Tel Aviv Live: Zwitserland komt goed voor de dag

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Richard schreef:

  Leuk en vrolijk nummer. Eerste zekere finalist wat mij betreft in deze halve finale

 2. Marc schreef:

  Bij eurovisionworld toch ander commentaar hoor, vocally need to improve, he barely moves on stage etc, dus niet zo positief als wat hier staat! We gaan het zien…

 3. Beer schreef:

  Echt een lied dat de fan ‘gedaan’ vindt, maar de gewone kijker aan zal spreken. Jury’s kunnen het wellicht dwars gaan bomen.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Als het verder goed gezongen wordt en de choreografie is pakkend, dan heb je ook de jury mee en sta je bij hen ook gewoon in de top-5. Ik geloof niet in dwarsbomen door jury’s, maar wel in accent op andere aandachtspunten dan de kijker thuis.

 4. Rick schreef:

  Sympathieke zanger,nummer dertien in een dozijn maar dat is geen problemen.
  Zal zeker in de top 10 belanden.

 5. Timo schreef:

  De Zwitsers verdienen na 26 jaar wel weer eens een top 5-plek op het ESF

 6. S@g@ schreef:

  Zwitserland zal eentje worden om in de gaten te houden…

 7. Br@m schreef:

  Ik was toch aardig weg van dit nummer maar wat ik zojuist op eurovisionworld van dit nummer zag en hoorde vond ik uiterst matig. De zang was zwak en de presentatie vond ik vrij simpel. Mij valt dit vies tegen.

 8. Nordman schreef:

  Zoals verwacht dus. Maar ik lees bij geen van de bloggers echt een winnersvibe terug, ja één, esckaz dacht ik. Die Sacha is niet vernieuwend genoeg. Zelfde trucje als bij Eleni. Het nummer blijf ik ook gewoon wat te gedateerd vinden.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Ach, het collectief geheugen van de gemiddelde kijker is vast al gewist. Niemand kent Elleni meer. Dus dit gaat gewoon scoren.

 9. Rick schreef:

  Op beeld valt het wat tegen het is geen knaller? winnaar? dat gevoel heb ik niet
  Ik ben benieuwd wat de odds gaan doen?

 10. GerardMartin schreef:

  Oh oh wat valt iedereen weer vies tegen bij de live uitvoeringen, ben benieuwd naar Duncan!

 11. riccardo schreef:

  Verkeerde keuze gemaakt qua dansers en choreo als je het mij vraagt. Van wat ik nu zie.

 12. Kenny schreef:

  Ik zie Switzerland niet winnen.

 13. Frits schreef:

  Ik zie dit ook niet winnen, de staging is niks bijzonders and Luca’s stem is uhhh, niet optimaal zullen we maar zeggen. Ook de reacties op youtube zijn voor 90% negatief tot zeer negatief…

 14. Truus schreef:

  Saaie beelden / staging.. . Die colorblock combi’s das zo passé . Geluid laat nog te wensen over dat ligt aan de vid wss.

 15. Jeroen schreef:

  Ik vond dit live qua zang niet goed…
  Maar het is niet te voorspellen op het ESC!

 16. xxx schreef:

  Let wel dat wat we nu te zien krijgen, niet hetzelfde is zoals het uiteindelijk in de uitzending in beeld komt. Volgens mij zie je dat pas bij de tweede repetitie? Of wellicht pas bij de eerste generale waar alle liedjes meteen achter elkaar komen……….
  Er is dus nog niet alles van te zeggen hoe Zwitserland in beeld over gaat komen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Elk jaar opnieuw wordt erop gewezen dat de repetitiebeelden niet zijn zoals we het op tv zullen zien, omdat er dan gewoonweg meer camera’s bij betrokken zijn en dus meer keus voor de regie. En dan zijn er toch steeds weer mensen teleurgesteld vanwege de repetitiebeelden….

 17. Henk schreef:

  Wat heeft hij nou aan? Het lijkt wel een vuilniszak :(
  Weer een kandidaat voor de Barbara Dex award.

 18. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel leuk, ik gun hem wel een finaleplaats, al zie ik hem niet winnen.

 19. Bram schreef:

  Ik vind het liedje erg leuk en ook de act kan ik wel waarderen. Zang valt me nog tegen hoor! Ik weet niet zeker of ze hiermee de top 5 kunnen halen. Volgens mij geen hele grote concurrent voor Duncan, maar ik verwacht deze zeker terug in de finale op de linkerkant van het scorebord.
  Persoonlijke top 9 van dag 3:
  1) Zweden, 2) Zwitserland, 3) Armenië, 4) Oostenrijk, 5) Denemarken, 6) Roemenië, 7) Moldavië, 8) Letland, 9) Ierland

 20. Leendert Jan schreef:

  Dit is niet echt mijn liedje, al vind ik dit er wel goed uitzien. Ik denk dat het verstandig is dat ze die latin nachtclub sfeer hebben laten vallen, want dat vond ik wel heel nep. Dit is stukken beter. Ik verwacht dat Zwitserland wel een mooi resultaat gaat halen, maar geen winnaar.

 21. MarkusRotterdam schreef:

  Snoepje van het jaar. Lied is ook leuk.

 22. Michael schreef:

  De redactie denkt elke keer weer anders dan berichten van buitenaf, daalt zelfs bij de bookmakers