Israël kiest lied op 3 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Ik hoop dat ze nu met iets beters komen, want vorig jaar was echt vreselijk.

 2. dick schreef:

  laat ik nou altijd gedacht hebben dat publieke omroepen alleen mochten deelnemen …? Weet iemand hoe die regelgeving eigenlijk nu is? M.b.t. Israel: die bijdrage van 2019 was werkelijk belabberd, alles wat er fout aan kon zijn was er ook fout aan wat mij betreft.

  • Wim1970 schreef:

   Tot aan het huilen toe.

  • Hans P. schreef:

   Alleen publieke omroepen mogen inderdaad deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. Maar als een publieke omroep de nationale selectie aan een commerciële omroep wil overlaten dan staat ze dat vrij. Uiteindelijk zal Kan namens Israël deelnemen met een artiest die in een programma van Keshet geselecteerd is.
   Zo gaat/ging het in Oekraïne ook.

 3. RobbieR schreef:

  Raar dat het maar 35 procent televoting is.