Cyprus stuurt Sandro Nicolas naar Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Wat geweldig zeg. Succes Cyprus!

 2. Joss schreef:

  Ik vind hier niks geweldig aan hoor ! Niet bij de laatste 12 geraken van The Voice zegt toch alles !! Zelfs goede nummers van ervaren componisten worden om zeep geholpen door zangers/zangeressen (?) met een (zeer ) matige stem !!! Onze Belgische inzending van dit jaar is daar een mooi voorbeeld van !

  • robbert-rotterdam schreef:

   Niet bij de laatste 12 geraken zegt niet alles. Hangt een beetje van het niveau van de deelnemers af. En Duncan Laurence bereikte in Nederland niet eens de finale en won toch Eurovisie. Beter om bovenstaande fragmenten te bekijken en te concluderen dat Sandro niet eens zo’n slechte zanger is. Belangrijker is dat iemand een liedje krijgt dat bij hem past.

  • Matje schreef:

   Wat ik zie en hoor is een zanger met goed voorkomen , aardige stem maar dat nog niet echt onder controle heeft. Sommige momenten vliegt hij uit de bocht en word het schreeuwerig . Enfin , het maakt zoals al gezegd niet echt veel uit want een geschikt lied doet wonderen . Daarbij heeft Sandro genoeg tijd om het een en ander nog te verbeteren.

 3. RiaNL schreef:

  De stem van Sandro Nicolas klinkt helemaal niet slecht. Ik ben benieuwd naar zijn liedje en wens hem succes met alle voorbereidingen.

 4. Escpower schreef:

  Toch is het mooiste van dit bericht het feit dat het staet, volgend jaar naar Rotterdam, het besef van het winnen is er nog steeds niet helemaal

 5. Gerardmartin schreef:

  ik vraag me af of ‘ie weet waar Cyprus ligt.

  • Peter schreef:

   Dat werd toch ook niet gevraagd aan de deelnemers voor Luxemburg? Waarom bij hem dan wel deze vraag?

 6. Wim1970 schreef:

  12 punten van Griekenland zijn sowieso al binnen.

  • Peter schreef:

   Als ze in dezelfde halve finale zitten wel, anders niet natuurlijk

   • Wim1970 schreef:

    Griekenland en Cyprus zouden nooit bij elkaar in de halve finale mogen zitten, dat is toch de bedoeling van die potten? Dat landen die veel op elkaar stemmen van elkaar worden gescheiden?

 7. Leendert Jan schreef:

  Knappe jongen, maar ben niet enorm onder de indruk van zijn stem. Klinkt nogal dun.