Designteam Eurovisie Songfestival 2020 zo goed als compleet

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Wat goed!

 2. Pietje schreef:

  Het podium zal wel weer ontworpem worden door die Duitser?

  • Peter schreef:

   Waar staat dat? Hoe weet je dat?

   • Pietje schreef:

    Het was maar een vraag he Peter. Maar hij heeft de laatste jaren meestal het podium ontworpen dus het zou wel logisch zijn op zich.

   • Gert schreef:

    Als het maar geen Zweden zijn die alles terug in handen nemen.
    Nederlaand laat zien wat jullie kunnen zonder de Zweden.

  • Stephan schreef:

   Nee. Heb ik al gevraagd aan Florian Wieder via zijn Facebook pagina. Hij gaf zelf aan dat Nederlanders de beste ontwerpers van Europa zijn, dus zijn hulp niet nodig hebben.

 3. Ed Gentenaar schreef:

  Peter jij weet het en ik ook stond al vroeg nadat nederland gewonen had dat die Duitser niet gevraagt zou worden en die Zweden het druk hebben met dat songfestival dat in australie zou gehouden worden

 4. Nordman schreef:

  Klinkt al veelbelovend! Ook voor het podiumontwerp hoop ik dat het iemand uit NL is en niet weer die Florian Wieder. Die man valt te veel in herhaling.

 5. Esmee schreef:

  Dat klinkt heel goed!

 6. Rob schreef:

  Ik wil nieuws over Rotterdam 2020, hoe gaat het podium er uit zien, wie gaat het presenteren , wanneer start de kaartverkoop , wie wordt onze Nederlandse inzending . Er is toch wel iets duidelijk inmiddels ?

  • Peter schreef:

   Heb geduld, andere jaren uit de organiserende landen ook mondjesmaat informatie. En wie ons gaat vertegenwoordigen? Duncan werd ook pas laat bekend gemaakt, dus denk om je hart en laat alles gewoon over je heen komen. En vooral over de presentatie moet men heel goed nadenken, aangezien alle talentloze namen die hier voorbij zijn gekomen totaal niet geschikt zijn.