Tel Aviv Live: Schema repetitiedag 2

You may also like...

10 reacties

 1. Martijn schreef:

  Hoe kan het dat Nederland daalt bij de bookmakers (qua odds)? Nu op 26%

  • Matje schreef:

   Is al twee dagen dat NL telkens wisselt van 26% naar 27% en dan weer terug. Zou me niets verbazen dat het een stuk gaat zakken . Vorig jaar ging dat met Israël ook zo.

 2. JECH schreef:

  Als er veel wordt ingezet bijv. door de Russen (op Rusland natuurlijk) of op bijv Tjechie dan gaat dat ten koste van de anderen. Het totaal blijft immers 100%. Het is niet echt dalen m.i. staat op randje 26/27% wat nog aardig hoog is! Daarnaast is wedden op Duncan nu niet echt lucratief. En er zal in de loop naar dinsdag vast zo her en der wat gaan veranderen. Na zijn optreden dinsdag weten we meer. Raakt op op het scherm net zoals de clip dan zit het wel snor :-) GEEN PANIEK :-)

 3. Marc schreef:

  Ik hoop dat onze zeer ondergewaardeerde Elliott het goed gaat doen bij de repetie
  Veel geluk 🇧🇪

 4. Matje schreef:

  Nog nooit heb ik ze zo eensgezind gezien. Fantastische woorden voor “onze “Duncan
  https://www.youtube.com/watch?v=bKLR5OErHg0

 5. Rick schreef:

  Ze zijn niet zo enthousiast over de repetities van Elliot? 3 drums voegen niet veel toe.
  Jammer ik vind het nummer mooi en Elliot een schat!

 6. Nordman schreef:

  Bij de previewshow in IJsland scoorde Arcade niet goed. Zeker 8 landen zijn boven Nederland geplaatst! Slechts 26punten. Zwitserland 43 punten.

  • Matje schreef:

   Helga (IS 86) vond het maar zozo en gaf het maar drie punten. Duncan moest wat meer persoonlijkheid tonen???!!!! Ook kwamen er een 8 en 10 tevoorschijn. Helga gaat voor Eurovisie cliché liedjes dit jaar.

   • Matje schreef:

    Na het bekendmaken van die drie kwam er flink wat boe groep uiot het publiek. Arcade is regelmatig te horen op de radio aldaar en staat al een hele poos in de spotify 50 van dat land.

 7. JECH schreef:

  Het blijft koffiedik kijken..