Finse finale op 7 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Dat zal de Finnen flink tegengevallen zijn dit jaar. Dus een bekende DJ zegt dus ook niks. Armin van Buren is dus ook geen garantie voor succes, mocht hij überhaupt gaan.

  • Kenny schreef:

   Ik zit zelf ook niet op een DJ te wachten. In and out of love van Armin. Is voor mij de enigste uitzondering. Voor de rest zijn liedjes van DJ’s op het songfestival nooit echt goed.

  • Pietje schreef:

   Het moet gewoon goed in elkaar zitten, geen flauwe riedeltjesmeuk met een beat. Denk dat veel van die dj nummers compleet door het ijs zouden zakken op een songfestival

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind het geen gezicht zo’n dj op een eurovisiepodium. Zoals hij het zelf zegt, een beetje met zijn handen zwaaien is toch niets. Wat kan hij verder doen? Bovendien die producties van van Buuren (en andere Nederlandse dj’s) worden gekenmerkt door steeds terugkerende muzikale patroontjes, want dat is pas lekker. Die 3 minuten-regel maakt zijn producties totaal ongeschikt. En ja, misschien een vocalist met van Buuren als producer. Dat zou nog kans van slagen hebben.

  • dick schreef:

   Tegen de tijd dat een nummer van een van Buuren (of welke DJ dan ook) op gang komt zijn de drie minuten alweer voorbij. Ongeschikt vrees ik. Of je moet met zo’n slap aftreksel als de finnen stuurden komen, maar dat wil je toch niet???? Persoonlijk denk ik dat een DJ best de muzikale ondersteuning voor de Flag-parade in de finale kan doen, daar is het wel geschikt voor OF entre-act tijdens het televoten.

 3. riccardo schreef:

  Puur op genre, vanwege een DJ op het podium of zgn. vernieuwend ga je ook met dance nu niet meer automatisch mee voor de hoofdprijs. Daar hadden we dan jaren eerder mee moeten komen. Toch denk ik nog steeds dat je het met een EDM georiënteerd nummer, is breed, prima zouden kunnen doen.