Litouwen van start met voorrondes [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik ben best wel onder de indruk van de Litouwse selectie. Ze gaan vooruit! Het lied van Monika Marija had zo gezongen kunnen zijn door Ilse de Lange. Maar ik ben vooral fan van het lied van Gabrielius Vagelis. Super fijne electro ballad in eigen taal!

 2. RiaNL schreef:

  Ik vind het lied van Gabrielius Vagelis ook erg goed maar hij mag nog wel wat aan zijn kledingstijl en zijn uitvoering doen. Maar van mij mag hij winnen en naar Rotterdam. Hij heeft al laten weten dat als hij zou winnen het liedje in de originele taal te zullen zingen. Kijk daar hou ik van !!!

 3. Sake schreef:

  Gabrielius Vagelis!!! Prachtig!!

 4. Joko97 schreef:

  puur op deze heat gebaseerd was Monika Marija toch echt wel de beste,
  Gabrielius Vagelis zijn nummer vind ik het beste, maar z’n performance viel toch een beetje tegen naar mijn mening.

 5. Leendert Jan schreef:

  Het stelt allemaal weer weinig voor wat de Litouwers laten zien. Alleen het nummer van Gabrielius Vagelis vind ik op zich wel mooi; jammer dat zijn optreden nogal knullig oogt.

 6. dick schreef:

  Litouwen gaat langzamerhand vooruit met zijn selecties maar hier zit vooralsnog geen winnaar tussen.