Maassilo wordt locatie Euroclub

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Peter schreef:

  Goh wat een leuk en vrolijk gebouw. Echt een geweldige keuze, dat wordt gezellig. PFffffffffffffffffffff spuuglelijk, wie verzint dit.

 2. xxx schreef:

  Behalve AHOY t.o.v. het MECC was Maastricht qua ambuance toch een betere keuze geweest, vrees ik.

 3. riccardo schreef:

  Super. En een locatie die op ook uitstraling tot de verbeelding spreekt.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Geweldig gebouw en erg trendy. Prachtig uitzicht ook en praktisch vanwege het feit dat het vlakbij een metrostation ligt.
  Een opmerking: het is de tweede locatie al ‘op Zuid’. Voor de Eurovillage en het eurocafé hoop ik echt dat gekozen wordt voor een super-centraal gelegen locatie. In Rotterdam wil men altijd eerlijk delen en Zuid niet vergeten, omdat zo veel mensen Zuid als grijs en grauw beschouwen en niemand van boven de Maas daar graag een stap zet. Graag de Binnenrotte voor de Eurovillage. Kies je het Willemsplein, dan kies je weliswaar voor een mooie locatie, maar die ligt wel weer buiten het centrum, terwijl juist het centrum in feeststemming gedompeld moet worden.

 5. Rob schreef:

  Perfecte locatie!

 6. Peter schreef:

  Even off topic: Even de aflevering Maestro teruggekeken en dit pleit toch echt wel voor de terugkeer van het orkest op het ESF. Wat komen nummers dan beter tot hun recht.

  • ××× schreef:

   +1

  • GerardMartin schreef:

   Roep ik al eeuwen, maar men geeft liever geld uit aan allerlei andere en duurdere dingen dan een goed orkest!

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik heb ook liever live-muziek, maar het speelt hier mee dat men op een gegeven moment heeft besloten het aantal deelnemende landen uit te breiden. 41 landen is eigenlijk niet te doen met een orkest. Vroeger waren het er twintig en dat ging nog.

 7. Mike B schreef:

  Super, wordt net omgebouwd als pop podium van Rotterdam. Nadeel, het is wat ver vanuit de stad…

  • Rob schreef:

   Wat ver? Met de Metro vanaf CS ong 6 minuten, vanaf Ahoy met de metro 1 minuut…………….

   • robbert-rotterdam schreef:

    In 6 minuten haalt de metro het echt niet hoor. Die metro moet nog langs stadhuis, beurs, leuvehaven, rijnhaven en dan pas maashaven.
    En ver, vind ik ook wel, hoor. Het ligt volledig buiten het centrum-gebied. Maar goed, als ze voor de rest van de locaties kiezen voor het centrum, kan ik hier mee leven, want het is zeker aan de binnenkant een supergebouw met veel mogelijkheden.