Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival!

Dit vind je misschien ook leuk...

121 reacties

 1. Peter schreef:

  En ja hoor, het is weer zo ver. Kritiek wordt weer niet geduld, we moeten weer meepraten met diegenen die denken hier al jaren de boel te kunnen bepalen. Get a life; Ja er zijn tegenstanders van Chantal en Jan, so what? Omdat de CLAN van deze blog denkt te kunnen bepalen dat we met z’n allen maar goed moeten wat zij vinden. Nou echt niet. En omdat je niet blij bent met de keuze ben je meteen weer een zeikerd etc etc etc. Ben ook niet blij met die oude muts van een Van Tijn. Ver over de datum . En als meneer Sietse Bakker vindt dat dit het beste is wat Nederland te bieden heeft, dan moet hij toch maar eens echt zijn ogen openen.

  • Lion schreef:

   Ben je toch ook! Kan ook lkkr je mond houden en mensen respecteren ipv negatief uit te laten! Net of iedereen daarop zit te wachten. LEKKER BEZIG JOH.

  • robbert-rottetdam schreef:

   Weet je zeker dat je zelf jonger bent dan die zgn ‘oude muts’ van van Tijn? Ik bedoel maar, het is een bekend feit dat sommigen het zicht op hun eigen leeftijd kwijtraken. Naar men stelt uit soort verdringingsreactie.

   • Peter schreef:

    Kijk eens in de spiegel zou ik zeggen. Ik had op verjonging gehoopt, zeker voor de muzikale uitvoering. Wat dat betreft komt Sietse Bakker zijn woorden niet na, net zo min over de vernieuwing in presentatie, ook wij zetten plastic fantastic neer

 2. Sake schreef:

  Wat een gezeur hier weer! Prachtig, jong, trio!!

  • Wim1970 schreef:

   Ja, ik ben er ook heel blij mee en een mooi gebaar van Peter vd Vorst om Chantal ‘uit te lenen’.

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind het een leuk trio en wens ze veel succes !!

 4. Edwin groeneveld schreef:

  Vind het een goede keuze en denk dat het top word

 5. Rob schreef:

  Wederom complimenten voor Team Eurovision met de keuze voor deze drie. Benieuwd naar de showelementen ( ex deelnemers: Ilse & Waylon reünie ?)

 6. Roel schreef:

  Dat worden heerlijke “samenzang” momenten van de presentatoren. Een en al gezelligheid!

 7. riccardo schreef:

  De populariteit van een Jan Smit als artiest en presentator, nu nota bene in het Engels?, heb ik nooit begrepen, misschien een smaak dingetje. Chantal is top. Zowel representatief als professioneel de beste keuze. Edsilia spettert zoals zij dat doet. Samen toch ook het tikkie no nonsens dat als verfrissend gaat worden ervaren, vermoed ik.

  • Martijn schreef:

   Edsilia spettert mij een beetje too much, ze is erg hyper.

   • Steve schreef:

    Dat maakt het wel leuk. Ik hoop dat zij een beetje de grenzen van het voorgekauwde, gerepeteerde gaat opzoeken. Laten we wel wezen, zij is ook prettig om naar te kijken.

 8. Jose schreef:

  Misschien een idee om Jan alleen in het Duits te laten praten dat kan hij wel redelijk goed

  • JandeTaalregelman schreef:

   We weten niet eens of Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk door artiesten worden vertegenwoordigd die het Duits machtig zijn.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Het gaat niet om de artiesten maar om het kijkerspubliek. Dat verstaat toch Duits in de genoemde landen? Tenminste, dat mag je wel hopen. Maar goed, Duits is natuurlijk geen officiële Eurovisietaal. Wel Engels en Frans. Als hij ‘gewoon’ Nederlands spreekt en in het Engels simultaan wordt nagesynchroniseerd, is er niets aan het handje en is er geen reden voor plaatsvervangende schaamte.

  • Wim1970 schreef:

   Mag niet, de presentatie moet in het Engels.

   • JandeTaalregelman schreef:

    Is daar dan een regel voor? in 1980 was alleen de regel dat de puntentelling in het Engels en Frans moest. Er werd vaak in de landstaal, Engels en Frans gepresenteerd.

 9. JandeTaalregelman schreef:

  Omdat de presentatoren eind oktober-begin november zijn benaderd vermoed ik dat Dionne Stax (en eventueel anderen) na het Televizierring-gala van 9 oktober jl. terzijde zijn geschoven. Toen zal het idee ontstaan zijn Chantal Janzen te vragen.

  • Peter schreef:

   Zoiets als bij gebrek aan beter ?

   • JandeTaalregelman schreef:

    Omdat “Nederland” Chantal Janzen de beste presentatrice van het land vindt. Jan Smit vanwege druk uit (AVRO)TROS en Edsilia voor de balans. Ik denk dat Edsilia nog een bepaalde jurk zal dragen al is het maar in een muzikale pauze.

   • 020Nick schreef:

    Ach hoi Peter.. Wat lees ik nou.. jij NEGATIEF? Dat ben ik helemaal niet van jou gewend zeg. Normaal gesproken vul jij deze pagina’s met jouw optimistische. sprankelende commentaar! Apart hoor, dit..

 10. Peter schreef:

  Tja dan kijk je Het Kerst muziekgala en dan heeft de organisatie toch een kapitale fout gemaakt. Kunnen ze nog terug en toch voor Romy en Buddy gaan en Jan en Chantal inruilen?