Tel Aviv Live: Frankrijk valt op met lied ‘Roi’

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Vreselijk kan wel huilen. Vond Seemone beter. Wat is hier nu leuk aan?

 2. Deniz schreef:

  Ik klaag niet graag, maar ik kan wel janken.
  Ik zie weer een 2014’tje voor me.
  Nederland 2e van een politieke correcte act die vervolgens door half Europa gehaat wordt.
  Ik zie Frankrijk graag hosten, maar niet volgend jaar, je kan ook te politiek correct zijn.

 3. Jean-Paul schreef:

  Dan is er iets heel heel heel erg mis met Europa als miljoenen mensen Bilal Hassani zouden haten.. Te triest voor woorden.

 4. Bessie Turf schreef:

  Mw. Satt weer met zo’n politiek correct fout gedrocht, werd vorig jaar ook afgestraft !

 5. riccardo schreef:

  Dit haar staat beter. Next.

 6. Celine schreef:

  lied en voice blijven ver ondermaats, en daar had Conchita geen last van…

 7. Jonk schreef:

  Ja hoor we willen extra punten door een dikke vrouw op het podium te zetten en iemand die niet goed hoort.

  Begrijp me goed ik heb niks tegen dikke mensen of mensen die niet goed horen, maar waarom altijd zo’n statement.

 8. Bessie Turf schreef:

  Nou Jonk ik vind zoiets misselijkmakend als de reden is kijk ons eens goed met met minderheden, gehandicapten, vluchtelingen en ga maar door daar kan ik niet tegen. Ik vind eveneens die grote maten Madame prachtig maar ik zou me niet laten gebruiken voor zo’n foute commercial. Vorig jaar had ze iets over de vluchtelingen die verdronken !

  • Jonk schreef:

   Maar geloof me dat is de reden. Extra punten.

   Ik vind het zelf ook misselijkmakend. Voor mij is iedereen gelijk.

   • Truus schreef:

    Geen kwestie dat tekst/boodschap niet goed wordt begrepen, het is de wijze waarop, verdiep je daar maar eens in als je verder kunt zien dan je neus lang is.

 9. Rick schreef:

  Sorry de tekst is banaal ” i can see my kingdom now”
  Zie dit jammer genoeg hoog eindigen het is tenslotte Eurovision 😱😤

 10. Truus schreef:

  Ik heb gewoon zin om dat hoofd tussen mijn benen te klemmen en het dan als een schaap kaal te scheren..

 11. Timo schreef:

  Best een goeie inzending. Frankrijk gaat het beter doen dan vorig jaar.

 12. JECH schreef:

  Ik geloof hier niet in…

 13. Br@m schreef:

  Allereerst vreselijk dat idioot lange haar; van zichzelf heeft hij kort, donker haar en dat staat hem prima! Hij slaat gewoon een beetje door en dat had dus niet gehoeven. Lied is redelijk maar dit gaat echt niet hoog scoren in de finale; daarvoor stoot de act iets te veel af.

 14. Ria NL schreef:

  Ik ben hier ook niet erg van onder de indruk. En dan die vreselijke pruik, ik vind hem zonder pruik veel leuker.

 15. Leendert Jan schreef:

  Wees maar niet bang dat dit gaat winnen. Veel minder lied en zanger dan Oostenrijk 2014. Ik denk wel Frankrijk hiermee een redelijke klassering kan halen, maar dit gaat echt niet boven Nederland eindigen.

 16. Beer schreef:

  Wat een ophef weer om iemand die z’n ding gewoon doet. Leren we het echt nooit?

  • Dustin schreef:

   Fijn om te lezen dat er toch nog iemand normaal kan doen hier, dank Beer! Bilal probeert gewoon zichzelf te zijn, niks mis mee en blijkbaar is zo’n statment weer nodig, tolerantie naar mensne die anders zijn is nog lang niet vanzelfsprekend!

 17. GerardMartin schreef:

  Dit lied is gewoon heel zwak en zijn stem is ook niet om over naar huis te schrijven. Ik heb het al eerder gezegd samen met Spanje, Duitsland en UK ergens onderaan op 18 mei.

 18. Eddy schreef:

  Macron en zijn oma/eega (die overigens ook geblondeerd is) zullen hier heel gelukkig mee zijn. Ik denk dat ‘les gilets jaunes’ deze ‘reine’ rauw lusten. Vernederend voor Frankrijk en Europa.

 19. Hebbuzz schreef:

  Bij de boekmakers is de dalende lijn ook al weer ingezet. Gelukkig…

  Ik ben een beetje klaar met dit soort statement-bijdragen. Zang en compositie worden weggemoffeld onder het mom van nogal in-your-face statements. Had t niet wat subtieler gekund?

  Ik vind het onsmakelijk, dat de Fransen voor het tweede jaar op rij weer zo inspelen op de pity-vote, waarvoor Rusland vorig jaar nog zo over aangevallen werd. Na de vluchtelingen nu de gepeste medemens. No doubt ben ik voor inclusiviteit, maar heb liever echte zangers en goede composities op het Eurovisiepodium dan deze vertoning. Arme Bilal is duidelijk op zoek naar zichzelf en had wat mij betreft tegen zichzelf beschermd moeten worden. Het moge duidelijk zijn dat deze act bij mij ondanks de goede boodschap helemaal onderaan komt te staan. Vind het walgelijk goedkoop, maar het concept zal wel iets meer aanslaan dan ik tevoren had gedacht.

  Zang was niet eens heel slecht, maar Bilal had dan ook vocale ondersteuning zoals Amir dat ook had.

 20. Lilly schreef:

  Eurovision rarely makes me angry, but France succeeded today with their virtue signalling empowerment bullshit. Bilal – sporting a longer blonde wing – is joined on stage by a large-framed dancer, the statement being you can be who you want to be. Yeah fine, I get that, but we all know the healthier option. I wonder how she feels about being used as a gimmick!? Then we move to a deaf dancer. Again fine, as deaf dancers, like larger dancers exist in the real world. The whole performance is just sickeningly box-ticking and is representative of today’s superficial virtue signalling culture. It’s not empowerment, it’s tastelessly piggybacking a cause for marketing and self promotion.

  Esctips review

 21. Mike B schreef:

  Wordt voornamelijk afgeleid door een nogal forse danseres//zangeres werkt op de lach spieren. Mag ik dat zeggen, ja dat mag

 22. Eddy schreef:

  Voor wie hier niet genoeg van krijgt … absoluut kijken naar de reacties van de heren van ‘wiwibloggs’ … nog nooit gezien, drie gasten die gezamenlijk een orgasme krijgen en nu al voorspellen dat Frankrijk gaat winnen … luister vooral hoe de middelste meneer het woordje ‘roi’ uitspreekt … ze lachen zich te plet-ter-ter-ter in Frankrijk. By the way, het clipje duurt bijna 10 minuten … ik heb puur leedvermaak met deze drie omhooggevallen nitwits (en vanzelfsprekend onze dappere gaye moslim Bilal).

 23. Matje schreef:

  Bookies reageren vaak op wat me via de bloggers krijgt te horen. Wat Frankrijk en Zweden betreft is het precies wat de gay hartjes doet smelten in TA dus prima reacties en daardoor een opwaartse beweging in de odds. Europa zal ook wel meegaan maar lang niet zo als die hysterische wiwi meisjes denken/willen. Overigens waren zo ook unaniem zeker van Duncans kansen om te winnen. Je ziet hoe snel ze omslaan of met de meute meelopen.

  • Steve schreef:

   Bookies regeren nergens op. Het zijn cijfers van de landen waarop gewed wordt. Kan heel betrouwbaar of juist heel onbetrouwbaar zijn.

 24. Beer schreef:

  De wansmaak ligt bij jullie.

 25. Nordman schreef:

  Zwak lied dat het vooral moet hebben van de opvallende verschijning van de zanger. Het gaat hier meer om een boodschap door de strot duwen. Ben er niet zon fan van. Ik denk niet dat dit heel hoog gaat eindigen. Absoluut geen winnaar zoals sommige ineens hopen.

 26. GerardMartin schreef:

  Het is gewoon ook een dreutel van een deun ohohohohohohoh en dan dat belabberde engels…stop daar toch eens mee. Over die onnozele blonde pruik doe ik er verder maar het zwijgen toe!

 27. robbert-rotterdam schreef:

  Wat mij vooral stoort is die irritante wisseling van talen elke 2 regels. Erg onnatuurlijk. Stel je voor dat wij onderling hier steeds elke 2 regels in een andere taal zouden betogen. Daar word je toch gek van? Geen enkele reden dat te doen. En ja die statement wordt wel erg benadrukt, zelfs uitgebreid, nu met dikke en dove mensen ook nog. Het ligt er allemaal een beetje te veel bovenop.

 28. riccardo schreef:

  Beetje het geluk dat ze als een van de laatste met zo’n ‘in yur face’ act er nog bijkomen. Dat vindt iedereen dan weer even leuk om vervolgens weer over iemand anders te gaan roepen. Nummer is te zwak, daar kan geen statement overheen komen.