Ook Spanje op de interne toer in 2020

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Peter schreef:

  Ben heel benieuwd naar wat Spanje gaat doen dan. 2012 laatste top 10 notering met de geweldige Pastora Soler. Gaan ze voor bekend of net als Nederland 2019 voor onbekend en zelf het nummer schrijven. Heel benieuwd. Groot liefhebber van het goede Spaanstalige lied, dus kom maar op en verras me.

 2. Joss schreef:

  Ik schreef het al op Instagram …. heel graag nog ’n keer gaan praten met CHENOA !!!!
  Het achtergrondkoor is voor BRB (nieuwe Spaanse hitsensatie …. ze willen heel graag !

 3. GerardMartin schreef:

  Spanje kan beter iets eigenzinnigs gaan doen net als Portugal. Met zo’n prachtige cultuur als de Spaanse moet dat toch lukken, verweef er voor mijn part wat flamenco doorheen en laat de zouteloze popsongs over aan een groot deel van de rest van Europa…zijn ze goed in😉

 4. Marloes schreef:

  Ik heb gelezen in het AD geloof ik, dat ze Enrique Iglesias willen gaan strikken. Hoezo wanhopig.

  • Peter schreef:

   Net zo wanhopig dat Nederland Anouk strikte voor het festival, alleen die is niet wereldberoemd, Enrique wel, maar het blijft staan bij een goed nummer, hij heeft de laatste tijd ook niets meer uitgebracht.

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Laten ze een kwwr voor iets goeds en authentieks gaan, bv Pablo Alboran of Pablo Lopes.

 6. Rob schreef:

  Brequette!