Noorwegen op zoek naar laatste finalist MGP [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Nordman schreef:

  Zwakke voorronde. Elin & The woods vind ik nog wel uniek klinken in deze ronde, maar hier komt geen winnaar uit. Het lied van Tone Damli vind ik goed, maar ik mis iets. Voorlopig zie ik het liefst Over the sea of Attention winnen. De Noorse Viking zou ik overigens niet willen uitschakelen.

 2. Joss schreef:

  ATTENTION. voor Rotterdam !!

 3. Dirk Marko schreef:

  Didrik en Emil.voor Rotterdam!!!

 4. Nordman schreef:

  I am gay….tsja, klinkt alsof het uit een Amerikaanse serie komt voor tieners. Catchy, dat is het enige positieve wat ik er over te zeggen heb. Ik had liever Elin & The woods zien door gaan. Tone Damli heeft een mooi lied. Haar stem geeft het iets extra’s. Mijn nummer 3 na Over the sea en Attention.

 5. RiaNL schreef:

  Ik hoop op Attention voor Rotterdam. Iets beters heb ik in Noorwegen niet gehoord tijdens deze voorrondes.

 6. Micheline schreef:

  Attentie Attentie Noorwegen hoeft helemaal meer verder te zoeken. Attention is echt heel goed. Stuur dit en Noorwegen wandelt zo de finale in met top3 uitslag

 7. Inez schreef:

  One last time naar Rotterdam