Roemenië gooit het roer om

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Peter schreef:

  Goh, als Nederland zo´n voorronde zou houden waren de rapen gaar geweest.

 2. edmol schreef:

  Hoop dat Roemenie weer met iets goed komt, in de trant van Tornerò en Let me try, de laatste jaren was het triest met een hoofdletter T

 3. Wim1970 schreef:

  Om Spanje, Frankrijk, Griekenland, Cyprus en VK als voorbeeld te nemen is nu niet echt een goede zet. Waarom hebben ze hun selectiemethode omgegooid? Roemenië heeft pech gehad om 2 keer de finale te missen, nou en? Ze hebben er ook goede resultaten mee gehaald. Verandering is niet altijd een verbetering. O ja, en die bovenste Wim1970 ben ik niet.

 4. Toine schreef:

  Geen finaleplaats voor Roemenië de laatste 2 jaren, dus ze proberen het met een andere aanpak. Het ESF is niet echt populair daar. Kom vanwege mijn werk regelmatig daar, maar nog nooit iemand gesproken die het überhaupt volgt.

 5. Maarten schreef:

  Hopelijk hebben ze de artiest al lang gekozen. Nu nog een nummer schrijven zal wel erg laat zijn. Zelfs met een slechte song kan een top 10 in de finale er inzitten als de act op het podium net een videoclip lijkt. Zie Australië vorig jaar.

 6. Leendert Jan schreef:

  Geen enkele selectieprocedure is een garantie voor een goede inzending, maar het is goed dat ze het serieus aanpakken. Las ergens dat er vorig jaar maar 350.000 mensen naar de nationale finale keken, wat natuurlijk niks is in een land met 20 miljoen inwoners.

 7. Ikkie schreef:

  Ik ben benieuwd.. verwacht er zelf niet veel van aangezien ze t voorbeeld van landen gebruiken die nou niet bepaald goed gescoord hebben afgelopen jaren…

  • Jarno schreef:

   Cyprus en Bulgarije hebben de laatste jaren wel goed gescoord maar over die andere landen hoeven we niet te beginnen inderdaad.

   • Wim1970 schreef:

    Cyprus is in 2018 toevallig 2e geworden, maar verder geen hoogvlieger op het songfestival.

 8. JandeTaalregelman schreef:

  Het wordt een selectie via een platenmaatschappij.