Bulgaarse inzending Tears Getting Sober gepresenteerd

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. Rayana schreef:

  Alweer een ballad

  • Wim1970 schreef:

   Het wordt een saai songfestival, maar wie weet gaat het helemaal niet door in mei. Wat sneu voor die mensen die een duur hotel hebben geboekt en dure kaarten hebben.

  • robbert-berlin schreef:

   Je loopt achter, denk ik. We hebben inmiddels een perfecte mix van slow, medium- en uptempo. Van alles wat.

 2. Leendert Jan schreef:

  Wel een heel mooie ballad. Ik vind vooral die neuriende achtergrondstemmen bijzonder. Het is een lied dat erg op de sfeer draait, eigenlijk net als Nederland en België, terwijl ik eigenlijk een soort Beaitiful Mess 2.0 had verwacht. Dat is dit zeker niet.

 3. doortje schreef:

  o wat mooi, een engeltje wat vanuit de wolken zingt, prachtig, je neuriet het zo mee, puntenpakker

 4. Hans schreef:

  Vind het prachtig, blijft heerlijk hangen .

 5. Micheline schreef:

  😴De zoveelste … Dit is disney kerst op zijn Billie’s. Leuk geprobeerd. Zwitserland heeft voor mij dit jaar de enigste en smaakvolste ballad dat kans maakt op een overwinning.

 6. Dirk Marko schreef:

  Mooi lied.het wordt in alle opzichten een spannend jaar.
  Er zit nog niet een echte uitschieter tussen, velen maken kans op de winst.

 7. JandeTaalregelman schreef:

  Weer eentje voor de nonnen in Vught.

 8. Jeroen-R'dam schreef:

  Wow….mooi

 9. hebbuzz schreef:

  Ik vind het mooi, omschrijving Billie Disney Elliot vind ik eigenlijk wel raak :-)

 10. robbert-berlin schreef:

  Even brainstormen. Wat komt er allemaal spontaan bij mij naar boven?: modern kerstliedje, Fay Lovski-ish. Tegelijk kan het ook een romantisch melodietje uit de jaren 40 van de vorige eeuw zijn(melodietje, niet de bewerking). Interessante koortjes, zodat het duidelijk iets eigens heeft. Zoals altijd in geval van originaliteit moet het even landen, net zoals dat bij Jeangu was. Maar het feit dat het erg eigen is, maakt het voor mij interessant en in het veld enig in zijn soort. En dan of het mij positief raakt? Komt in elk geval in het selectieve rijtje van ‘wil ik nog wel een keertje horen en valt nog meer in te ontdekken’ itt voor mij te herkenbare en afgekloven hapklare fabrieksbijdrages, zoals bv die van Servië, Frankrijk, Ierland, Griekenland. Ik ben positief en laat deze nog even verder landen.

  • Micheline schreef:

   De productie ervan is wel heel goed. De sound van kleine electronische details overloop naar de strijkers en backwards geluidsintro maakt het awkward apart. Het nostalgische jaren ‘ 40’musical achtergrond koor geeft die likeable oldskool feel. Het blijft een disneykerst sprookje sfeer hebben

 11. RiaNL schreef:

  Ik vind het een heel mooi liedje waar ik met genoegen vaker naar zal luisteren. Welkom terug Bulgarije !!

 12. Daan schreef:

  Ik hoor veel mensen klagen over dit jasr maar ik vind dit jaar heerlijk. Een hele grote groep nummers die met elkaar kunnen gaan strijden voor een goede positie. Het wordt enorm spannend in Rotterdam en het gaat aankomen o details wie er bovenuit steekt.

  • RiaNL schreef:

   Ik ben het helemaal met je eens, Daan. Ook ik vind dit een prima jaar met veel mooie liedjes.

  • robbert-berlin schreef:

   Ik ook. En natuurlijk ontbreekt het vooral aan echte meezingers, makkelijke meelallers. En ik weet dat vele fans juist dat zoeken en nu teleurgesteld zijn en steeds weer roepen van ‘weer een boring ballad’, etc. Persoonlijk vind ik het totaal tot nu toe een goede mix. Ik zie de ballads van dit jaar ook niet als één grote, grauwe groep, maar als een verzameling van individuele liedjes, waarvan ik er sommige prachtig vind en andere duidelijk minder.

   • Martin schreef:

    Ik vind het ook een heel leuk jaar qua nummers.
    Ik klaag zeker niet. IJsland, Litouwen, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Italië en Servië allemaal leuke nummers

 13. Br@m schreef:

  Ik vind de Bulgaarse inzending heel mooi en ingetogen. Doet inderdaad een beetje denken aan een kerstnummer. Als dit live goed en sfeervol gebracht wordt dan kon het wel eens hoog gaan eindigen.

 14. JECH schreef:

  Niet heel bijzonder dit

 15. Mike B schreef:

  Heel bijzonder dit. Met stip op 1

 16. Michael Adam schreef:

  Mooi!

 17. Joss schreef:

  Met plezier kondig ik hierbij aan dat deze ‘Tears getting sober ‘ mijn top 5 binnenkomt !
  Hooverphonic blijft mijn nummer 1 natuurlijk !

 18. memmen schreef:

  Werkelijk zo blij alweer een parel erbij, ook deze inzending zou evenals Grow zo van het het Witte dubbel album van de Beatles kennen komen dus een Lennon & McCartney compositie waardig.

 19. Eddy schreef:

  Prachtig … te mooi voor het ESC!

  • Henk schreef:

   Niets is te mooi voor het ESC. Stel je niet zo aan!

   • Eddy schreef:

    ik stel voor om Jesse Klaver in duet met Femke Halsema te sturen … niets is te mooi voor het ESC. Stel je niet zo aan! Henkie toch, mijn o zo politiek correct schatje met de lekker lange tenen.

  • @lbert schreef:

   wat een kul te mooi voor het Songfestival !

 20. Marc schreef:

  Aardig liedje, maar kabbelt een beetje voort. Hoor hier ook geen winnaar in! Vind dat Nl en Belgie zeker niet onderdoen voor Bulgarije dus waarom dit zo hoog staat bij de bookies begrijp ik niet. Voor mij middenmootje (wel top 10 in de christmas charts haha)

 21. 020Nick schreef:

  Ik vind hem ook heel mooi! Bulgarije gaat door met goede inzendingen sturen. Bravo!

 22. GerardMartin schreef:

  Ik vind dit ook wel mooi, net als Nederland. Ik wens haar veel succes en zou het niet erg vinden als het hele circus naar Sofia verhuisd in ‘21.

 23. Bert schreef:

  Dit wordt top 5. Mooi liedje met ook nog wat herinneringswaarde. Gaat het heel goed doen!

  • Martin schreef:

   Dit is vreselijk saai zeg.

   Onderste regionen in de finale. Persoonlijk mag t in de halve finale blijven.

 24. RobbieR schreef:

  Mooi liedje.

 25. Tijn schreef:

  Schitterend nummer…
  Erg Billie Eilish maar daardoor ook eigenzinnig.
  Toch blijft Zwitserland mijn favoriet.

 26. Kenny schreef:

  Niet bijzonder de zoveelste ballad

 27. riccardo schreef:

  Kitchy, maar hey, als het verkoopt hoor je mij niet klagen. Niet mijn smaak.

 28. Jan schreef:

  Erg mooi in zijn simpelheid. En dat aantal ballads valt wel mee, en dan is dit echt één van de betere.

 29. Rikro schreef:

  Snap de hype niet zo. Vind het maar een eentonig lied. Zit geen opbouw in. Niet spannend genoeg.niet mijn ding en zal zeker niet hoog eindigen.

 30. henk schreef:

  Mooi nummer, hoor! Van wat ik nu heb gehoord vind ik deze Bulgaarse en Litouwse bijdrages goed voor nummer 3 en nummer 2. Maar met afstand de beste, het klinkt chauvinistisch, maar niet zo bedoeld: Nederland!! De video van ‘Grow’ staat nog steeds nummer 1 op trending bij YouTube en met afstand op nummer 1 bij iTunes.

 31. Dimi schreef:

  Ik vind het prachtig hoor! Het doet me wat denken aan Salvador Sobral, de vrouwelijke versie dan!

 32. Nordman schreef:

  Mooi lied zeg, beetje Disney achtig ook en ik hoor in de verte dat Arcade haar ook heeft geïnspireerd. Het zou kunnen winnen en anders minimaal top 5 voor Bulgarije!

 33. Dalidaaf schreef:

  Vreemd lied het klinkt aardig en goed geproduceerd maar ik snap niet echt wat haar verhaal eigenlijk is. Denk best moeilijk om dit live nog duidelijker te maken in tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland.

 34. Bjorn schreef:

  Niet zo heel bijzonder en ik verlies nogal snel mijn aandacht tijdens het luisteren ervan

 35. Dick schreef:

  Ik snap dat mensen dit mooi vinden. Ik vind het best ok. Zou op een soundtrack van een mierzoete film laten we zeggen Disney of zo, niet misstaan. Televoters gaan hier wel voor. Heb gezocht naar live opnames van deze zangeres en gevonden en ik vraag me af of het overeind blijft.

 36. Willem schreef:

  Bijzonder dat net als dit lied veel is geinpsireerd op het lied van Duncan van vorig jaar. Dit is zeker geen winner

 37. Mike schreef:

  Mijn favoriet op dit moment ❤🏆

 38. Sake schreef:

  Sofia 2021? Zou zomaar kunnen!!