Noorse finale op 15 februari

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. xxx schreef:

  Na 25 jaar de zwakste van de klas geweest te zijn won het land voor het eerst vlak over de grens bij de Zweedse buren in Göteborg.

  Wat zou ik het de Vlamingen gunnen om met een goed lied bij de naaste buren ook een keer de overwinning te grijpen.

  • Dick schreef:

   Ach ja die Vlamingen…….. de beste resultaten werden door de Walen gehaald. Wat hebben die Vlamingen in het verleden er toch een potje van gemaakt met als dieptepunten Pas de Deux en dat vreselijke O Julisi (of weet ik veel)…. verder vaak muzikale oubolligheid waarmee de plank misgeslagen werd. Wat mij betreft is er 2 x een onbegrijpelijk waardeloze notering gehaald en dat was door de op voorhand favoriete Xandee en Kate Ryan die bleef steken in de halve finale. Maar ik hou mijn hart vast voor wat ze nu weer in gaan zenden. Mbt de noren: wat scoorden die geweldig bij de televoters dit jaar!

 2. Dick schreef:

  Ach ja die Vlamingen…….. de beste resultaten werden door de Walen gehaald. Wat hebben die Vlamingen in het verleden er toch een potje van gemaakt met als dieptepunten Pas de Deux en dat vreselijke O Julisi (of weet ik veel)…. verder vaak muzikale oubolligheid waarmee de plank misgeslagen werd. Wat mij betreft is er 2 x een onbegrijpelijk waardeloze notering gehaald en dat was door de op voorhand favoriete Xandee en Kate Ryan die bleef steken in de halve finale. Maar ik hou mijn hart vast voor wat ze nu weer in gaan zenden. Mbt de noren: wat scoorden die geweldig bij de televoters dit jaar!

 3. GerardMartin schreef:

  Erg overdreven Dick, de Vlamingen waren écht niet slechter dan vele andere landen.

  • dick schreef:

   Noem het overdreven maar de eindnoteringen die de Vlamingen haalden op het ESF beloven niet veel voor de toekomst. Feit blijft dat de beste noteringen van de walen kwamen (Stella bijvoorbeeld, Urban Trad) en natuurlijk de winst van Sandra Kim.