Delegaties bijeen in Rotterdam [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Harm Stirnberg schreef:

  Ik hoop dat Jeangu een late startpositie loot voor de finale. Zou voor zijn nummer wel gunstiger zijn. Niet dat ik perse wil dat we weer winnen want ik gun een ander land ook wel een keer de euforie van een overwinning maar top5 zou dik verdiend zijn voor Grow. Zou mooi zijn als er een land wint dat nog nooit gewonnen heeft.

 2. RobOranjeFinland schreef:

  Mocht het Songfestival geen doorgang vinden, dan is dat enorm sneu voor Rotterdam, hoop dan wel dat Rotterdam in 2021 een nieuwe kans krijgt.

  • Sylvia schreef:

   Het kan altijd nog verzet worden naar later in het jaar. Maar we gaan er vanuit dat het door zal gaan 🥰

   • JandeTaalregelman schreef:

    Ik denk dat het gewoon doorgaat op een of andere manier maar of er publiek bij zal kunnen zijn? Het kan ook zijn dat een paar landen zullen afzeggen.

 3. Jean-Paul schreef:

  Ik denk dat een “DMGP-scenario” heel reëel zal zijn!

 4. Beer schreef:

  Ik zeg allemaal wat minder janken, iedereen een weekje ziek en rekening houden met de oudere en zwakkere medemens. Geen zin in een jaar winterslaap om een dom griepje.

  • Wim1970 schreef:

   Af en toe een keer hoesten als mensen in de weg lopen. Misschien nu de ideale tijd om naar de Efteling te gaan.

 5. Nordman schreef:

  Ik zag nieuwe foto’s voorbij komen van het podium. Dit gaat heel mooi worden. En wat zou het jammer zijn als, na zo lang wachten, er geen publiek bij aanwezig mag zijn. Ik denk daar dan ook liever niet aan. Ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen! Ik hoop ook dat NL in de 2e helft van de finale loot.

 6. Pe schreef:

  @Nordman…heb je eventueel een link of een website waar we deze foto’s kunnen bekijken?

 7. Nordman schreef:

  hier zie je op het scherm hoe het eruit kan gaan zien: https://twitter.com/vanderzande/status/1236949196663644160

 8. Pe schreef:

  Thnx Nordman…👍

 9. Marc schreef:

  Nog steeds niks uit Rusland en Azerbaijan, hoe gaat dat nu verder?! Worden ze dan om middernacht gediskwalificeerd ofzo??

  • Br@m schreef:

   Azerbeidzjan schijnt morgen om 12.00 uur Baku tijd hun bijdrage bekend te maken; er zijn 2 nummers Scars into stars en Cleopatra en één van die twee wordt het. Deze info komt van eurovoix.com

 10. JandeTaalregelman schreef:

  Ik zie zojuist de video van Polen on line komen in Polen – het zal nu wel steeds aangevuld worden bij de EBU https://www.youtube.com/user/eurovision/videos