Geen gastoptreden internationale artiest bij songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Kenny schreef:

  Mooi zo. We houden het gewoon lekker Nederlands ;)

 2. Bloemetjesjurk schreef:

  Ik zeg André Rieu op het Vrijthof met een live schakeling en dan een medley van Nederlandse Songfestival inzendingen.

 3. Hennie schreef:

  Al eerder en vaker gezegd, André Rieu lijkt mij een heel goede keuze.
  Hij is eigenlijk wel een artiest van wereldformaat. Ik ken geen NL-er met zoveel succes buiten Nederland. (Behalve alle DJ’s , maar een DJ is er al!)
  Ben benieuwd.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Alsjeblieft geen operettesk gedoe op het esf podium. Trouwens als het Metropole Orkest al te duur was, dan Andre Rieu helemaal met al die kleurige pakjes en dure pruiken.

   • Peter schreef:

    Zie het probleem echt niet, Rieu, Metropole, een DJ dat zijn Nationale artiesten met Internationale allure, alle overige genoemde opties vallen daarbij in het niet. Aub geen Floor Jansen, laatst een live optreden bijgewoond, valt bijzonder tegen, geen Within Temptation, geen Borsato, Smit of welke andere kneus op Nederlandstalig gebied. Maar ja ben bang met de smaak van Van Tijn dat we heel erg moeten vrezen.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Within Temptation heeft zeker internationale allure. Zeer bekend in het buitenland bij jong en oud.

 4. Paysbart schreef:

  Verschrikkelijk. Voor mij aub geen Rieu……

 5. Nordman schreef:

  Goed nieuws. Een grote internationale artiest die ook helemaal geen band heeft met het ESF, heeft wat mij betreft niks te zoeken op het ESF. Laten wij als land aan de wereld zien hoe goed onze eigen artiesten zijn!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, maar voor mij hoeven de nationale artiesten niet noodzakelijk een band te hebben met het festival.
   Als ze bv voor Within Temptation, Kensington, of 2 Unlimited (leuk, nostalgie) kiezen, allen liefst in combinatie met het symfonisch orkest, dan hebben ze allemaal geen band met het esf, maar toch leuk en herkenbaar voor Europa.

 6. yvonne schreef:

  Floor en Henk…….

 7. riccardo schreef:

  Voor mij hoeven interval acts of een pauzenummer niet per se puur op zang of muziek gericht te zijn. Een optreden waarbij verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld dans, beeldende kunst of theater worden gecombineerd lijkt me voor het programma als geheel afwisselender en interessanter. Waarom weer een liedje zingen? Daar zit de avond vol mee.

  Geen idee of het mogelijk blijkt met het beschikbare budget een class act voor elkaar te fietsen. Hopen maar!
  Ben ik alvast erg nieuwsgierig naar het ‘we gaan er iets heel speciaals van maken’ optreden van Duncan. Wie weet weer zo’n mooi uitgevoerde staging. Daar heeft dit podium mogelijkheden voor.

 8. Peter schreef:

  Off topic: zo wat deed Edsilia het niet ontzettend goed en leuk bij de Musical Awards, Toppertje straks in mei

 9. Michael schreef:

  Vengaboys

 10. Martijn schreef:

  Vergane glorie en te gay.

 11. RobOranjeFinland schreef:

  Ik verwacht optredens met een groot orkest van Lenny Kuhr, Ruth Jacott, Anouk, Duncan, OG3NE en The Common Linnets ( met Waylon).

 12. Peter schreef:

  Ik hoop op iets spectaculairs, niet noodzakelijk met oud deelnemers, we kennen dat trucje nou ook wel weer. Leuk voor de afterparty, maar niet als tussen act tijdens de finale.

 13. riccardo schreef:

  We vallen in herhaling maar er zijn hier in het nog best recente verleden toch wel veel betere ideeën voorbij gekomen. Dat Waterlicht (?) project van Daan Roosegaarde van een paar jaar terug vond ik toepasselijk, iets met onder de zeespiegel, en bijzonder indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *