Tel Aviv Live: Foutloze repetitie voor Zweden

You may also like...

40 reacties

 1. Matje schreef:

  had niets anders verwacht dan dat het er gelikt uit zo zien. Toch raakt me dit lied me niet. Zweedse makelij ten top !

 2. paysbart schreef:

  Het lied verveelt mij nu al. Dus hoop niet dat het gaat winnen….

 3. riccardo schreef:

  Ik denk dat dit in de bovenste regionen gaat eindigen maar er bekruipt me toch net teveel iets van spruitjes en zure panty om er een winnaar in te horen. Goed uitgevoerd wordt het wel.

 4. Inez schreef:

  Ik heb niks met het nummer

 5. robbert - rotterdam schreef:

  Zweeds ten top. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zanger is erg goed, maar het lied vind ik niets bijzonders, te gewoon, ook te veel eurovisie naar mijn smaak. Finale is logisch, jury’s zullen er wel voor vallen gezien de goede uitvoering. Ik verwacht echter dat dit geen top-3 bij de televoters wordt in de finale en dat vind ik NIET erg.

 6. Frits schreef:

  Zal inderdaad zeer overtuigend gebracht gaan worden, maar winnen?? nee.. toch verwacht ik weer top 5 voor Zweden.

 7. Ria NL schreef:

  Ik verwacht dat hij zonder problemen de finale zal halen. Ik vind het liedje wel erg leuk en John een goede zanger maar hij hoeft wat mij betreft niet te winnen.

 8. Vince 2000 and whatever schreef:

  Vind de zangeressen nog het leukste, verder doet het lied me weinig. top 10 zit er wel (weer) in

  zooo benieuwt hoe Duncan het morgen gaat doen! en hoe Mr Pannenkoek het in beeld gaat brengen..

 9. Rick schreef:

  Goede zanger en backings nummer goed maar niet geweldig.
  Zweden zal de top 10 wel halen.

 10. Br@m schreef:

  Dit klinkt als een klok en John maakt zijn favorietenrol wèl waar. Armenië, Moldavië en Zweden vind ik van de landen uit de 2e halve finale tot nog toe die het meest overtuigend overkomen en Zwitserland is de grootste tegenvaller. Oostenrijk, Letland, Roemenië en Ierland zien we vermoedelijk na volgende week donderdag niet meer terug. Denemarken tot slot zie ik de finale wel halen.

 11. Peter schreef:

  Standaard Zweedse meuk, waar we al jaren mee geterroriseerd worden. Heb totaal niets met dit soort eenheidsworstmuziek. Zal wel doorgaan naar de finale helaas.

 12. René schreef:

  Zang uitstekend, liedje ok. Beetje teveel EO-jongerendag voor mij. Ik vind het optreden wel érg saai met die stomme lichtbak. En de kleding van de dames… OEPS.. Rond 5e plek denk ik

 13. Bram schreef:

  Wat hebben de reaguurders hier toch allemaal tegen Zweden? Mij maakt het niet uit van welk land het komt. Dit is gewoon een goed nummer en wordt zowel zang als performance perfect uitgevoerd. Was vorig jaar van van César uit Oostenrijk. Dit nummer van John weet me minder te raken, maar is toch nog wel een beetje concurrent voor Duncan. Wat mij betreft wel een 3e tot 6e plek waardig!

  Persoonlijke top 9 van dag 3:
  1) Zweden, 2) Zwitserland, 3) Armenië, 4) Oostenrijk, 5) Denemarken, 6) Roemenië, 7) Moldavië, 8) Letland, 9) Ierland

  • MVE schreef:

   Er is standaard haat voor Zweden hier. Zweden mag niet hun sterke punt sturen maar landen als Servië wel. Tis een beetje dubbel standaard

   • Matje schreef:

    Haat is een groot woord . Meer iets van kom nu eens met iets dat wel echt puur is ! Je ziet het aan het commentaar de laatste jaren dat ze krijgen. Alles is mooi gekleurd binnen de lijntjes maar niets grijpt je echt bij de keel. Muziek gemaakt voor succes en veel geld ermee verdienen.

 14. Johan schreef:

  Helemaal geweldig ik hou hier van, gaat hoog eindigen

 15. Leendert Jan schreef:

  Ik vind dit wel erg goed hoor. Ergens toch wel jammer dat er niets anders meer wordt gedaan dan in Melodifestivalen. Voor de fans wordt dit wel een beetje sleets. Maar de meeste kijkers zullen dit voor het eerst zien en dan is het gewoon een uitstekend nummer met een prima zanger met uitstraling. Ik denk dat een vierde of vijfde plaats erin moet zitten.

 16. Truus schreef:

  Keurig netjes binnen de lijntjes , das nu net het punt .. voorspelbaar en degelijk gewoon saai, .. bij echte gospel gaan ze uit hun dak,, dit niet is te braaf . . … Er zit geen enkel element in deze inzending wat DE winner vibe heeft.

  • Pietje schreef:

   Ja precies dat Truus. Alles is zo gecalculeerd, dat het je tegen gaat staan. Die hele performance incl gebaartjes en olijke blikken de camera in. Je kan er niet omheen, omdat het gewoon goed, professioneel en degelijk Zweeds gebracht is maar het nummer mist gewoon iets van nu en iets puurs.

 17. Toine schreef:

  Oeiiiii, dit is wel heel erg goed!
  Gaat hoog eindigen!

 18. Michael schreef:

  Toch wel erg gedateerd hoor.
  Het o in de jaren 90 ingezonden kunnen worden.
  Zal wel in de finale komen, maar echt mee doen voor de winst zie ik niet gebeuren.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Zweden heeft weer eens een liedje gerecycled dat hier in Amerika een jaar of vier geleden zou hebben gescoord. En scoren zal het ook in Europa, zeker in dit wat zwakke jaar. En de zang is ruimschoots in orde en het optreden staat als een huis. Maar ik hoop echt niet dat dit wint, dat zou ik onverdiend vinden. Daar vind ik het nummer toch te weinig onderscheidend voor.

  • Pietje schreef:

   Nou vier jaar geleden al niet meer hoor bandido. Zat meer aan jaren 90 werk te denken toen ik dit hoorde.

 20. Aadrianus schreef:

  Ik heb niks tegen Zweden, maar dit liedje is niets bijzonders, dertien in dozijn afspiegeling van Oostenrijk vorig jaar. Had ook tien jaar geleden ingestuurd kunnen worden. De staging vind ik rommelig en richtingloos. Als het niet Zweden was, zou niemand malen om dit lied. Maar dat mag je dan weer niet zeggen, want dan ben je tegen Zweden. Wat dus gewoon onzin is.

 21. Wiepie schreef:

  Mijn nr 2! Goede act goede zanger! Top 3 gegarandeerd!!

 22. MarkusRotterdam schreef:

  Lied raakt me niet, zanger niet. Nee ik heb er niks mee met deze inzending

 23. Ben schreef:

  63 jaar Eurovision. Nu misschien voor de 1e keer de overwinning voor een all black performance…..
  Beter laat dan nooit.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Als je moet winnen omdat je zwart bent zegt dan nogal wat over het lied.

   • Steve schreef:

    Volgens mij zei hij dat niet. Eerder dat het een op allend gegeven zou zijn.

 24. GerardMartin schreef:

  De nummer 2 in de nationale finale van Zweden vond ik leuk en afwijkend. Dit floddernumner vind ik helemaal niks en mag van mij van harte in de halve finale blijven hangen wat natuurlijk niet gebeurt want het is Zweden hè?

 25. Nordman schreef:

  Een van mn favorieten. Heerlijk gospelpoplied met 90’s invloeden! Ik ben fan van The Mama’s en van John zn stem. De staging ziet er nog steeds goed uit. Gelukkig is het wat lichter geworden, dat heeft het lied nodig. Top 5 materiaal, maar winst zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren.

 26. Henk schreef:

  Even off topic: op youtube staan prachtige cover versies van songfestival liedjes gezongen door Robert Overeem. Je kunt op zijn naam zoeken. aanrader!!

 27. Hein schreef:

  Wat een draak van een nummer.
  In de kerk prima but jesus…wait for love?
  Niet op het podium van het songfestival.
  Hij straalt licht uit….if you know what i mean

 28. Esmee schreef:

  Nee hoor, Zweden gaat heus niet winnen van Nederland!

 29. Hebbuzz schreef:

  Samen met Rusland en Nederland strijdt Zweden om de overwinning. De rest staat op grote afstand.