Cyprus stuurt Sandro Nicolas naar Rotterdam

10 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Wat geweldig zeg. Succes Cyprus!

 2. Joss schreef:

  Ik vind hier niks geweldig aan hoor ! Niet bij de laatste 12 geraken van The Voice zegt toch alles !! Zelfs goede nummers van ervaren componisten worden om zeep geholpen door zangers/zangeressen (?) met een (zeer ) matige stem !!! Onze Belgische inzending van dit jaar is daar een mooi voorbeeld van !

  • robbert-rotterdam schreef:

   Niet bij de laatste 12 geraken zegt niet alles. Hangt een beetje van het niveau van de deelnemers af. En Duncan Laurence bereikte in Nederland niet eens de finale en won toch Eurovisie. Beter om bovenstaande fragmenten te bekijken en te concluderen dat Sandro niet eens zo’n slechte zanger is. Belangrijker is dat iemand een liedje krijgt dat bij hem past.

  • Matje schreef:

   Wat ik zie en hoor is een zanger met goed voorkomen , aardige stem maar dat nog niet echt onder controle heeft. Sommige momenten vliegt hij uit de bocht en word het schreeuwerig . Enfin , het maakt zoals al gezegd niet echt veel uit want een geschikt lied doet wonderen . Daarbij heeft Sandro genoeg tijd om het een en ander nog te verbeteren.

 3. RiaNL schreef:

  De stem van Sandro Nicolas klinkt helemaal niet slecht. Ik ben benieuwd naar zijn liedje en wens hem succes met alle voorbereidingen.

 4. Escpower schreef:

  Toch is het mooiste van dit bericht het feit dat het staet, volgend jaar naar Rotterdam, het besef van het winnen is er nog steeds niet helemaal

 5. Gerardmartin schreef:

  ik vraag me af of ‘ie weet waar Cyprus ligt.

 6. Wim1970 schreef:

  12 punten van Griekenland zijn sowieso al binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *