Roxen met vijf nummers in Roemeense selectie

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Br@m schreef:

  Mijn voorkeur:
  1. Colors
  2. Alcohol You
  3. Storm

  Beautiful You en Cherry Red zijn rommel.

 2. Harm Stirnberg schreef:

  Goed gedaan Roemenië. Mijn favorieten zijn Alcohol you en Colors

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Heerlijk. Een eigenzinnige artieste die zich niet aansluit bij Eurovisiecliché’s en karakter toont. Je hoort heel goed dat de nummerd gemaakt zijn door overwegend dezelfde teams en overgoten zijn met hetzelfde productiesausje. Dat kan wcht de pret niet drukken:
  1 en favoriet Cherry red. Eigenwijs nummer, maar met meer dan de andere nummers een commerciële kant.
  2. Alcohol you. Lekker donker nummer dat diep durft te gaan
  3. Beautiful you

  Colors vind ik wat aan de onbeduidende kant vergeleken met de andere nummers en ook Storm vind ik het net niet.

 4. riccardo schreef:

  I’llcallhol you when I’m drunk, maar doen dan. Appen mag ook.

 5. René schreef:

  Alle liedjes leuk en onderscheidend genoeg om redelijk tot goed te scoren, maar wat mij betreft 1 heel, héél duidelijke favoriet: Alcohol you!! Gelijk on repeat, tekstueel mooi én een leuk ‘grapje’. Gaat denk ik meedoen voor de winst straks in mei!

 6. RobbieR schreef:

  Goede liedjes, mijn voorkeur gaat uit naar het aparte en toch swingende Cherry Red.
  Maar alcohol you us ook goed.

 7. Francesca schreef:

  Goede liedjes voor Roxen. Momenteel is Roxen gestegen naar een 4de plaats bij de bookmakers.

 8. GerardMartin schreef:

  Niet mijn ding, ik hou niet van dit soort (gemaakte?) stemmetjes.

  • Bjorn schreef:

   Sommige mensen hebben gewoon een ander stem geluid, dat maakt ze wel uniek. Lena uit Duitsland won in 2010 en had ook een apart stemgeluid. Ze valt in ieder geval wel op en met het nummer Alcohol you eindigt ze zeker aan de linkerkant van het scorebord.

 9. Nordman schreef:

  Goede selectie zeg. Van mij mag het één van de volgende drie worden; Cherry Red, Alcohol You of Colors. Storm doet me het minst.

 10. Bjorn schreef:

  Als ze voor Alcohol you kiezen gaan ze zeker goed scoren. Echt een eigentijds nummer wat je gelijk pakt. Één kan ik nu al zeker voorspellen: we gaan volgend jaar niet naar België.

 11. RiaNL schreef:

  Geen slechte liedjes. Ik ben benieuwd waarmee ze Roxen nar Rotterdam gaan sturen. Dit zou mijn keuze zijn:

  1. Alcohol You
  2.Storm
  3. Colors
  4. Cherry Red
  5. Beautiful disaster

 12. André schreef:

  Alcohol you

 13. Micheline schreef:

  Alle vijf liedjes spreekt me niet aan, een na -aap” klinkt als “stemgeluidje van 3 andere zangeresjes die nu zo hip zijn, wat in elk lied steeds meer verder verveelt naarmate het vordert. Zit absoluut geen winner song tussen. Slechts Alcohol You steekt middelmatig boven de rest uit.

  • Bjorn schreef:

   Waar haal je dat na aap stemmetje vandaan? Sommige mensen hebben gewoon een apart stemgeluid en dat onderscheid ze juist van de rest. Je kunt daar van houden of niet, maar het is geen dertien in een dozijn.

 14. S@g@ schreef:

  Semi-finale 1 zal een waar bloedbad worden.
  Hopelijk blijven deze sterke songs ook live overeind.
  Ik kan niet echt kiezen uit deze vijf songs.
  Roemenië zal sowieso nu al bij mijn favorieten horen ;)

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Zie net op Spotify dat de nieuwe single ‘Alcohol you’ is. Ben beniwuwd od de jury’s en televoters meewerken aan deze selffulfilling prophecy

 16. ~ René ~ schreef:

  Mijn rijtje voor vanavond:
  1. Alcohol Disaster
  2/3. Cherry Red
  2/3. Colors
  4. Beautiful You
  5. Storm

 17. Leendert Jan schreef:

  Wat een leuke en sterke nummers! Ik word heel blij van deze nationale finale, zo leuk heb ik Roemenië in geen jaren gehoord! Nu hopen dat ze het live waar kan maken en in mijn rijtje favorieten terecht kan komen. Alcohol You en Storm spreken mij het meest aan, Colors het minst