Tel Aviv Live: Geslaagde repetitie Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Leuk zo’n verrassing.

 2. Ria NL schreef:

  Ik zou Georgië van harte een finaleplaats gunnen. Ik vind het lied wel erg mooi.

 3. Michael Adam schreef:

  Ik vind dit dus wel een van de beste Georgische inzendingen ooit;).

 4. riccardo schreef:

  Wat goeie LED’s kunnen doen. Van absolute NQ op visuals naar een plek in de finale?

 5. Nordman schreef:

  Vanwege een mooie LEDprojectie zijn een aantal bloggers nu ineens dol enthousiast, nou nou. Ja, het ziet er mooi uit, maar het lied verandert daarmee niet. Ik zie het nog steeds niet de finale halen.

 6. Remco schreef:

  Heel mooi en goed lied. Het staat op mijn 4e plek voor 2019. Ik vrees echter dat ik één van de weinigen ben,

 7. Pietje schreef:

  “Zou zo maar eens de finale kunnen halen”.. tja, die bloggers vergeten wel eens dat sommige nummers gewoon heel moeilijk op te pimpen zijn met een mooie led achtergrond en passende staging. Je poetst het geschreeuw niet weg he. Dus tja, maybe. Het is ook een zwakke line up. Maar ik geef hem meer kans op geen finale

 8. MarkusRotterdam schreef:

  Hoop geschreeuw. Zo zing ik ook na een paar flessen wodka. Mooie setting, dat wel, maar het lied blijft één grote ty..s herrie.

 9. GerardMartin schreef:

  Ach wat zal ik zeggen….mooi decor!👍

 10. Leendert Jan schreef:

  Het oogt en klinkt nogal bombastisch allemaal. Een beetje té, naar mijn smaak. Ik vraag me af of dit genoeg mensen gaat aanspreken.

 11. Hebbuzz schreef:

  Gelukkig een positieve verrassing. In deze zwakke semi kans op promotie ondanks de enge uitstraling van de zanger. Die kampbeul look verbleekt echter bij die van de griezels uit Ijsland

 12. Bram schreef:

  Voor Georgië heb ik een zwak. Een prachtig land waar men mooi kan zingen. Vorig best was ik fan van het nummer. Het nummer van dit jaar is nogal rauw, maar wordt wel goed uitgevoerd. Ik verwachr geen finale, maar misgun het ze ook niet.

  Persoonlijke top 8 na repetities dag 2:
  1) Griekenland, 2) Portugal, 3) IJsland, 4) België, 5) Estland, 6) Georgië, 7) Australië, 8) San Marino