Melodifestivalen toe aan 2e ronde [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Nordman schreef:

  Mijn favoriet is Anna Bergendahl. Ashes to ashes vond ik vorig jaar sterk, maar Kingdom Come klinkt nog beter! Ook Paul Rey, Dotter en Mendez vind ik goed klinken. Benieuwd wie er gaat/gaan verrassen!

 2. René schreef:

  Wat mij betreft Kingdom come en Bulletproof. Zou het ook geen probleem vinden als één van de twee de uiteindelijke winnaar is.

 3. Joss schreef:

  Helaas 7 keer geen finale in Rotterdam !
  Ik ga voor de gevestigde waarden om naar de finale te sturen: Jan Johansen en Linda Bengtzing !

 4. Robinito schreef:

  Vamos Amigos en Bulletproof zijn mijn finalisten. Talking in my Sleep vind ik te veel op Happier van Ed Sheeran lijken. Kingdom Come heb ik persoonlijk ook niet zo veel mee. Tot nu toe zijn The Mamas nog steeds mijn favoriet om Melodifestivalen te winnen.

 5. Dalidaaf schreef:

  Wist niet dat obesitas een ding was in Zweden tot ik de presentatie zag.

 6. Dalidaaf schreef:

  Klara Hammarström “Nobody” doet een Cyprus deuntje maar te makkelijk en te eenvoudig. Een 4.

 7. Dalidaaf schreef:

  2 Jan Johansen “Miraklernas tid”. Terug naar de jaren 80 met een generiek nummer wat te simpel is. Een 2.

 8. Inez schreef:

  Jan Johansen mooie warme stem en mooi nummer

 9. Dalidaaf schreef:

  3 Dotter “Bulletproof”. Kindstemmetje met wat valse nootjes en een simpele EDM sound. Een 6

 10. Mike B schreef:

  Tis vooral allemaal erg slecht.

 11. Dalidaaf schreef:

  4 Méndez feat. Alvaro Estrella “Vamos amigos”. Jesus wat erg te veel cliché en niet communatief. Laatste denk ik met een 1.

 12. Dalidaaf schreef:

  5 Linda Bengtzing “Alla mina sorger”. Ze zou een beter nummer kunnen verdienen maar dit is een beetje gênant qua lied en zang. Een 3.

 13. Dalidaaf schreef:

  6. Paul Rey “Talking in My Sleep”. Dit is beter maar bijna over de top uitgevoerd. Een 7 voor het idee.

 14. Dalidaaf schreef:

  7. Anna Bergendahl “Kingdom Come” . Als een liedje wellicht een leuk idee maar qua productie en uitvoering over de top en een parodie op zichzelf. Een 6.

 15. Mike B schreef:

  Geen winnaar in deze vooronde zeg maar nee allemaal door de plee. Next…

 16. Dalidaaf schreef:

  6 en 7 naar de finale en 1 & 3 naar andre chansen denk ik maar het is vrij armoedig qua kwaliteit vanavond.

 17. RobbieR schreef:

  Wat is Bulletproof toch een heerlijk nummer. Terecht finale en zeker het beste Zweedse nummer tot nu toe.

 18. Roel schreef:

  Kingdom Come is zo heerlijk camp inclusief zwembeweging. Beetje Abba.

 19. Nordman schreef:

  Terechte uitslag! Anna Bergendahl was in één woord fantastisch! Voor mij klopt het totale plaatje. Wat een heerlijk lied is Kingdom Come ook. Bij de rest heb ik toch nog wat puntjes van kritiek. Dotter bijvoorbeeld. Ook een sterk lied, maar ik mis uitstraling en vocaal niet altijd overtuigend. Paul Rey mag blij zijn dat zijn lied als een hit klinkt. Ook zijn zang was ondermaats. Van zijn bewegingen ben ik ook niet echt onder de indruk. Mendez is een feestje, maar geen winnaar natuurlijk. Klara deed het beter dan ik van te voren had gedacht, maar het lied is te repetitief. Linda Bengtzing viel me tegen. Vlak optreden. Jan…, knap maar wat een ontzettend schijtnummer. Ik gun het Anna om te winnen, al moeten we nog 2 rondes afwachten, maar ik zou dat lied heel graag terug willen horen in Rotterdam.

 20. GerardMartin schreef:

  Dat sommigen daar nog de moeite nemen on in het Zweeds te zingen, bij voorbaat altijd kansloos.

 21. Micheline schreef:

  Dotter gaat dit hele melodienfestival winnen. Heeft the whole package en is Bulletproof, top 3 in de grand finale