Tel Aviv Live: Repetities Litouwen en Rusland

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Martijn schreef:

  Als Rusland wint geloof ik ineens toch in complottheorieën

  • Wim48 schreef:

   Ik zou het ook erg verdacht vinden en als Rusland daadwerkelijk wint, dan vrees ik dat er volgend jaar verscheidene landen gaan afhaken. Sowieso Oekraïne, Estland, Letland, Litouwen en Georgië. Volgende probleem voor EBU.

 2. robbert - rotterdam schreef:

  De Russische bijdrage wordt goed uitgevoerd, Sergey heeft een mooie stem, is zelfverzekerd en het orkestarrangement vind ik prachtig. Voeg daarbij de prachtige overgangen en zie daar, Rusland is gewoon een kanshebber, hoor. Zeker als jury’s op grond van bovenstaande er achter staan, is de televoting een inkopper. Het wordt erg spannend dit jaar.

 3. paysbart schreef:

  Bij Diman zag juist iedereen aankomen dat hij ging winnen, hoe vreselijk wij het zelf ook vonden…. Sergey kan maar minder overtuigend vooraf als in 2008

 4. Beer schreef:

  Dima won in 2008 omdat het hele veld verstrooid was en heel televotend Oost-Europa op Rusland stemde. Heel weinig landen in West-Europa gaven dat iets. Dat is nu anders.

 5. Johannes schreef:

  Ik zie alleen gevaar uit de hoek van Zweden, Australië, Azerbaijan en IJsland

 6. Nordman schreef:

  Ik zie in Rusland geen winnaar. Het zit goed in elkaar die staging en Sergey is een pro, maar het lied…..We gaan volgend jaar zeker niet naar Rusland.

 7. Leendert Jan schreef:

  Ik verwacht dat Rusland gevaarlijker is dan Zweden. Het lied is opvallender, de act meer bijzonder, Sergey heeft meer charisma dan John. Ik vind Zweden goed hoor, maar het moet wel gezegd dat het wellicht allemaal té gepolijst is. Rusland maakt volgens mij meer los bij mensen.

 8. GerardMartin schreef:

  Geen enkele concurrentie voor Nederland deze twee.