Tel Aviv Live: Eerste repetitie Duncan Laurence

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Wim48 schreef:

  Ik snap die hype over Rusland niet, vervelend nummer.

 2. RobOranjeFinland schreef:

  Hup Holland Hup, laat de Leeuw niet in zijn Hempie staan.

 3. JECH schreef:

  Ik ben zo bang voor een teleurstelling.. niet qua zang en geluid maar de clip wordt niet gebruikt en die clip benadrukt de emotie en maaKt het nummer magisch. Benieuwd hoe ze dat gaan ondervangen en hoe ze kracht en emotie van de clip nu gaan overbrengen. Als dat niet lukt is het einde oefening… spannend 😱

  • RobOranjeFinland schreef:

   Cornald Maas onthulde gisterenavond bij Pauw al het 1 en ander, dat de emotie van de videoclip mbv laser en een waanzinnig camera spel de tv kijker helemaal in pakt qua emotie…………….ook dat de backings achter het podium staan……….

   • Lilly schreef:

    Als er iemand altijd sterk naar “emotie” kijkt is dat Ilse de Lange wel, die heeft daar echt een goede kijk op! Ik ga er vanuit dat de emotie waar dit lied zo sterk op leunt ook echt wel gaat overkomen op beeld, en dat ze daar ook alles voor gedaan hebben. (Ook al zouden de video beelden niet gebruikt worden) denk ik dat de emotie toch gaat overkomen.

  • dick schreef:

   Totaal niet mee eens: het nummer is op zichzelf al sterk genoeg om zowiezo door te gaan naar de finale, de zang is tot nog toe in de live optredens van Duncan (alhoewel hier en daar in het begin wat wankel) ook prima. Je moet van hele goede huize komen om het optreden (en dan bedoel ik de ondersteunende act) zo neer te zetten wil je je niet plaatsen voor de finale. Ik kan me niet voorstellen dat we weer een Trijntje of Waylon scenario zouden krijgen, want wat was dat een totaal mislukte performance (los van de vocalen destijds).

   • Bram schreef:

    De vraag is ook niet of we de finale wel gaan halen, dat lukt makkelijk, zelfs met de slechtste staging. De vraag is of het voldoende is om te winnen… En daarvoor moet het totaalplaatje perfect zijn! Spannend…!

   • Dirk Marko schreef:

    Super spannend vandaag.
    Wel alle vertrouwen in #teamduncan.

 4. dick schreef:

  B.t.w. in het AD een interessant interview met Dekker over Waylons deelname vorig jaar en dan met name over de manier waarop Waylon zijn hakken in het zand zette en niet wilde luisteren naar signalen (niet dat hij daarmee gewonnen had hoor maar die act werd natuurlijk totaal niet begrepen en terecht afgestraft met een 18e plaats, zo zonde.

 5. JvE schreef:

  D-Day, Duncan-Day! Erg benieuwd! Heb er veel vertrouwen in dat het mooi word!

 6. wiepie schreef:

  erg benieuwd naar de act!

 7. riccardo schreef:

  Klein en intiem dus. Super benieuwd naar wat we vanmiddag te zien krijgen.

 8. Rick schreef:

  Het zal een mooi, effectief optreden zijn wat past bij het nummer.
  Zijn stem is prachtig en dat mag wel wat breekbaar klinken in het begin.
  Het komt goed🇳🇱❤️

  • Truus schreef:

   D.w.z. Breekbaar in de juiste toon en geen breekbare onzekerheid. en dat ging niet altijd even best. Als het begin al niet goed gaat,,, dan kun je niet zoals in een (sport) spel het wel weer even oppikken om alsnog punten te scoren. Vooral niet als je torenhoog favo bent. Desondanks geloof ik wel in team Duncan en zijn talent om de (restjes) zenuwen toch de baas zijn.