacht, maar wat een saaie staging voor dit lied. Meen me te herinneren dat ze voor een arctic lion king thema wilden gaan. Misschien niet goed gekeurd? Ik vind het leuk wel erg leuk dus finaleplek zou leuk zijn voor ze.

 5. Leendert Jan schreef:

  Klinkt goed maar ziet er wel heel simpel uit, hoer hadden ze best wat meer mogen uitpakken. Ik hoor veel over camerashots van veraf, net als bij de festivals in Ierland in de 90s. In Wenen konden ze daar ook wat van. Hoop dat dat uiteindelijk niet zoveel zal zijn…

 6. Bram schreef:

  Leuk! Mijn waardering voor dit liedje groeit. Staging en zang zijn goed! Ik verwacht sowieso een kwalificatie, mag van mij rond de 10e plek eindigen.

  Persoonlijke top 9 repetitiedag 4:
  1) Nederland, 2) Rusland, 3) Azerbeidzjan, 4) Malta, 5) Noorwegen, 6) Noord-Macedonië, 7) Albanië, 8) Litouwen, 9) Kroatië
  Van mij mogen eerste 7 door met Zweden, Zwitserland en Armenië.