Tien kandidaten over in Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. dick schreef:

  Georgie is geen hoogvlieger op het ESF gebleken en persoonlijk zat er tot nog toe ook weinig soeps tussen wat ze in stuurde.

  • Wim1970 schreef:

   Mwah, ik vond 2010, 2011, 2013 en 2015 toch echt wel de moeite waard.

   • dick schreef:

    Heb die jaren nog eens beluisterd maarals ik dan toch iets positiefs er tussenuit kan halen dan is 2010 best aardig…. maar geen hoogvlieger….. smaken verschillen.

 2. RiaNL schreef:

  Nee inderdaad, ze doen het beter op het Junior ESF. Daar hebben ze al 3x gewonnen. Hopelijk komen ze volgend jaar met een goede inzending.

  • Gilles schreef:

   Ik vond hun debuut en 2010 geweldig. Sopho Nizharadze mag gerust nog een keer

  • dick schreef:

   Dat hele Junior ESF hangt volgens mij aan elkaar van de kluit belazeren. Hoezo de liedjes zijn allemaal door de kinderen zelf geschreven en gecomponeerd (met hulp van natuurlijk…). Sommige landen nemen het niet zo nauw met de regeltjes volgens mij. Vond ik in het begin het Junior nog een sympathiek idee, de laatste jaren vind ik het een totaal doorgeschoten, over the top kinderen voor kinderen XXL (in slechte zin). Schreeuwende kids die van gekkigheid niet weten hoe overdreven ze op het podium moeten doen, ben er eigenlijk wel klaar mee. Gelukkig ben ik de doelgroep ook niet hahaha.

 3. Ferdinand schreef:

  Debuut 2007 bedoel je denk ik.