IJsland maakt kandidaten bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Dusdat schreef:

  Qua productie vind ik het lied van Ísold & Helga – Klukkan tifar (Meet Me Halfway) het beste. Vind zowel de Ijslandse als de engelse prettig in het gehoor liggen.

 2. RobbieR schreef:

  Iva, geweldig.

 3. Wim1970 schreef:

  IJsland had voor 3 jaar gediskwalificeerd moeten worden door het tonen van Palestijnse vlaggen vorig jaar, als waarschuwing voor andere landen om politieke uitingen achterwege te laten.

  • Beer schreef:

   Vrijwel elke 3 minuten worden er politieke statements gemaakt op het Songfestival.

   • Wim1970 schreef:

    O ja? Dit was niet zomaar een statement, die was een sneer naar het gastland, een grove belediging en zeer ongepast. Dus IJsland mag nu een bord omhoog houden in Rotterdam met ‘Zwarte Piet is racisme’? Of ‘Nederland is schuldig aan slavernij’? Ik denk niet dat dat op prijs wordt gesteld in het gastland.

 4. Maarten schreef:

  Ik snap nog steeds niet dat IJsland vorig jaar zo ver gekomen is wat was dat vreselijk. Het is ook niet mijn muziek smaak.

 5. riccardo schreef:

  Valt me in het geheel genomen niet tegen. Zitten er een aantal dicht bij elkaar. Oculis Videre lijkt een uitschieter. Dadi Freyr, ook leuk. Zal erg van de live presentatie als geheel afhangen wie hier de punten gaan pakken.

 6. RobOranjeFinland schreef:

  Oculis Videre lijkt erg op de Australische bijdrage van 2019, vind de IJslandse zelfs beter, moet ze wel het nummer in het IJslands zingen mocht ze naar Rotterdam komen.

  • Gilles schreef:

   Ze woont er al ;-)

  • RobOranjeFinland schreef:

   Het heeft eigenlijk geen zin om alles te volgen de komende weken, IJsland heeft een diamant in handen met deze IJslandse/Nederlandse student van Codarts. Wat mij betreft: als IJsland voor Iva kiest , is IJsland de torenhoge Favoriet en wordt het Reykjavik 2021!

 7. GerardMartin schreef:

  Ik vind alleen Nina te pruimen.

 8. RiaNL schreef:

  Ik heb alle liedjes beluisterd en het valt me niet tegen. Maar het mooiste liedje is voor mij ‘ Oculis Videre (Oculis Videre)’ gezongen door Iva. Van mij mag zij voor IJsland in Rotterdam, waar ze al woont IJsland naar zijn 1ste overwinning brengen.

 9. RobOranjeFinland schreef:

  Ik ben slim en heb alvast een hotel geregeld in Reykjavik in mei 2021……….