Tel Aviv Live: Tamta (Cyprus) opent 1e repetitiedag

You may also like...

13 reacties

 1. S@g@ schreef:

  Tamta is duidelijk géén Eleni Foureira..

 2. RobbieR schreef:

  Ziet er wat saaiig uit, misschien op tv ziet het er goed uit.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zo te horen is de stem precies wat het nummer vraagt, niet uitmuntend, maar dat hoeft ook niet. Verder lijkt ze podiumpersoonlijkheid te zijn, wat nooit weg is. Alleen, naar mijn zin te veel cliché’s, zoals de kledingstukwissel in combinatie met pyrro en windmachines (weer op een andere site gelezen) en daar ben ik semi-allergisch voor na al die jaren. Die elementen ken ik nu wel. Ik ben ervan overtuigd dat dit de finale gaat halen, dat zeker. Stiekem hoop ik dat een ruime hoeveelheid deelnemers kledingwissels, pyrro en windmachines gaan gebruiken zodat de kijkers een beetje moe worden en Duncan hen kan betoveren met een rustig en magisch optreden. Alles voor het contrast! :)

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind het er wel mooi uitzien en de stem van Tamta klinkt ook goed. Al heb ik nog steeds weinig met het lied.

 4. Nordman schreef:

  Wat een lelijk outfit heeft ze aan. Echt totaal verkeerd gekozen voor dit lied. Staging lijkt er wel strak uit te zien. Finale gaat het wel halen, maar winnen no way.

  • Dirk Marko schreef:

   Ordinair kwam als eerste bij mij op.
   Gaat zakken in de polls.

 5. Truus schreef:

  Mèh ben het zo beu dat lied aan te horen. . ook dat Bucks Fizz uitkleed trucje kennen we nu wel toch ! ( wellicht de jonkies nog niet) Afwachten wat we later nog meer aan beelden te zien krijgen na de 2e .

 6. RogEsc schreef:

  Lekker nummer en haar stage presence is top. Kwalificeert zich absoluut voor de finale en wat mij betreft top 10

 7. Serge schreef:

  Strakke act maar minder sterk en minder vurig dan ‘Fuego’. Ik verwacht wel ’n top 10 notering op zaterdag.

 8. edmol schreef:

  Veel minder dan Fuego wat ook al niet mijn favoriet was. Mag van mij in de halve finale blijven steken maar zal met vlag en wimpel doorgaan en in de finale heel hoog eindigen denk ik.

 9. Leendert Jan schreef:

  Het liedje is zeker niet onaardig, maar ik vind de act erg goedkoop en wat ziet ze er vreselijk uit. Ik weet best dat de meeste kijkers Fuego weer vergeten zullen zijn, maar dit is toch echt een slap aftreksel.

 10. Martijn schreef:

  Best vals, of zoals wij aardiger zeggen hier: dissonant

 11. Bram schreef:

  Persoonlijk ben ik geen fan van Cyprus. Vond hun nummer van vorig jaar al niet geweldig, en dit is mijn ogen een zwakke nabootsing. Verwacht wel dat het zal kwalificeren voor de finale.

  Top 9 na eerste repetitiedag:
  1) Servië
  2) Hongarije
  3) Slovenië
  4) Tsjechië
  5) Cyprus
  6) Montenegro
  7) Polen
  8) Finland
  9) Wit-Rusland

  Bovenste 5 gun en verwacht ik wel een finaleplaats. Tot nu toe geen hele sterke nummers, ik verwacht geen van hen terug in de top 10.