Drie nieuwe leden in selectiecommissie AVROTROS

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Veel succes toegewenst aan de nieuwe leden van de selectiecommissie. Hopelijk kiezen ze voor 2020 ook weer een lied en uitvoerende artiest uit waar heel Nederland trots op kan zijn.

 2. Dick schreef:

  Vind dit geen verkeerde keuze. Uitbreiding van de commissie met oa radio dj’s is denk ik prima zet.

 3. riccardo schreef:

  Coen en Sander vind ik leuk. Ik hoop dat ze ook genoeg met Eurovisie hebben en de connecties om zelf ook iemand te kunnen scouten. Top dat er ook aan de selectiecommissie wordt gewerkt.

 4. Roel schreef:

  Coen en Sander zijn twee entertainers die een vastomlijnd playlistformat van kletspraat voorzien. Ze kunnen hun kandidaat wel fijn supporten op de zender.

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Goed dat ze mensen hebben gekozen die met twee voeten in de muziekbusiness staan.
  Of ze wat met Eurovisie hebben weet ik niet, maar zo niet , dan vind ik dat zeker geen nadeel. Een goed nummer is een goed nummer en een goede artiest is een goede artiest. De tijden dat er een typisch eurovisienummer moest worden geselecteerd zijn over.

 6. Rob schreef:

  Wat een stunt als Nederland in 2020 wederom wint, waarom niet eigenlijk ?

 7. Hebbuzz schreef:

  Wel zonde dat er in de commissie nu niemand zit die bekend staat om hele goede muzikale skills.

 8. Ronald schreef:

  Ik hoor veel in de media dat het bijna onmogelijk is of dat we niet nog een moeten willen winnen in 2020. WAAROM NIET?! Je wilt toch als winnaar uit de bus komen en kwaliteit leveren. Ik snap al die opmerkingen niet. Ik hoop juist dat we in 2020 weer een top 3 positie weten te halen.

  • dick schreef:

   mee eens. Ik vind sowieso dat wanneer je meedoet met een wedstrijd het uitgangspunt moet zijn dat je wil winnen. Waar ik me alleen zorgen om maak is het feit dat er zo moeilijk gedaan wordt over de financiele consequenties van het binnenhalen en organiseren van ESF. Eigenlijk belachelijk dat men daar zo moeilijk over doet. Er wordt bakken geld uitgegeven aan allerlei sportrechten ((begrijp me niet verkeerd ik kijk ook graag sport) maar als je dan een keer dit evenement kunt doen wordt er commentaar geleverd. En kom niet aan met maatschappelijk belang van sport (denk daarbij bijvoorbeeld aan voetbal) wat kost dat de samenleving allemaal wel niet aan beveiliging en wat al niet meer. Gelukkig wordt de laatste jaren het belang van het ESF niet meer onderschat en wordt het festival door velen in NL weer omarmt.

 9. Peter schreef:

  Leuk voor Coen en Sander, van Sander is het bekend dat hij fan van het ESF is, van Coen betwijfel ik dat, maar daar gaat het ook niet om. Het gaat om het feit of zij juist die toevoeging aan het team kunnen geven die het nodig heeft. Dus het is toch niet Ilse geworden. Niets ten nadele van haar, maar One lucky shot wil niets zeggen over de toekomst. Het feit of we winnen in 2020 ligt enkel en alleen bij een ijzersterke inzending.

 10. JECH schreef:

  Fijne versterking van het selectieteam! Succes 😁

 11. Peter schreef:

  Off topic: nu op NPO 3 Nationale finale Junior met als presentatieduo Romy en Buddy. Het moet toch wel heel gek lopen dat Buddy niet in mei 2020 daar in Rotterdam op het podium/green room staat.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zoals bekend zou ik heel graag Buddy op het podium zien in plaats van gemiddeld goede (ex-)nieuwslezeressen. Nu de kans op Jinek nagenoeg is verkeken, laten ze zorgen dat minstens één of twee presentatoren een goede dosis showbizzflair meebrengt. Enig Nieuwsuur-gehalte mag voor diepteinterviews (nieuw!)in de greenroom, maar laat dat daarbij.

 12. Werner schreef:

  Ben benieuwd wanneer de kandidaat voor 2020 bekend wordt gemaakt

 13. Max Mark schreef:

  Vanavond (1 okt) wordt kandidaat Belgie bekend gemaakt. Ben benieuwd wie het is. Grote kans dat het een bekende(re) naam is. Althans, dat was de wens van de Vlaamse commissie.

 14. xxx schreef:

  De keuze hoeft dit keer niet moeilijk te zijn: Floor Janssen. Grote kans dat we dan in eigen huis weer echt meedoen tijdens de puntentelling en uiteraard een top-5 pkek.