Tel Aviv Live: Duncan Laurence met piano op songfestival

You may also like...

284 reacties

 1. Inez schreef:

  Duncan heeft het goed gedaan en zijn repetitie is mooi en puur en mij stoort het niet dat hij achter een piano zit of hebben jullie liever show erbij

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ze willen een dansje!:)

  • Casper schreef:

   Wat we gister zagen waren geen regiebeelden, moeilijk te zeggen nog. Je zag ook in die 25 seconden een grote blauwe vlek ,maar komt goed denk ik we wachten zaterdag af :))
   O ja een ding is vreemd……de witte bal boven zijn hoofd.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ja, maar dat is heel moeilijk te verkopen dat het maar regiebeelden waren. Mensen reageren meteen op beelden en zijn dan teleurgesteld. Velen snappen echt niet dat wat we hier zien anders is dan de echte tv-beelden. Dat is elk jaar weer.

 2. Ikkie schreef:

  Rustig iedereen! We staan nog steeds een straatlengte voor bij de bookmakers…. ad en telegraaf zijn positief… Ik maak me geen enkele zorgen! Vorig jaar vond ik Neta s act ook niet goed maar ze won wel op basis van het liedje.. cyprus had een geweldige performance naar werd toch verslagen.. T zelfde gold voor Rusland in 2017.. uiteindelijk gaat het om het lied en ik ben er zeker van dat dat het beste is.. aub meer vertrouwen in eigen kunnen mensen!

 3. Stephan schreef:

  Serieus, achter een lullig orgeltje?

  • Peter schreef:

   Helaas wel ja

   • Mm schreef:

    Dit is niet de Peter die we hier kennen. Die is dit jaar namelijk wel positief. Kan de echte Peter opstaan?

   • Peter schreef:

    Klop Mm, dit is een ander Peter die te laf is om zijn eigen naam te gebruiken. IK ben dit jaar zeker positief, omdat we eindelijk weer eens een goede inzending hebben na TCL.

 4. GerardMartin schreef:

  Ik vind het prima hoor, past wel bij dit liedje. Al dat drukke gedoe op dat podium heb ik nu ook wel gezien, het blijft toch een SONGfestival.

  • Lola 4 ever schreef:

   Dream on!! Tijden zijn veranderd! Het visueel aspect is tegenwoordig even belangrijk! Songfestival is tegenwoordig: art-director festival with a BIG budget :) . Zonder deze 2 geen top 10 notering! NEVER!

   • AdrieAnus schreef:

    Ach ja Lola weet het beter, loopt al jaaaaren mee in de sjowbiznizz

   • Peter schreef:

    Klopt AdrieAnus, ze loopt of liever gezegd ligt al jaren in de showbizz, ze is een van de bekendste h**ren aldaar

   • robbert-rotterdam schreef:

    Natuurlijk is het visuele aspect belangrijk, maar je moet dit bij voorkeur ook in het rijtje van optredende acts zien. Na een paar drukke acts en flitsende beelden kan een rustpunt juist heel erg gewaardeerd worden. Daar kan ik nu nog niet over oordelen, maar het is wel een aspect waar je rekening mee moet houden. En Portugal 2017 is nog steeds een voorbeeld van een act zonder big budget. Dus het kan maar hoeft niet altijd, afhankelijk van wat je wil benadrukken.

 5. Maurice schreef:

  Ik schrik van de negatieve reacties hier.. Hoe kun je zijn optreden nu beoordelen zonder het te hebben gezien hoe het op tv uitgezonden wordt? Er is slechts een heel kort filmpje zichtbaar waar niet de beelden getoont worden die we te zien krijgen? Verder is het lied gewoon keigoed. Iedere afleiding zal het lied schaden, de beelden moeten dus het lied ondersteunen en niet andersom zoals volgens mij bij Rusland. Verder vond ik Duncan erg goed zingen (wat ik gehoord heb). Ik heb ook recensies gezien die voorspelden dat het effect vele malen groter straks zal zijn als het publiek (evt. met lampjes) in beeld komt. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat alles op z’n pootjes terecht komt. Hier is over nagedacht….

 6. Lola 4 ever schreef:

  “… his piano looks cheap…”
  https://youtu.be/gXNwcXPsULw

 7. RobbieR schreef:

  Ik zag foto’s bij AVRO/Tros en dan ziet het er weer mooi uit. Veel blauw, sterren.
  Als die sfeer op tv wordt gebracht ben ik weer na de teleurstelling wat voorzichtig positief.

  • Mark schreef:

   Thats the spirit!
   Eens.

   Jongens denk nou ff na. Er is echt over nagedacht. Het zegt meer over de meesten hier. Heb vertrouwen. Denk je nu echt dat er geen plan is? Of dat het team het gaat verprutsen??

 8. Jeroen schreef:

  Na 30 sec zijn er een hoop meningen neergelegd!
  Ik ben ervan overtuigd dat de 3 min bij elke tv kijker binnen zal komen. Dat ziet er anders uit dan wat we nu zien van een afstand.
  De zang was perfect en lichteffecten komen goed tot zijn recht! Wacht maar de gehele performance af.
  Rusland heeft zeker geen slechte act maar Sergey zijn stem sloeg geheel over aan het einde van zijn lied.
  Dat zijn risico’s en het is te hopen dat hij in de 2e semi hier geen last van heeft!
  Nederland is dan veel overtuigender!!!!
  👍👍👍

 9. Lola 4 ever schreef:

  Is dat goed een goed teken van 27% naar 25%?

 10. Richard schreef:

  Iedereen maakt zich zorgen om de camerabeelden. Het is niet close op de huid.

  Het moet meer als de lady gaga performance bij the grammy’s:

  https://www.youtube.com/watch?v=JPJjwHAIny4

 11. Lola 4 ever schreef:

  ESCextrapoll. Oops…… Nederlands op de 4e plaats. Niet goed dit. https://pp.userapi.com/c854020/v854020336/3b075/74f5flH8_Oo.jpg

  • SW schreef:

   Dat is enkel de act/performance, niet het lied waarop beoordeeld wordt.

 12. SW schreef:

  Eerste repetitie mensen, EERSTE! Natuurlijk gaat de AVROTROS de act verbeteren (ik hoor vooral kritiek op de cameravoering). En wat doen we dramatisch: we hebben het zelf nog niet eens gezien en de commentaren zijn bovendien toch niet zó negatief (zoals bij Trijntje of Waylon)?! Er zijn ook best wel wat positieve commentaren te lezen!

 13. Martin schreef:

  Ik begreep dat de echte piano nog niet was gearriveerd, dus die zullen we van de week zien.

 14. Martijn schreef:

  Het is volkomen normaal dat je als favoriet wat zakt bij de bookmakers. De verwachtingen (ook vanuit de clip) zijn gewoon niet waar te maken op het podium. Het lijkt nog geen Italië verhaal van 2017 te worden, waarbij het al snel duidelijk was dat t hem niet ging worden. Dus nog geen zorgen maken!

  • Lola 4 ever schreef:

   Eerst zien dan geloven…. klaar met jouw ‘mooi-weer politiek’

 15. GerardMartin schreef:

  Wat een hysterie hier zeg, ik word er niet goed van!
  Laat die jongen lekker z’n ding doen en z’n mooie lied zingen en laat de rest maar lekker aanmodderen met hun flinterdunne flutliedjes met veel poeha, stampij en toeters en bellen om slechte zang etc. te verbloemen. Ik heb er zeer veel vertrouwen in net zoals ik dat had bij Salvador Sobral!

 16. Gijs schreef:

  Rustig mensen! De cameralieden probeerden voor t eerst t plan uit te voeren wat team Duncan bedacht heeft, dat moet groeien! Ze zijn bezig met een sfeer voor de kijkers en die hebben we nog helemaal niet kunnen zien met di totaal fragmentje!

 17. Mees schreef:

  Alle landen komen op de proppen met veel camerageweld. Ik heb juist het gevoel dat een simpele staging in een jaar waarin veel meer landen uitpakken juist erg goed kan werken en daardoor kan opvallen. Daarnaast: in 2017 won Portugal met een eenvoudige staging waar niet echt over nagedacht leek. Een écht goed nummer met goede live vocalen komt uiteindelijk altijd hoog op het scoreboard te staan.

 18. TicTac schreef:

  Wat apart om te lezen hoe heftig mensen reageren op zoiets als een eerste repetitie. Komt op mij niet heel stabiel en vooral beperkt over… dit is een lied wat je moet voelen met je hart. Of ik dat daadwerkelijk ga voelen ga ik pas zien op 16 mei. Wat boeit mij het of er een piano staat of niet… Duitsland won in 2010 met een act met nul komma nul staging. Affijn, voor nu geniet ik van onze favorietenrol. Mijn advies: verwacht niet teveel in het leven dan hoef je ook niet teleurgesteld te worden.

 19. Ries schreef:

  Kijk ook zeker even hiernaar:
  https://www.youtube.com/watch?v=s0TrZ3JUTGU

 20. Lilly schreef:

  Nu keek ik net naar de facebook live van songfestival.be en daar vertelden ze dat er een andere piano in aantocht is voor Nederland die zou volgende week verwacht worden?
  Van wie ze dat hebben weet ik niet, en die lichtbol die te zien was achter Duncan daarvan gaat nog duidelijk worden wat dat is…

  • Karina schreef:

   Gelukkig maar, want de ‘piano’van vanmiddag zag eruit als een goedkoop ding van Ali Express.

 21. Lola 4 ever schreef:

  I love WiWi boys: https://youtu.be/RVgHN9nedVY

 22. SW schreef:

  Volgens de manager van Duncan wordt de betekenis van de ‘lichtgevende bol’ later duidelijk. Ik denk ook dat het camerawerk zaterdag beter zal zijn…

  • Dirk Marko schreef:

   +1) keep calm in this storm.

  • Esmee schreef:

   Die lichtbol leek mij een maan. Maar het zou zomaar dat witte gat bovenin het water van de clip kunnen voorstellen. Ik ben benieuwd of ze daar dan een trucje mee uithalen, zodat het op tv lijkt of hij daarin gaat.

 23. Michael schreef:

  Dit krijgen jullie nou als je wekenlang op die wolk zit, dan krijg je altijd een teleurstelling. Nou ik heb wekenlang mogen genieten en ik geniet nog steeds, want ik heb er vertrouwen in.
  Ik blijf achter Duncan, die jongen verdient dat

  • Celine schreef:

   Sluit ik me volledig bij aan, Reken maar dat het eindresultaat straks prachtig is met of zonder piano, ik heb nog steeds alle vertrouwen in het team en in Duncan natuurlijk.

  • Juuul schreef:

   +1

 24. riccardo schreef:

  Hier komt op zeker niet die epische staging uit waar mensen op hopen en wachten aan de hand van het niveau van de clip bij dit sowieso geweldige nummer. Volgens mij kan er in deze fase al niet meer heel veel anders dan het wat bijstellen van camera standpunten e.d. maar zo slecht als ik het hier en daar lees wordt het denk ik ook niet.
  Jas uit, keyboard aan de kant en onder het licht van de maan? je hart uitstorten, het kan echt wel!

 25. Nordman schreef:

  Ik vraag me alleen nog steeds af wat die lichtbol moet voorstellen? Is dat het verlangen naar de hoop waar hij het telkens over heeft? Of heeft die ikealamp nog meer mogelijkheden? En het is idd mogelijk dat ze de mensen in de zaal willen laten meedoen door met lichten te schijnen, maar probleempje…er zijn nog veel kaarten over! Beide semi’s zijn nog niet uitverkocht. Maar wat wil je ook met zulk belachelijke prijzen. Ik hoop dat dat goed komt. Ik blijf uiteraard ook achter Duncan staan. Waar veel landen lijken uit te pakken, zoals Rusland en Azerbeidzjan, heeft ons lied het eigenlijk niet nodig. Het is van zichzelf al heel sterk. Ik hoop dat de regie gewoon heel goed is, dan zie ik het wel goed komen.

 26. xxx schreef:

  Laten we afwachten tot we de ECHzTE beelden zien zoals in de live-uitzending.
  Toen schoten the Common Linnets ook pas omhoog.

 27. GerardMartin schreef:

  Zoals ik eerder zei, veel landen proberen met allerlei trucs hun povere inzendingen meer glans te geven maar dat heeft Duncan helemaal niet nodig. Vooral niet meedoen aan al die hysterie en hij zal een mooi resultaat behalen.

 28. Gert1981 schreef:

  I have to work, even during these frantic Eurovision rehearsal days. But tonight I found time to write my outsider-perspective impression about Duncan’s first rehearsal as well.

  Am I optimistic for a win? I think I am fairly realistic. I don’t expect a win, and I mirrored that feeling most of the time on here. Anyway, curious what you think of it :-):

  https://songfestivalwerk.wordpress.com/2019/05/07/tel-aviv-2019-duncans-first-set-of-rehearsals/

  • Vertaalbureau😲 schreef:

   Ik moet werken, zelfs tijdens deze hectische Eurovisie-repetitiedagen. Maar vanavond vond ik tijd om mijn buitenstaandersperspectief te schrijven over de eerste repetitie van Duncan.
   Ben ik optimistisch voor een overwinning? Ik denk dat ik redelijk realistisch ben. Ik verwacht geen overwinning en ik weerspiegelde dat gevoel meestal hier. Hoe dan ook, nieuwsgierig wat je ervan vindt :-)

 29. Jenny schreef:

  Maar kan er dan nog wat aan de act worden veranderd? Kan Duncan nog besluiten om ergens in midden van het nummer achter de piano vandaan te komen om in de spotlight te gaan staan? Of is het allemaal al definitief besloten?

  Ik vind het wel tof dat Duncan zichzelf blijft, hij presenteert zich hier zoals hij dat waarschijnlijk ook zal doen wanneer hij straks doorbreekt als artiest in Europa :)

  • Tira Misou schreef:

   Hij kleedt zich halverwege uit en springt in een grote glazen bak gevuld met water!

 30. Bram schreef:

  We willen allemaal dolgraag dat Nederland wint. Ik begrijp de kritiek hier dan ook goed. Om te winnen moet het totaalplaatje ‘perfect’ zijn, en dat is het nog niet. Maar ik vind die piano zo slecht nog niet. De eerste beelden zien er sterk uit (en inderdaad: niet perfect). Kijken we niet alleen naar de staging, maar ook naar het liedje en de zang, dan steekt Duncan mijns inziens nog uit boven alles wat we tot nu toe van de repetities hebben gezien.

  Erg gaaf zou ik het vinden als er goed gespeeld wordt met de camera: inzoomen bij de intiemere, zachtere onderdelen uit het liedje en uitzoomen bij de stukken die hij de zaal inknalt!

  Ik las ergens dat Duncan moeite heeft met het goed pakken van de camera. Hoe tof zou het dan zijn als hij zichzelf in beeld helemaal verliest in het liedje? De piano kan daar zeker aan bijdragen. Ik vind de staging van Portugal 2017 met Salvador briljant! Zo klein, en hij is gewoon zichzelf.

  Ik hoop dat Duncan niet teveel meekrijgt van alle kritiek en gewoon lekker zichzelf is. Dan komt dit prachtige lied het meest geloofwaardig over en kunnen we winnen! Succes Duncan!!!

  Persoonlijke top 9 repetitiedag 4:
  1) Nederland, 2) Rusland, 3) Azerbeidzjan, 4) Malta, 5) Noorwegen, 6) Noord-Macedonië, 7) Albanië, 8) Litouwen, 9) Kroatië
  Van mij mogen eerste 7 door met Zweden, Zwitserland en Armenië.

 31. Hein schreef:

  Geen publiekopnames met dat armgezwaai en gejuich.
  Die bol…….aan het eind word deze vergroot en zie je Duncan in foetushouding liggen.
  Just like the clip
  Watch it

 32. Gijs schreef:

  Wel vreemd dat Duncan, die zegt te staan voor puur, emotie; het gaat om de song, kiest voor 3 minuten fake pianospel! Alle muziek staat immers op band.

 33. Martijn schreef:

  Wat een gezeur over die piano. Onze vorige inzendingen speelden fake gitaar…. daar hoorde je niemand over.

 34. JECH schreef:

  Wat is het verschil tussen de repetities van gisteren en die van zaterdag, weet iemand dat?

  • JECH schreef:

   oh ik zie het al, openbare repetities

   • Mm schreef:

    En je ziet hoe het op tv eruit komt te zien. Dat is bij zo’n eerste rep helemaal niet aan de orde.
    Dus vaak bij tweede valt het samen en zie je al een eindresultaat (wat finetuning daargelaten).
    Ik gok dus eigenlijk dat we dan pas wat kunnen zeggen. Het is nu koffiedik kijken. Ook al zijn we hier met zn allen wel heel negatief en hysterisch. Op andere sites lees ik dat het er erg mooi, clash uitziet.
    We zullen het zien. Ik heb vertrouwen.

 35. RobOranjeFinland schreef:

  Wordt die piano vervangen door een mooier exemplaar?

  • Lilly schreef:

   Ik hoorde dat bij de facebook live van songfestival.be gisteren.
   Dat hadden zei idd gehoord gisteren in het perscentrum, geloof dat die info van de manager van Duncan kwam.
   Zijn vleugel zou volgende week pas komen…? Zoekgeraakt misschien?

 36. Lilly schreef:

  Misschien worden we hier wat vrolijker van

  http://entertainmentodds.com/eurovision-song-contest/two-horse-race/

  • Mm schreef:

   Kijk! Zie je! En dit is niet de enige goede reactie. Ik lees er veel meer.
   Eigenlijk nog veel erger, bedenk ik me nu: er is niks aan de hand, slechts stemmingmakerij op deze weblog om niets.

  • Djinkiz Kahn schreef:

   Ze zijn daar over iedereen policor positief. 😒

 37. Richard schreef:

  Doet me denken aan de eerste repetities van Blanche. Uiteindelijk een mooie top 5.

  • Mm schreef:

   Nee joh, dat was veel dramatischer. Dat ging toen ook om stemvast en bang vogeltje. En staging waar niks gebeurde. Dat is nu helemaal niet aan de orde. Stem klinkt geweldig van Duncan. Blanche zakte na rep 1 door het ijs, Duncan niet.

 38. Mark schreef:

  The Netherlands: Duncan Laurence – Arcade

  Reactie EuroVisionary:
  There won’t be much to write here because The Netherlands have come with even more simplicity than Austria and Lithuania. Duncan sits at the piano and sings the song. A country that has remembered it is a song contest, not a visuals contest. The song and the lyrics are incredible. The stage is all blue. The only effects are one simple light and white clouds with a blue background. Perfection.

  • Robert schreef:

   Kijk! Hier worden we blij van:-)

  • riccardo schreef:

   De beste reactie die je kunt krijgen.

  • Frits schreef:

   Ja, ik hoor steeds meer hele postieve geluiden over Duncan’s zijn repetieties, Dat hysterische gedrama queen hier is hilarisch!

  • GerardMartin schreef:

   Helemaal gelijk!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Simpelheid is goed, maar in dit geval alleen als ook de emotie bij jury’s en kijkers wordt opgewekt. Niet alleen via stem, maar ook via het plaatje. En dat is nu nog eventjes de vraag. Michael Schulte speelde dat vorig jaar klaar, mede via de LED met afbeeldingen, lukt het Duncan dit jaar zonder?

 39. Rick schreef:

  Sneu Mahmood heeft een fikse keelontsteking,koorts hoop dat hij snel weer opknapt ❤️👍

 40. Interstellar1975 schreef:

  Hier een link naar de persconferentie van gisteren:
  https://youtu.be/DEv0qkZukmE
  Wat is het toch een vriendelijke en relaxte jongen!

 41. Celine schreef:

  ESCTIPS: Duncan is sat alone on stage playing a piano. The performance is designed to represent authenticity and that’s most definitely on display. There is a nice quality to the performance with long swooping camera shots, yet I remain emotionally unmoved. I need to see more emotional resonance and a clincher moment to get the goosebumps going. The juries will 100% like this but the Netherlands needs the televoters on side to seal the win. Much like Russia, I feel this is a work in progress. I would have liked to have seen Duncan perform below an array of incandescent filament bulbs with a circling camera. The ingredients are there. It’s now up to Pannecoucke to make it work.

  • Djinkiz Kahn schreef:

   > yet I remain emotionally unmoved.< precies dat!

  • Escpower schreef:

   Het is een repetitie natuurlijk voel je geen emotie, als de zaal straks vol ziet is die emotie echt wel aanwezig.

   • Djinkiz Kahn schreef:

    Ik beleef het niet in de zaal.. zoals alle andere miljoenen gewoon thuis wat in de zaal gebeurt doet er niet toe voor mij

   • Lilly schreef:

    Beide halve finales zitten niet vol, ze bieden nu kaarten in de uitverkoop aan om de zalen te vullen…

 42. Mark schreef:

  Reactie 1:
  Netherlands – This is really good. It’s simple, effective . I really hope he connects with folk watching and listening. Qualifier

  Reactie 2:
  Netherlands: Love the concept of him behind the piano, exposing the song’s fragility. Lighting and staging looked great. If he makes enough eye contact with the camera it’ll win.

 43. Anne schreef:

  Het zijn zoals altijd weer eens de landgenoten van Duncan die wat te zeiken hebben! En alles weer eens beter weten. Afgaan op nog geen 30sec beeld, een woord heb ik er voor FOEI!

  • riccardo schreef:

   Wel nee, zijn gewoon een paar dingetjes. Had je ons bij Trijntje moeten horen, daar werden halve pagina’s verwijdert, dit keer niet ;) Komt allemaal goed!

 44. Mm schreef:

  En ‘we’ gaan alweer naar blauw hoor. Nog steeds straatlengte voor op nummer 2. Natuurlijk, de betters reageren op een repetitie. Zeker als je dé topfavoriet bent. Eigenlijk valt het dan altijd tegen. Daar zie je een reactie op. Eerst stijgen, dan licht dalen. Maar eigenlijk is er niks veranderd. NL 2 procentjes naar beneden, maar naaste concurrent Rus ook. Dus don’t you worry, don’t you worry child.

 45. Serge schreef:

  Blijkbaar hebben de bookmakers met andere ogen naar de repetitie’s gekeken dan die negatievelingen hier… We hebben nog steeds ‘n ruime voorsprong op de rest. Als de staging werkelijk zo teleurstellend is dan was de concurrentie wel ingelopen. Think positive!

 46. JECH schreef:

  Serge dat klopt niet helemaal, reken jezelf niet rijk. Die biedingen bij de bookmakers is een totaal van twee maanden, zolang het nummer uit is. Als er nu een terug slag is merk je dat niet zo sterk als bij een land waar bij voorbaat al niet veel op gewed is.

 47. Mike schreef:

  Ik vind het mooi. Duncan lijkt vaak een beetje ongemakkelijk als hij staand zingt dus goede oplossing!😁

 48. Karina schreef:

  Om de emotie van het liedje over te laten komen bij het thuis publiek, moeten er close ups zijn, moet je in de camera kijken! Zoals Duncan bij DWDD optrad en bij verschillende radiozenders, dat was geweldig. Zo komt de emotie van het nummer echt over en is het ook heel klein en simpel, maar doeltreffend. Als iemand naar z`n piano kijkt, komt het zo niet over. Vergeet niet dat de Televote 50% van de score is en de meeste kijkers zien en horen het nummer voor het eerst. Dat is geen gezeur, dat is gewoon een feit, dus maak nou niet iedereen die kritiek heeft meteen uit voor azijnzeiker of negatieveling.
  Het punt is dat je op het songfestival tegenwoordig een compleet plaatje moet hebben. Je kan met een middelmatig nummer en goede staging zo de Top 3 inschieten, maar een goed liedje met mindere staging kan zomaar de Top 3 uitvallen.
  Ik maak me geen zorgen over de vakjury of Duncan of het liedje, dat is allemaal prima in orde. Ik denk dat iedereen hem graag ziet winnen, ik in ieder geval wel. Het zou jammer zijn als Duncan de Ajax van het Songfestival wordt, zo van: goed op weg om te winnen en dan…… toch net niet. Ik ben benieuwd naar de tweede rehearsel zaterdag! We gaan er nog steeds voor, maar liever zonder piano. :P

  • Maggietogo schreef:

   Helemaal met je eens, behalve dat bij DWDD (klein meningsverschilletje), ik vond hem daar al shaky en geen contact maken met het (relatief zeer klein) publiek, waar we allemaal mee eens zijn dat dat juist heel belangrijk is voor de televote. Duncan moet hier echt harder aan werken. Maar omdat hij nogal weinig ervaring heeft op het podium en na zoveel weken nog niet echt vooruitgang heeft geboekt, vrees ik een beetje. Ook achter de piano lijkt hij niet comfortabel. Dan maar hopen op veel sympathiestemmers. Het lied is steengoed, erg mooi en dit is de beste kans ooit dat we dit kunnen winnen. Dat met Ajax dacht ik gisteravond ook. Laten we hopen dat het geen déjà vu wordt op 18 mei.

 49. Carla schreef:

  Er gaat blijkbaar iets bijzonders gebeuren met de ‘witte bol’ wat nog niemand heeft gezien.

  https://youtu.be/B0OpLJoQD2Q