Tel Aviv Live: Repetities finalisten + oranje loper

You may also like...

6 reacties

 1. Martijn schreef:

  Zweden komt er hard aan. 16% al

  • JandeTaalregelman schreef:

   Bij de webkantoren waarvan de stand actueel is is het verschil tussen Nederland en Zweden minder dan 1 punt. Nederland gaat nu van 3 tegen 1 naar 4 tegen 1. Zweden gaat van 5 tegen 1 richting 4 tegen 1. Opmars Frankrijk zet door.

 2. Yens schreef:

  Voor Zweden ben ik echt niet bang. Ik vind het een middelmatig jaren 90 liedje. Het enige mooier aan Zweden is dat het wel om de song gaat en niet het spektakel zoals bij Rusland, Frankrijk en Australië

 3. Ed schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=O66Uu7bKO4c

  Het leukste blog ESCUNITED – hun live blog is geweldig !! Ze waren terechte kritisch, en zijn nu …… ach kijk maar geweldige lieden, en objectief, leuke tegenhanger voor WIWIBLOG, die voor mij soms iets : too much ; zijn ;)

  • Jarno schreef:

   ik kijk al jaren naar de mannen van ESCUNITED zij zijn in al hun kritieken vele malen objectiever dan die clowns van wiwibloggs.

 4. Michael schreef:

  Wat nog leuker is, dat Nederland vandaag het meest gedownload bij iTunes .