Noren toe aan tweede voorronde Melodi Grand Prix [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Br@m schreef:

  In deze voorronde zitten 2 hele goeie songs. De nummers van Kim & Maria alsmede die van Rein Alexander klinken als een klok. Het finalenummer van Didrik & Emil vind ik eveneens geweldig.

 2. Joss schreef:

  Voorlopig maakt bij mij het nummer van Didrik &Emil het meeste kans om naar Rotterdam te komen !

 3. RobbieR schreef:

  Ik vind het weer niet zo bijzonder.
  Nummer van Didrik & Emil klinkt lekker, maar is wel een doorsnee boysband nummer wat wel gelikt is.

 4. Jan Greeve schreef:

  Ik vind How About Mars helemaal geweldig, vooral de clip, lekker klungelig.

 5. JandeTaalregelman schreef:

  Ik neem aan dat Roel Rats degene is die vorig jaar voor Ierland schreef (uit Utrecht) https://eurovisionireland.net/2019/03/10/ireland-who-wrote-22-for-tel-aviv-meet-the-songwriters/

 6. Dusdat schreef:

  Nog nooit zo veel moeite gehad om dat verschrikkelijke lied en dito act van Tore Petterson uit te zitten… gelukkig al snel uitgeschakeld. Snap niet dat dit door de selectie kan komen…

 7. Leendert Jan schreef:

  Ik kan ook nog niet echt warm worden van de Noorse voorronde tot dusver. Ze maken er veel werk van, maar echt veel bijzonders heb ik nog niet gehoord. Het nummer van Rein Alexander doet me niets, dat van Didrik & Emil klinkt ook erg doorsnee. Tot dusver vind ik het finalenummer van Sondrey geloof ik het beste.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Nederland gokte tot en met 2018 (misschien onbewust) op de jury’s. Noorwegen doet precies het omgekeerde. Met Rein richten ze zich op de televoters en dat kan werken als er niet nog zo’n figuur zich in Rotterdam aandient die misschien net zo goed of zelfs beter is. Bij de jury’s gaat dit figuur naar mijn mening weinig doen. Rein is precies het tegenovergestelde van ‘music first’. Hij vertegenwoordigt ‘show first’ en dan met een afgekloven soort musical-act. Voor mij hoeft hij dus niet, maar net zoals vorig jaar kunnen de televoters daar anders over denken waardoor hij op het laatst nog de top-10 binnen kan komen wandelen….

 9. Joss schreef:

  Het is nog maar van 2018 geleden dat Denemarken viking Rasmussen stuurden met een zeer zwak nummer ! Ik mag hopen dat deze Noorse viking het podium in Rotterdam niet haalt ! Vreselijk gedateerd nummer. Ik dacht echt dat anno 2020 de poppenkast van het ESC podium verdwenen zou zijn.

 10. Nordman schreef:

  One last time staat terecht in de finale. Beste optreden van de avond. Ik zou het een leuke inzending vinden voor Rotterdam.

 11. RobbieR schreef:

  Mwoah, doet mij denken aan Dedenmarken 2018.
  Het liedje van de 2 broers is wel erg gelikt, uitvoering is pover.

 12. RobOranjeFinland schreef:

  Didrik & Emil klinkt wel gelikt hoor, lijkt mij de favoriet in Noorwegen ! ( tot nu toe dan)

 13. riccardo schreef:

  Dat Our of Air nummer heeft potentie maar op deze manier hoor en zie ik het niet gebeuren voor ze. Veel te braaf.

 14. Inez schreef:

  Rein Alexander mijn favoriet ieder zijn mening