7 kandidaten in de Tsjechische finale

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. dick schreef:

  Beste wat ze ooit instuurden werd ondergewaardeerd I Stand…. Lake Malawi daarentegen terecht afgestraft door de televoters! Benieuwd waar ze nu mee gaan komen….

 2. RiaNL schreef:

  Ik hoop dat Barbora Mochowa net zo ’n mooi lied heeft als vorig jaar en dat ze nu meer geluk heeft.

 3. Hans P schreef:

  We all poop. Serieus?
  Heeft de EBU ook een ethische afdeling die dit soort bandnamen kan afkeuren voor deelname… Pfffff.

  • Beer schreef:

   Wat is onethisch aan het woord ‘poop’? Is dit 1920?

   • Wim1970 schreef:

    Waarom mag je geen politiek beladen inzendingen sturen? Is dit 1920?

   • Hans P. schreef:

    Ik neem aan dat wanneer je een band opricht, je er serieuze plannen mee hebt om daar jaren mee op te gaan treden. En hoe noem je je band dan, “We poepen allemaal”. Daarmee krijg je de lachers wel op je hand ja. Maar dat heeft met serieuze plannen niets te maken.

    En het ESF is en blijft een (keurig) familieprogramma in mijn ogen. Zou het helemaal niet gek vinden als ze serieus dergelijke onzin weren van de deelnemerslijst.

   • Beer schreef:

    Politiek beladen inzendingen zijn nooit geweerd. Behalve Georgië 2009, en dat was enkel wegens het feit dat het in Rusland werd gehouden. De EBU heeft inmiddels met Oekraïne 2016 wel laten zien er niets om te geven als het het gastland niet dwarszit.

    ‘Poep’ is een woord dat tweejarigen gebruiken en dat je vanaf het begin van je leven te horen krijgt. EBU zal het niet weren. Het gaat hier niet om een scheldwoord. Het is in het ergste geval een beetje onsmakelijk.

 4. NilsB schreef:

  @Hans P. : wat vind je dan van de volgende bandnamen of zou je deze ook niet zo serieus nemen?: Rode Hete Chilipepers, Ga terug naar de dierentuin, Geweren en Rozen, Arctische Apen, Koningin, Neem dat, Achterbuurt jongens, Pittige meisjes, Suikerschatjes, Geen twijfel