Destiny zingt All of my love voor Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Richard schreef:

  Niet verkeerd vind ik. Ze heeft geweldige stem ook,

 2. Rayana schreef:

  Ik verwacht echt geweldige vocale performance. En het liedje vind ik ook leuk. Weer een gospel lied

 3. Rd schreef:

  tsja, misschien kan ze samen met de zweedse dames er 1 lied van maken. niemand zal het merken.

  • HJ schreef:

   Zweden gaat winnen, als Nederland niet wint. Of Zwitserland of Bulgarije. Dus Malta zal dan graag mee willen doen.

 4. Hans schreef:

  Aardig nummer, maar geen winnaar.

 5. Michelle schreef:

  Weer een gospel nummer. Maar dit lied vind ik wel sterk net als haar stem.

 6. marc schreef:

  kweenie, ze kan vast goed zingen maar ik vind haar stem niet heel prettig, en haar uitstraling ook niet haha. Het nummer zelf is aardig maar zal geen potten breken, toch??
  En die clip vimd ik ook niet bijster origineel haha, heb ik daar de hele dag op zitten wachten??

 7. Pe schreef:

  Weer de Bulgaren gepolst voor deze inzending…šŸ¤­

 8. Br@m schreef:

  Geen onaardig nummer; goed genoeg voor de finale om daar ergens in de middenmoot te eindigen.

 9. Jeroen-R'dam schreef:

  Heerlijk!
  Lekker uptempo en dat gospel soundje klinkt super.

 10. Beer schreef:

  Wat een GEWELDIGE plaat en dit kan winnen – deze vrouw kan zingen. Nu het totaalplaatje nog.

 11. Mike schreef:

  Helemaal lkkr… Eindelijk iets met pit. Top 5šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»

 12. Nordman schreef:

  Goede inzending, maar ik weet niet of het lied goed genoeg is om te kunnen winnen. Ik mis gewoon iets waarvan ik denk wow, te gek. Dat heb ik absoluut niet bij dit lied. Destiny is geweldig en misschien vind ik het live wel veel indrukwekkender. Top 5 finale verwacht ik wel.

 13. Joss schreef:

  Zingen kan ze deze Destiny ! Een zeer behoorlijk lied …. moderner dan Zweden vorig jaar en Zweden dit jaar ! Hopelijk wordt de live uitvoering niet schreeuwerig en de linkerkant van de tabel is gegarandeerd. Dat Zweden in dezelfde eerste semi zit zou wel eens heel nadelig kunnen uitpakken wat plaatsen voor de finale betreft !

 14. GerardMartin schreef:

  Ik vind dit stukken beter dan Zweden alhoewel ik niet zoā€™n liefhebber van gospel ben. Haar stem is dik in orde maar ik wil toch wel even haar live versie horen, die clips zeggen mij niet zo veel.

 15. Sake schreef:

  Jaaaa, leuk! Hoge eindklassering!

 16. Micheline schreef:

  Wat een slap aftreksel. Wel beeldvullend

 17. riccardo schreef:

  Er zijn inzendingen bij die me veel meer bedacht lijken op dat ze goed vallen bij een OGAE en dergelijke clubs dan dat ik het idee heb naar muziek gemaakt van binnenuit te luisteren. Daar is dit er heel erg Ć©Ć©n van. Een kanshebber dus, waarschijnlijk.
  In je jurk op een stofrots ook. Laat maar.

 18. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het wel een prima nummer. Borislav Milanov levert altijd degelijk werk af, en Destiny is een prima zangeres. Ik begrijp de commentaren hierboven ook wel een beetje, want het voelt ook wel een beetje zielloos allemaal. Wie weet komt het meer tot leven bij een live optreden. Ik gun Malta in elk geval wel een finaleplek hiermee.

 19. Kenny schreef:

  Ik heb hier niks mee

 20. RobOranjeFinland schreef:

  Goed gedaan Malta, Gospel Songs zijn het helemaal in 2020…….

 21. Ben schreef:

  1 van de betere inzendingen. Hoop dat het live ook goed klinkt.

 22. J. schreef:

  Lekker hoor! Go Malta!!
  OffTopic: NATUURLIJK moet Rusland weer dwars doen en heeft het nummer nog niet bekend gemaakt, er is elk jaar wel wat met dat land! Ik zal op deze post wel kritiek krijgen, masr Rusland is het enige land dat ik de overwinning niet gun..

  • Peter schreef:

   Als ze het niet op tijd bekend maken en ze krijgen geen uitstel, dan is het helaas pindakaas en mogen ze niet eens meedoen.

  • JandeTaalregelman schreef:

   Dat lied is al bekend bij de EBU. Ik denk dat ze het als laatste aan de buitenwereld willen laten zien.

  • GerardMartin schreef:

   Nee hoor je mag hier zeggen wat je wilt al kunnen sommigen daar niet tegen want die willen alleen lezen wat in hun straatje past.

  • Wim1970 schreef:

   Het zou me niets verbazen als Rusland afhaakt ivm MH17-beschuldigingen.

 23. RiaNL schreef:

  Leuk lied voor Malta

 24. Bjorn schreef:

  Dit gaat het erg goed doen en ik zou het ook niet erg vinden als dit wint. De Zweden zullen niet erg blij zijn, want nu valt het op dat hun inzending best gedateerd is en ze zouden zo maar de finale niet kunnen gaan halen.

 25. Bandido schreef:

  Als je dan toch gospel wilt brengen, doe het dan goed. En niet dat zouteloze halfbakken gedoe zoals NL of Zweden. Toch mist ook dit nummer iets, en denk ik dat er meer gedaan had kunnen worden met de uitstraling van Destiny. Misschien een meer Motown-achtig nummer of iets met wat meer pit. Wel een goede inzending, al zie ik het niet meteen als kanshebber voor de overwinning.

 26. Placide schreef:

  Dit valt wel op tussen al die flutliedjes dit jaar. Dit kan best wel eens goed gaan scoren.

 27. Dick schreef:

  Licht nasaal stemgeluid. Nergens echt opvallend wat mij betreft.

 28. 020Niock schreef:

  Mooie inzending van Malta, alhoewel ik eerlijk gezegd meer had verwacht. Maar stilletjes heb ik het vermoeden dat Destiny zo’n zangeres is die live zo’n nummer naar een hoger niveau kan trekken.

 29. JIMMY schreef:

  er zitten zo stukken tussen, qua stem en zelfs qua melodie dat me doet denken aan “no stress” van Laurent Wolf.
  Kan iemand zich daar ook in vinden?

 30. RobbieR schreef:

  Ik hier meer van verwacht, nu is het een aardig liedje wat lijkt op Malta 2016.
  Dit gaat naar de finale om dan ergens rond de 12e plaats te eindigen.