Tel Aviv Live: Vrolijkheid alom bij Spanje

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Rick schreef:

  Leuk, vrolijk nummer maar denk dat het te Spaans is voor een groot publiek.
  Top 15 moet lukken

 2. Truus schreef:

  jakki jakki jakki nooooo ohh ooohh.. next..

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind Spanje erg leuk dit jaar !! Ik gun Miki een mooie klassering toe.

 4. Br@m schreef:

  Spaanse lied is leuk; daar wordt je vanzelf vrolijk van. Hoop dat hij niet te veel gaat rennen over dat podium want dat gaat ten koste van de zang. Ik verwacht een middenmoot positie voor Miki.

 5. GerardMartin schreef:

  Spanje is al heel lang de weg kwijt en met dit nummer slaan de voor de zoveelste keer de plank mis. Hij gaat ook ergens onderaan bungelen in TA.

 6. Hebbuzz schreef:

  Niet zuiver maar hij komt er mee weg, vooral omdat er dit jaar zo weinig vrolijke feelgood bijdragen zijn. Ik voorspel een onderkant linkerrijtje voor Miki, dat is al hoger dan Spanje lang heeft kunnen halen.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Mogen wij in de finale ajb na deze Spanjaard? Dan is de kijker wel aan een magisch rustmomentje toe…

 8. Nordman schreef:

  Ziet er vrolijk uit, inderdaad. Gebeurt wel veel als ik verschillende blogs zo lees, maar dit is er wel eentje om te onthouden. Dus Spanje zie ik wel richting de top 10 schieten.

 9. tomtjen schreef:

  Ik vind dit echt een geweldige bijdrage van Spanje dit jaar. Dit mag van mij gerust in de top 5 eindigen: je wordt er instant vrolijk van, het is lekker herkenbaar en meezingbaar én vooral: het is op en top Spaans. Ik voel me meteen op vakantie bij dit nummer en het is nog leuk om naar te kijken ook !

 10. Johannes schreef:

  Sorry.. next